ZOSTAŃ MATKĄ NA DZIEŃ MATKI - MAJOWE TESTOWANIE '19
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinka gratulacje!!! 😊
Malinka2401 lubi tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Gratulacje ☺️ oby więcej tych kresek w tym miesiącu!
Malinka2401 lubi tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Malinka GRATULACJE!
Aeiouy mieszka mi się wspaniale! Z przyzwyczajeniem nie było problemu bo jeździliśmy do siebie co weekend, święta, urlopy razem.
Malgonia z planu narazie cisza więc może z zaskoczenia się pojawi z łaski swojej 😉
Haha Sasanka oj chyba jesteś niewyspana 😚 ja kiedyś jak mieszkałam sama to nie miałam telewizora, całe popoludnia ogarnialam ogród i obejście ale pewnego wieczoru stwierdziłam że obejrzę jakiś film na kompie. Włączyłam laptopa, postawiłam na desce do prasowania i chciałam pójść po herbatę. Zahaczyłam o kabel, zwaliłam kompa i robiłam matrycę. Film się zdążył odtworzyć może do 3 minuty. Byłam wtedy na etapie staraniowej rozpaczy więc wyłam nad tym laptopem cały wieczór a matryca kosztowała całe 300zł...
Kurde laski ja rano wstaje ale ruch na forum od 4... szaleństwoMalinka2401, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Malinka gratulacje
Ja znow nie wyspana. Dzis moj szanowny malzonek ustawil budzik na 5 bo wschod slobca chcial obejrzej.. juz nie zasnelam.
Gdzie ta ciazowa sennosc gdzie mnie lekko cos przebudzi w nocy a ja juz zwawa jak skowronek. I tak w porze sniadaniowej zwieksza sie grawitacja na poduszke.
Dzis ostatni dzien leniuchowania. Jutro rano lot do Hanoi, tam mamy pol dnia i w czwartek rano wylot.Malinka2401, Ochmanka, Iseko, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Irvine- małe cudo 🥰😍
Malinka- ogromne gratulacje, rosnij zdrowo Mamusiu razem ze swoim pasażerem 😍
Sasanko- nie będzie żadnego łyżeczkowania! Słyszysz malutka? Nie będzie i już. Bo bety już tam dawno u Ciebie nie ma!
Nikodemka- mnie bardzo monitoringi uspokajały i na nie chodziłam, ale ja tez byłam na stymulacji, sama z siebie nie miałam owulek praktycznie nigdy..
Witam się i ja! Chce dzisiaj samych dobrych wieści od Was ❤️Irvine90, syllwia91, syllwia91, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHa, nadrobiłam te nocne rozmowy
Dziewczyny, mam takie teoretyczne pytanie. Ponieważ jestem poczatkująca w czarowaniu przy teście to się nie znam, czy jak podświetlę test (muahahaha) to ta druga kreska zawsze jest widoczna?syllwia91, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
U mnie zawsze byla widoczna pod swiatlo
Madziandzia lubi tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczynki witam was i życze miłego dnia
powiem Wam kochane że mój brzuch eksploduje zaraz chyba... całe podbrzusze mnie boli z kalendarzyka 5dpo wczoraj i dziś czułam jakbym byla w trakcie ale test owulacyjny negatywny... znaczy dwie kreski ale testowa bladzioch hehe na ovu współżycie tylko : dobre więc nawet się nie łudze ze ta majówka przyniesie mi wielkie szczęście ale myśle że spontany są dobre mimo wszystko.
Swoją drogą dziś 20 dc zastanawiam się tylko czy nie zbadać progesteronku jakoś teraz żeby sprawdzić czy po zabiegu już normalnie owu jest ... : ) z drugiej strony? pewnie kojarzycie mnie z tej wrześniowej PANIKARY DS.PROGESTERONU
ps. od wczoraj wziełam duphaston mimo wszystko niby 4dc ale kijOchmanka, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Gratuluję kresek, podglądu dzidzioli i ciążowych brzusiów. Nadrabiam Was w tramwaju, ale jestem tak zmęczona, że nic więcej nie zakodowałam. Byle wytrzymać w pracy do 15
Myślę, że chyba po tym progu jestem taka padnięta.Chodzę jak w walking dead 😂 nie wiem jak wy to robicie, że skrobiecie do 2 czy 4 w nocy, bo ja padam po 22Iseko lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualny
-
Alis- ja bym nie badała progesteronu w tym momencie. Masz w razie czego duphaston, a tak zaczniesz się nakręcać mimo ze jeszcze wcześnie. To dobry znak ze Cię podbrzusze boli, trzymam kciuki!
alis132 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama_Zuzia wrote:Alis- ja bym nie badała progesteronu w tym momencie. Masz w razie czego duphaston, a tak zaczniesz się nakręcać mimo ze jeszcze wcześnie. To dobry znak ze Cię podbrzusze boli, trzymam kciuki!
oki w sumie racja zastanawiam się tylko czy owulacja już wróciła po zabiegu
mój pierwszy objaw w 1 jak i 2 ciazy ... to piersi ajjjj co sie z nimi działo w tym miesiacu to taki flaczki a nie jędre jak wcześniej więc sie nawet nie łudze ;] -
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:Oby uspokoil. Poki co leze na pleckach i patrze na swoj wklesly wzgorek i jakos tak nie dowierzam ze tam moze byc 1cm nowego czlowieka.
Irvine pociesz, ze Ci objaey sie dalej nie rozkrecily
Swoja droga Olga to ma wytlumaczenie, ale Ty Sasanko to chyba spac powinnas?
Więc u Ciebie też jest wszystko dobrze ;*Malgonia, Malinaa90, Sasanka55 lubią tę wiadomość