Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej! Bardzo Was proszę o interpretację wykresu. Nie wiem co jest grane z moją temperaturą. Czy to efekt pregnylu? Wydaje mi się, że jest za niska Patrzyłam na wykresy z zastosowaniem pregnyl i nikt tak nie ma jak ja, bynajmniej ja takiego wykresu nie znalazłam:( Myślicie, że dupa z tego cyklu?
bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
7 dpt beta 107, 9 dpt beta 275, 13dpt 1836
26.07 pięknie bije serduszko
-
nick nieaktualnyWitam, proszę o pomoc w interpretacji wykresu. Dziś Ovu wyznaczyło mi owulację na 14 dc - myślę, że wpływ na to miała temperatura dzień później, ale osobiście myślę, że to efekt wina wypitego dzień wcześniej. Czy należy traktować ten wykres inaczej? Powinnam zaznaczyć ignorowanie temp?
-
nick nieaktualny
-
Aniu jaki ładny skok
Ja bym powtórzyła test ciążowy koło wtorku bo ten pozytywny owulayjny może coś przepowiadać
Trzymam kciuki -
nick nieaktualnyAnoolka wrote:To ja może powiem co nieco o tsh...
Jestem po dwóch poronieniach i jedyne co mi wyszło to tsh 2,77 (prolaktyna też koło 7). Ginekolog powiedział że ok bo mieści się w normie. Zrobiłam jeszcze raz tsh i do tego ft3, ft4, przeciwciała i poszłam do endo która przyznała mi rację, że dla starających się powinno być poniżej 2.Ft4 miałam przy dolnej granicy normy czyli też nie za bardzo. Zaczęłam brać leki i od tej pory przestały mi dokuczać stawy biodrowe które mnie bolały od około 3 lat Podobno ból stawów jest jednym z objawów niedoczynności.
moje tsh spadło pon. 2 i też liczę, ze teraz już tylko kwestia czasu... tylko u mnie jeszcze prolaktyna wariowała strasznie... -
nick nieaktualny
-
Jeszcze nie testowalam, ale chyba nie ma już sensu - prawda ?
-
Laven wrote:A ja się załamałam. Wklejam mój wykres. Zamiast plamień mam krwawienia różowe
https://ovufriend.pl/graph/200501bcb9c4276476cbb51193369530
plamienia różowe mogą byc oznaką implantacji i powinna dziś zniknąć, aczkolwiek widziałam wykresy gdzie plamienie trwało tydzień a fosola siedziała -
Laven wrote:A ja się załamałam. Wklejam mój wykres. Zamiast plamień mam krwawienia różowe
https://ovufriend.pl/graph/200501bcb9c4276476cbb51193369530
Też mam fazę lutealną 10 dni
Wydaje mi się, że to może powodować problemy z zafasolowaniem.
4 dni temu odstawiłam synka od piersi, łykam magnez i B6 i mam nadzieje, że to pomoże...
https://ovufriend.pl/graph/c291b04a191b7337490a5561ac5a495b -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tego się dowiesz dopiero jak przyjdzie @. Może ten cykl będzie z późną owulacją.Starania o drugie dziecko
HSG - marzec 2018 (16 cs) - oba jajowody drożne
Laparoskopia z histeroskopią - listopad 2018 (25 cs)
Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)
Hormony w normie
LH:FSH poniżej 0,6 (?)
AMH w normie (2,39 ng/ml)
TSH w normie
Diagnoza:
Endometrioza 4. st. - lewy jajnik i jajowód w zrostach z jelitami
Torbiel endometrialna na prawym jajniku - 05.2019
Leczenie:
Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
Punkcja -> 8 komórek IMSI -> 5 zapłodnionych
Transfer w 3. dobie jeden zarodek 8A - nieudany
Zamrożony 3AB -
nick nieaktualny