Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęściara! Może i tym razem tak szybko Wam się uda! Trzymam kciuki, testuj koniecznie za kilka dni i napisz namSummis95 wrote:Za pierwszym
ale później miałam implant rok i ten cały rok był bez @ wiec strasznie mi on wszystko rozregulował
Summis95 lubi tę wiadomość
-
Summis95 wrote:Witajcie
dobrze, że trafiłam na to forum. Każda potrzebuje wsparcia w chwilach zwątpienia
a wiec tak, mam już córeczkę 2 letnią i zaczęliśmy się z mężem starać o rodzeństwo dla niej. To jest Nasz drugi cykl starań, ostatnio cykle mam tak 40dniowe. Teraz @ powinnam dostać 19.06. Owulacje myśle, ze miałam 04.06 ponieważ mierze temp oraz śluz był strasznie rozciągliwy i przezroczysty tego dnia. Teraz jest 8 dni po, od owulacji temp jest w okolicach 37,5-37,6 przedwczoraj czyli 6dni po spadła do 37,3 żeby wczoraj wzrosnąć do 37,6. Miałam także biegunkę przez te dwa dni oraz ogólne osłabienie i wzdęcia. Może to było zagnieżdżenie? Zrobiłam dzisiaj test- oczywiście negatywny ale czego się spodziewałam, jeszcze tydzień do wstrętnej @
podbrzusze boli z przerwami a piersi tylko po bokach od paru dni. Co myślicie? Szansa zawsze jest
pozdrawiam!
Witaj:-) Pewnie, że jest szansa. Temperaturę masz bardzo ładną. U mnie ból podbrzusza i osłabienie były objawami zagnieżdżania. Trzymam kciuki
Summis95 lubi tę wiadomość

-
Aż mnie naszła ochota na truskawki jak zobaczyłam to zdjęcie
! Idę do sklepu a tu wyprzedane 
Dziękuję dziewczyny, jesteście kochane :* Ja za wszystkie też trzymam kciuki
Magdoczka, gratulacje dla Ciebie i tatusia
Nie wiem dlaczego ale na tel mi ucina posty...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 19:31
agniecha2101, Magdoczka lubią tę wiadomość

-
A te cialko zolte to ile czasu po owu widac? Do momentu @ jesli nie dojdzie do zaplodnienia?werka93 wrote:Tak, jeśli będziesz przed owulacją to będzie widać pęcherzyki, natomiast jeśli będzie po owulacji lekarz tez z tego co kojarze może stwierdzić ze owulacja była na podstawie ciałka żółtego

Summis to tak jak ja, ja tez z UK
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 19:37
10.09.2019 Marcel -
Ola Boga! Ja mam tak a w ciąży nie jestem, wiec boje się co będzie jak nam się w końcu udaMagdoczka wrote:Ja mam teraz taką fazę, że jestem głodna, ale nie wiem co chcę zjeść
Albo nawet jak już coś sobie wymyślę, to po chwili ochota mi przechodzi, a nawet mdli
Mąż nie ma łatwo 
agniecha2101, Magdoczka lubią tę wiadomość
-
Szczerze mowiac nie pomogę Ci, progesteron bardzo ładny, ale nie wiem czy ovitrelle nie ma na to wpływu czasemPatrycja201501 wrote:Dziewczyny mam pytanie wczoraj 10dpo (w zasadzie 9,5 bo znam godzinę pęknięcia pęcherzyka;-))12 dzień po ovitrelle beta 3,1
Progesteron w 7dpo ponad 30
Czy jest szansa jeszcze czy to pozostałości po ovitrelle?
Jeśli temperatura rośnie to dobry znak! Kiedy chcesz testować?
-
No właśnie w piątek zrobię ostatni raz betę dla spokoju... temperatura ciagle wysoka dziś wogole podskoczyła znów o 0,2 st dziwne... zastanawiam się czy mogę mieć jeszcze nadzieje....werka93 wrote:Szczerze mowiac nie pomogę Ci, progesteron bardzo ładny, ale nie wiem czy ovitrelle nie ma na to wpływu czasem

Jeśli temperatura rośnie to dobry znak! Kiedy chcesz testować?
Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
4csSummis95 wrote:Oj nie, nie chodze
Miałam do czynienia tylko z pielęgniarkami
A Ty? Ile czasu się staracie?

Ale ide robic hormony niedlugo
A Ty?
Wlasnie zauwazylam ze bierzesz yo samo co ja
wiesiolek, magneb6 i folik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 21:47
10.09.2019 Marcel -
Ja to od rana w kuchni siedze.. Jak nie placuszki bananowe to zupka, zapiekanka makaronowa, placki z malinami, ciasto snickers..Magdoczka wrote:Ja mam teraz taką fazę, że jestem głodna, ale nie wiem co chcę zjeść
Albo nawet jak już coś sobie wymyślę, to po chwili ochota mi przechodzi, a nawet mdli
Mąż nie ma łatwo 
Dosyć, że mnie mocniej brzuch rozbolał to jeszcze plecy. Ostatnie dwa dni byłam taka słaba i trzymała mnie biegunka zaś dzisiaj jestem pełna energii