Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
werka93 wrote:Dzięki Aguś kochana jesteś :*
Jak mąż zareagował wczoraj na zdjęcie Waszej fasolki? :*
Powiedzieliśmy wczoraj teściowi dobrą nowinę Chyba nikt (poza nami oczywiście) nie ucieszył się tak jak on ale odrazu padło pytanie czy już wiadomo jaka płeć bo on bardzo liczy na wnuka do tej pory ma 3 wnuczki i 1 wnuka, ale wnuk ma inne nazwisko niż dziadek, bo po zięciu, a on liczy na przedłużenie nazwiska więc ma nadzieję że my przedłużymy ród👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Magdoszka jak będziesz mieć wyniki bety to koniecznie sie pochwal :*
To super, ze sie tak ucieszyl, na pewno juz nie może doczekać sie małżeństwa tak samo jak i Wy :*
Ale super, ze Twój maz sie tak wzruszył, w takich momentach dopiero widać czarno na białym jak wrażliwi są nasi faceciMagdoczka, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdoczka wrote:Aga, z tym przedłużeniem nazwiska i rodu, to mam taką samą sytuację. Mój teść też ma na tym punkcie fioła
Mój ojciec też by chciał wnuka, bo w domu miał 3 córki
Ja sama też bym w sumie chłopca chciała👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Magdoczka wrote:Dziewczyny, mam wyniki bety.
W 14 dpo mam 124 mlU. To dobrze? Nie za dużo?
normy dla bety w 14dpo to 57-140 mlU
Gratuluje -
Magdoczka wrote:Napisali:
Ciąża 3 tydzień: 5,8 - 72,2
Ciąża 4 tydzien: 9,5 - 750.
14 dpo to 4 tydzień ciąży?Magdoczka lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Magdoczka wrote:Ale super. Dziękuję
najlepiej powtórzyć betę za 48h i porównać wyniki, przyrost powinien być ok 90%
Jest też na BBF kalkulator który pomoże Ci wyliczyć czy przyrost jest prawidłowy - wchodzisz tutaj na społeczność - forum - w ciąży - baza wiedzy - kalkulatory ciąży - kalkulator przyrostu hormonu HCGWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 15:02
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Nie testowałam, boję sie dziewczyny
Tak analizuje ciągle ten mój wykres, porównuje go z poprzednim i sie zastanawiam czy w ogóle OF dobrze wyznaczył mi date owulacji i czy @ nie powinna przyjść jutro albo pojutrze, wiec czekam cały czas..
Nie chcę już zobaczyć jednej kreseczki -
werka93 wrote:Nie testowałam, boję sie dziewczyny
Tak analizuje ciągle ten mój wykres, porównuje go z poprzednim i sie zastanawiam czy w ogóle OF dobrze wyznaczył mi date owulacji i czy @ nie powinna przyjść jutro albo pojutrze, wiec czekam cały czas..
Nie chcę już zobaczyć jednej kreseczki
Mi wczoraj wieczorem odłamał się kawałeczek górnej jedynki Możecie się domyśleć jak cudowny mam teraz uśmiech Jestem taka wku****na Dlaczego akurat teraz...? Jeszcze ostatnio będąc w PL pokazywałam dentystce, że widać minimalne pęknięcie, że boję się, że mi się ząb połamie, a ona że narazie nie może nic z tym zrobić No to minęły 2 miesiące i teraz nie mam jak udać się do dentysty nawet Ciekawe i tak czy w ogóle w ciąży mi coś z tym zębem zrobią... Masakra!!! Jeszcze cały czas kaleczę sobie język a z drugą jedynką też mam już sporo czasu problem, dentyści rozkładają ręcę, nie wiedzą co jest, że zaleczony kanałowo martwy ząb a ciągle pobolewa Teraz to już w ogóle jedzenie zupek chyba tylko mi pozostaje👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Poza tym dziewczyny mam strasznego smaka na taką konserwę z puszki albo mięsiwo ze słoika, a tu nawet czegoś takiego nie ma Któraś chętna mi wysłać z PL?
Kiszonych ogórów nie ma, kapusty też nie, śledzi nie ma, konserw nie ma i jak tu żyć? Muszę chyba wybrać się do Niemiec na zakupy. Ja nie wiem jak tu znoszą ciąże bez tych wszystkich naszych polskich pyszności.
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙