Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Summis95 wrote:Za pierwszym ale później miałam implant rok i ten cały rok był bez @ wiec strasznie mi on wszystko rozregulował
Summis95 lubi tę wiadomość
-
Summis95 wrote:Witajcie dobrze, że trafiłam na to forum. Każda potrzebuje wsparcia w chwilach zwątpienia a wiec tak, mam już córeczkę 2 letnią i zaczęliśmy się z mężem starać o rodzeństwo dla niej. To jest Nasz drugi cykl starań, ostatnio cykle mam tak 40dniowe. Teraz @ powinnam dostać 19.06. Owulacje myśle, ze miałam 04.06 ponieważ mierze temp oraz śluz był strasznie rozciągliwy i przezroczysty tego dnia. Teraz jest 8 dni po, od owulacji temp jest w okolicach 37,5-37,6 przedwczoraj czyli 6dni po spadła do 37,3 żeby wczoraj wzrosnąć do 37,6. Miałam także biegunkę przez te dwa dni oraz ogólne osłabienie i wzdęcia. Może to było zagnieżdżenie? Zrobiłam dzisiaj test- oczywiście negatywny ale czego się spodziewałam, jeszcze tydzień do wstrętnej @ podbrzusze boli z przerwami a piersi tylko po bokach od paru dni. Co myślicie? Szansa zawsze jest pozdrawiam!
Witaj:-) Pewnie, że jest szansa. Temperaturę masz bardzo ładną. U mnie ból podbrzusza i osłabienie były objawami zagnieżdżania. Trzymam kciukiSummis95 lubi tę wiadomość
-
Aż mnie naszła ochota na truskawki jak zobaczyłam to zdjęcie ! Idę do sklepu a tu wyprzedane
Dziękuję dziewczyny, jesteście kochane :* Ja za wszystkie też trzymam kciuki
Magdoczka, gratulacje dla Ciebie i tatusia
Nie wiem dlaczego ale na tel mi ucina posty...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 19:31
agniecha2101, Magdoczka lubią tę wiadomość
-
werka93 wrote:Tak, jeśli będziesz przed owulacją to będzie widać pęcherzyki, natomiast jeśli będzie po owulacji lekarz tez z tego co kojarze może stwierdzić ze owulacja była na podstawie ciałka żółtego
Summis to tak jak ja, ja tez z UKWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 19:37
10.09.2019 Marcel -
Magdoczka wrote:Ja mam teraz taką fazę, że jestem głodna, ale nie wiem co chcę zjeść Albo nawet jak już coś sobie wymyślę, to po chwili ochota mi przechodzi, a nawet mdli Mąż nie ma łatwo
agniecha2101, Magdoczka lubią tę wiadomość
-
Patrycja201501 wrote:Dziewczyny mam pytanie wczoraj 10dpo (w zasadzie 9,5 bo znam godzinę pęknięcia pęcherzyka;-))12 dzień po ovitrelle beta 3,1
Progesteron w 7dpo ponad 30
Czy jest szansa jeszcze czy to pozostałości po ovitrelle?
Jeśli temperatura rośnie to dobry znak! Kiedy chcesz testować? -
werka93 wrote:Szczerze mowiac nie pomogę Ci, progesteron bardzo ładny, ale nie wiem czy ovitrelle nie ma na to wpływu czasem
Jeśli temperatura rośnie to dobry znak! Kiedy chcesz testować?Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Summis95 wrote:Oj nie, nie chodze Miałam do czynienia tylko z pielęgniarkami
A Ty? Ile czasu się staracie?
Ale ide robic hormony niedlugo
A Ty?
Wlasnie zauwazylam ze bierzesz yo samo co ja wiesiolek, magneb6 i folikWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 21:47
10.09.2019 Marcel -
Magdoczka wrote:Ja mam teraz taką fazę, że jestem głodna, ale nie wiem co chcę zjeść Albo nawet jak już coś sobie wymyślę, to po chwili ochota mi przechodzi, a nawet mdli Mąż nie ma łatwo