Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga ma racje, wystarczy, ze spojrzysz na mój wykres, temperatura tez sie waha w zależności od dniaMagdoczka wrote:Skoro przyszła mamusia tak mówi..

W ubieglym miesiacu mierzylam temperaturę pod językiem to w ogóle była masakra
Także nie masz sie czym martwić, ważne, ze wysoka temperatura sie utrzymuje
Magdoczka, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Jestem strasznie ciekawa, co z tego wyjdzie, bo w sumie to się nie bardzo staraliśmy
Kilkanaście dni temu mówię do męża: ej, chyba dziś mam dobry śluz, co ty na to" 
Verka, planowo @ powinnam mieć dzień przed Tobą, więc mniej więcej w tym samym czasie nam się wyjaśni:D
agniecha2101, werka93 lubią tę wiadomość

-
Super, razem razniej nam będzieMagdoczka wrote:Jestem strasznie ciekawa, co z tego wyjdzie, bo w sumie to się nie bardzo staraliśmy
Kilkanaście dni temu mówię do męża: ej, chyba dziś mam dobry śluz, co ty na to" 
Verka, planowo @ powinnam mieć dzień przed Tobą, więc mniej więcej w tym samym czasie nam się wyjaśni:D
Staracie sie od tego miesiąca czy dłużej?
W naszym przypadku to 5 miesiąc
Magdoczka lubi tę wiadomość
-
werka93 wrote:Super, razem razniej nam będzie

Staracie sie od tego miesiąca czy dłużej?
W naszym przypadku to 5 miesiąc
Pod koniec zeszłego roku 3 miesiące bez szczegółowego wykresu za zasadzie: co będzie, to będzie
No i teraz czwarty raz, wykres prowadzę systematycznie od owulacji 
Daj znać, jak będziesz miała wyniki bety:-)

-
Sooorkiwerka93 wrote:Ale jesteś niedobra Agusia

Dopoki nie napisałaś o tym teście nawet nie wiedzialam, ze jutro juz 10dpo, a teraz ciągle myślę o tym, zeby po pracy wstąpić do apteki
ale nie mogę się doczekać pozytywnych wieści
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Ooo nie chwaliłaś się wcześniej, że urodziny tuż tużwerka93 wrote:Byłoby pięknie, we wtorek mam urodziny, wiec to byłby najpiękniejszy prezent

Podobno miesiąc urodzin jest najbardziej płodnym miesiącem kobiety 
Więc ja już teraz życzę Ci wiesz czego
żebyś nie mogła pic w swoje urodziny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 11:10
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙