Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdoczka wrote:Test w 13 dpo. Na żywo ta druga kreska jest wyraźniejsza niż na zdjęciach Jutro idę błagać gina, żeby mnie przyjął..👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
werka93 wrote:Dziewczyny jak u Was minął weekend? :*
Ja siedze od rana w pracy i jestem nieprzytomna
Cały weekend spędzony w szkole i przy barach (z małymi przygodami)
Ale koniec końców impreza sie udała i jestem bardzo z siebie dumna, pierwszy raz robilam cala imprezę sama i nawet nieźle mi to wyszło :*
Teraz powrót do szarej rzeczywistości, ale żyje juz weekendem, tym bardziej, ze będę miec w majowke prawie tydzień wolnego wiec w końcu będę mogła mieć trochę czasu dla siebie i dla męża :*
To co to za przygody były? Fajnie, że będziesz miała trochę więcej wolnego Odpoczniesz sobie troszkę
Kiedy teraz skusisz się na testowanie?
U mnie weekend... Jakoś szybko minął W sobotę mąż mi pomógł posprzątać mieszkanko później zakupy i potem już chyba przed tv Wczoraj byliśmy u znajomego, potem u brata, pobyczyliśmy się trochę na swieżym powietrzu, byliśmy na spacerze i wieczór z filmem Ogólnie to cały tydzień piękna pogoda, codziennie po około 25° Dziś też zapowiada się piękny słoneczny dzień👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
werka93 wrote:Jeden Agus, zapomnialam całkowicie przez to zamieszanie, ze dzisiaj kolejna wizyta, trzymam kciuki i liczne na relacje :*
Maz idzie z Toba? :*👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Dziewczyny, dzięki za Wasze opinie :* Ja jestem strasznie niecierpliwa i narwana
Byłam przekonana, że po zobaczeniu drugiej kreseczki trzeba natychmiast biec do gina, a ten zleca 10000 badań
Ale jeśli faktycznie nic to nie da, to bez sensu iść. Pójdę zatem na betę
-
U nas dzisiaj juz pada, ale weekend był przepiękny
Ehhh najpierw ten tort, chyba juz o nim pisalam
A później miałam przygodę z szarlotka, a konkretnie z kruchym ciastem
Chciałam zrobić szarlotke z lodami i z bita smietana, zabralam sie wiec za ugniatanie ciasta, kiedy je skończyła, zauwazylam ze na paznokciu brakuje jednej hybrydy odpadła w całości
Musialam wiec przeszukać cale ciasto w poszukiwaniu białej hybrydy
Byłaby niezla wpadka, gdyby któreś z gości znalazło cos takiego w swoim kawałku ciasta
Trochę sie boję testować, dzisiaj dopiero 12 dpo, nie wiem czy nie poczekam do terminu @..
Wczoraj mieliśmy rozmowę z mężem, chyba coraz bardziej sie martwi, ze cos może być nie tak.. Nawet spytał mnie wczoraj co byłoby gdyby sie okazało, ze nie możemy mieć dzieci, oczywiście uspokajam go, ze to jeszcze za wcześnie i za krótko
Jeśli będziesz mieć zdjecie maluszka konieczbie przeslij :*agniecha2101, Daniela21 lubią tę wiadomość
-
Magdoczka wrote:Dziewczyny, dzięki za Wasze opinie :* Ja jestem strasznie niecierpliwa i narwana
Byłam przekonana, że po zobaczeniu drugiej kreseczki trzeba natychmiast biec do gina, a ten zleca 10000 badań
Ale jeśli faktycznie nic to nie da, to bez sensu iść. Pójdę zatem na betę
To byłaby Twoja pierwsza ciąża tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 08:49
Magdoczka lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
werka93 wrote:U nas dzisiaj juz pada, ale weekend był przepiękny
Ehhh najpierw ten tort, chyba juz o nim pisalam
A później miałam przygodę z szarlotka, a konkretnie z kruchym ciastem
Chciałam zrobić szarlotke z lodami i z bita smietana, zabralam sie wiec za ugniatanie ciasta, kiedy je skończyła, zauwazylam ze na paznokciu brakuje jednej hybrydy odpadła w całości
Musialam wiec przeszukać cale ciasto w poszukiwaniu białej hybrydy
Byłaby niezla wpadka, gdyby któreś z gości znalazło cos takiego w swoim kawałku ciasta
Trochę sie boję testować, dzisiaj dopiero 12 dpo, nie wiem czy nie poczekam do terminu @..
Wczoraj mieliśmy rozmowę z mężem, chyba coraz bardziej sie martwi, ze cos może być nie tak.. Nawet spytał mnie wczoraj co byłoby gdyby sie okazało, ze nie możemy mieć dzieci, oczywiście uspokajam go, ze to jeszcze za wcześnie i za krótko
Jeśli będziesz mieć zdjecie maluszka konieczbie przeslij :*
Jeśli tak uważasz, to poczekaj, choć ja bym napewno nie wytrzymała ale czekam niecierpliwie razem z Tobą
Napewno wszystko jest u Was w porządku i już niedługo doczekacie się maluszka
Jeśli tylko będę miała, to napewno się pochwalę👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Popłakałam się dziś... ze szczęścia Słyszałam te maleńkie serdusio przez chwilę, a łzy same mi z oczu ciekły ze wzruszenia Bąbelek rozwija się prawidłowo Rośnie jak na drożdżach Ma 1,8cm W karcie mam wpisane 8t1d i termin na 02.12, a według USG 8t4d i termin się coraz bardziej przesuwa na listopad, bo 29.11 Krew do badań oddana, mocz też i wymaz bakteriologiczny i cytologiczny, jeśli by było coś nie tak, to dostanę list odrazu z receptą. Po pobraniu wymazów lekko plamię, ale ma to szybko przejść. Kolejna wizyta za 5tyg. dopiero, nie wiem jak ja tyle czasu teraz wytrzymam. Miała być za 4, ale jest wtedy akurat tutaj święto, a moja gin przyjmuje tylko w poniedziałki i wyszło, że dopiero za 5 czyli 25.05. Będę musiała jakoś przetrwać. No ale będę miała już wtedy odrazu badania genetyczne.
Jestem mega szczęśliwa, że moje maleństwo ma się dobrze i wierzę, że nic już złego się nie wydarzy Oby tylko te 5 tygodni nam szybko ale spokojnie zleciałoMagdoczka, golonat lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙