Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdoczka wrote:Skoro przyszła mamusia tak mówi..
W ubieglym miesiacu mierzylam temperaturę pod językiem to w ogóle była masakra
Także nie masz sie czym martwić, ważne, ze wysoka temperatura sie utrzymuje
Magdoczka, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Jestem strasznie ciekawa, co z tego wyjdzie, bo w sumie to się nie bardzo staraliśmy Kilkanaście dni temu mówię do męża: ej, chyba dziś mam dobry śluz, co ty na to"
Verka, planowo @ powinnam mieć dzień przed Tobą, więc mniej więcej w tym samym czasie nam się wyjaśni:Dagniecha2101, werka93 lubią tę wiadomość
-
Magdoczka wrote:Jestem strasznie ciekawa, co z tego wyjdzie, bo w sumie to się nie bardzo staraliśmy Kilkanaście dni temu mówię do męża: ej, chyba dziś mam dobry śluz, co ty na to"
Verka, planowo @ powinnam mieć dzień przed Tobą, więc mniej więcej w tym samym czasie nam się wyjaśni:D
Staracie sie od tego miesiąca czy dłużej?
W naszym przypadku to 5 miesiącMagdoczka lubi tę wiadomość
-
werka93 wrote:Super, razem razniej nam będzie
Staracie sie od tego miesiąca czy dłużej?
W naszym przypadku to 5 miesiąc
Pod koniec zeszłego roku 3 miesiące bez szczegółowego wykresu za zasadzie: co będzie, to będzie No i teraz czwarty raz, wykres prowadzę systematycznie od owulacji
Daj znać, jak będziesz miała wyniki bety:-)
-
werka93 wrote:Ale jesteś niedobra Agusia
Dopoki nie napisałaś o tym teście nawet nie wiedzialam, ze jutro juz 10dpo, a teraz ciągle myślę o tym, zeby po pracy wstąpić do apteki👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
werka93 wrote:Byłoby pięknie, we wtorek mam urodziny, wiec to byłby najpiękniejszy prezent
Więc ja już teraz życzę Ci wiesz czego żebyś nie mogła pic w swoje urodzinyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 11:10
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙