Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie miałam dziś czasu za bardzo, żeby napisać, zajrzałam tylko z rana, bo byłam pewna, że zobaczę dobre wieści, a tu tak smutno Werka przykro mi strasznie Byłam pewna, że Wam się uda tym razem. Ajj smutno mi jakoś mocno z tego powodu👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Magdoczka wrote:Już Wam wszystko mówię
Mieszkam w Warszawie, niedawno stuknęło mi 32, więc już trochę stara jestem mam męża od prawie 7 lat. I tak się cieszyliśmy życiem bez dzieci
W zeszłym roku podjęliśmy 3 próby bez wykresów, na zasadzie: co będzie, to będzie. I jak potem liczyłam, to raz było za wcześnie, raz za późno, a raz nie pamiętam I teraz w kwietniu przychodzę z pracy, idę siusiu, wstaję z kibelka, a tu śluz mi wisi trzęsę tyłkiem, ale on wisi nadal Więc mówię do męża: z tego może być dziecko, co ty na to? No i poszło:-D
He he niezła historia z tym śluzem No to mieliście szczęście powiem CiMagdoczka lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Przywykłam bardzo szybko i już nie chciałabym się wyprowadzać
Dziewczyny, mam pytanko. Zrobiłam sobie suwaczek w stopce tylko nie wiem czy mam tam dobre dane.
Jak wchodzę sobie na kalkulator ciążowy, to on podaje mi różne informacje.
Jak wybieram liczenie od dnia ostatniej @, to wychodzi, że jestem w 3 tygodniu i 5 dniu.
A jak wybieram liczenie od dnia ostatniej owulacji, to wychodzi, że jestem w 4 tygodniu i 3 dniu.
Nie rozumiem zupełnie
-
Magdoczka wrote:Jestem słoikiem, przyjechałam do Warszawy na studia, poznałam męża i tak już zostałam :p Ale mąż warszawiak
A Ty Aga, ile masz lat, że mówisz, że dość późna ciąża u Ciebie?
Powiem Ci szczerze, że ja mam jakiś uraz do Warszawy Kiedyś mieszkałam w Piasecznie jakiś czas i jak tylko musiałam jechać na Warszawę coś załatwić, to był dla mnie horror Jednak jak ktoś się na wsi wychował, to chyba ciężko przyzwyczaić się do dużego miasta... Ja należę do tych co za wszelką cenę uciekają na wieś Choć mam i mieszkanie w mieście tylko trochę mniejszym, bo Białystok Ale wiem, że są i tacy, którzy marzą o życiu w wielkich miastach
Ja w sierpniu skończę 27 lat, coraz bliżej trójka z przodu...Magdoczka lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Magdoczka wrote:Przywykłam bardzo szybko i już nie chciałabym się wyprowadzać
Dziewczyny, mam pytanko. Zrobiłam sobie suwaczek w stopce tylko nie wiem czy mam tam dobre dane.
Jak wchodzę sobie na kalkulator ciążowy, to on podaje mi różne informacje.
Jak wybieram liczenie od dnia ostatniej @, to wychodzi, że jestem w 3 tygodniu i 5 dniu.
A jak wybieram liczenie od dnia ostatniej owulacji, to wychodzi, że jestem w 4 tygodniu i 3 dniu.
Nie rozumiem zupełnie👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:Trochę dziwne, że taka rozbieżność. Ja mam ustawiony od daty ostatniej @ i tak też lelarze wyliczają termin porodu i tygodnie ciąży.
Ja też tak liczę. Bo gdybym liczyła wg owulacji, to wychodzi, że ciąża zaczęła się jeszcze przed @agniecha2101 lubi tę wiadomość