Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak będzie miejsce pod apteką to kupie
Na mnie w domu czeka stos prania, sprzątanie i pieczenie, bo w niedziele robię obiad i kawkę urodzinową dla rodzinki, będzie aż 15 osób, wiec jest co robić
Ale stwierdziłam, ze 25 urodziny ma sie raz i szaleje -
werka93 wrote:Jak będzie miejsce pod apteką to kupie
Na mnie w domu czeka stos prania, sprzątanie i pieczenie, bo w niedziele robię obiad i kawkę urodzinową dla rodzinki, będzie aż 15 osób, wiec jest co robić
Ale stwierdziłam, ze 25 urodziny ma sie raz i szalejeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 15:45
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Magdoczka wrote:Urodziny to dobra okazja, aby spełniło się marzenie
Ja już kupiłam test - podobno najczulszy, jaki był w aptece - na 10 mlU👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Pewnie już dolegliwości I trymestru coraz bardziej dają Ci o sobie znać :*
I tak dużo rzeczy ogarniasz w domu, wiec podziwiam
Kolezanka mojej koleżanki jest w ciąży i jest praktycznie o wodzie i chrupkach, a i tak ciągle wymiotuje i jej słabo (
Planuje, przyjezdzaja rodzice z bratem, chrzestny z zona i dziecmi i babcia
-
werka93 wrote:W ogóle od kilku dni mam ciągle tak wzdęty brzuch, ze nie mogę sobie z nim poradzić, nie jem niczego ciezkostrawnego, raczej same zdrowe rzeczy, a w pracy mam brzuch jak balon i mam straszne gazy, ledwo mogę to powstrzymać
Ja też mam jakiś dziwny brzuch. Niby gazów nie mam, ale jakiś taki wydęty..
-
werka93 wrote:Pewnie już dolegliwości I trymestru coraz bardziej dają Ci o sobie znać :*
I tak dużo rzeczy ogarniasz w domu, wiec podziwiam
Kolezanka mojej koleżanki jest w ciąży i jest praktycznie o wodzie i chrupkach, a i tak ciągle wymiotuje i jej słabo (
Planuje, przyjezdzaja rodzice z bratem, chrzestny z zona i dziecmi i babcia
To udanej imprezy życzę już teraz, bo później pewnie zapomnę W ogóle to ostatnio pamięć mi trochę szwankuje, podobno w ciąży normalne, więc wybacz jeśli Ci zapomnę życzeń złożyć👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
O wzdętym brzuchu i gazach to niestety coś wiem Nie opuszczają mnie od kilku tygodni nawet na chwilę więc być może u Was to dobry znak
Ja w dodatku jeszcze zachowuję się jak świnka i ciągłe bekam a mąż ma ze mnie ubaw Słowa: "muszę siku", "będę rzygać", "ale to śmierdzi" i "ale mam smaka na..." powodują już śmiech u męża ale ostatnio powiedział, że on już dawno marzył o tym, żeby mnie taką widzieć👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
To Aguś odpoczywaj póki możesz, bo jeszcze trochę i czekają Cię nieprzespane noce :*
Z tym bekaniem śmieszna sprawa
Kobieta w ciąży promienieje, nawet bekająca przyszła mama ma swój urok, więc jest Ci to wybaczone
Ja dzisiaj chciałam sobie upiec biszkopt na tort no i masz babo placek! Wyszedł piękny zakalec popłakałam się i mam już wieczór do dupy nie żebym doszukiwała się jakichś humorków ciążowych, zwykle jestem taka podczas PMS
Na szczęście teściowa obiecała mi pomoc i upieczemy biszkopt razem, tylko muszę skoczyć do sklepu po jaja, bo 12 poszło na zmarnowanie