Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:Strasznie się ciesze ze cos poprawnie się u mnie dzieje w końcu i to bez jakiegoś leczenia tylko z suplementami.
Jak się ie uda w tym cyklu to w następnym pewnie się nei zdecyduje na leczenie tylko poproszę o mojitoring. Pewnei mój gin sam na to wpadnie.
U mnie na okres to nie mogę patrzeć mam tak nie regularne że nic mi nie powie.
Picja albo Ciri mi tu wróżyły ż epo takim dziwnym i krórkim 20 dniowym cyklu jak zeszły przyjdzie normalny i chyba jest normalny.
Kurde znów się nakręcam.
Te książki super myślałam że wiem jak to wszytsko działa ale rozdział o samoobserwacji bardzo dużo mnei nauczył. Musze jescze obczaić jak badać szyjkę. A może mi to już nie będzie potrzebne. -
nick nieaktualnyewi0808 wrote:Strasznie się ciesze ze cos poprawnie się u mnie dzieje w końcu i to bez jakiegoś leczenia tylko z suplementami.
Jak się ie uda w tym cyklu to w następnym pewnie się nei zdecyduje na leczenie tylko poproszę o mojitoring. Pewnei mój gin sam na to wpadnie.
U mnie na okres to nie mogę patrzeć mam tak nie regularne że nic mi nie powie.
Picja albo Ciri mi tu wróżyły ż epo takim dziwnym i krórkim 20 dniowym cyklu jak zeszły przyjdzie normalny i chyba jest normalny.
Kurde znów się nakręcam.
Te książki super myślałam że wiem jak to wszytsko działa ale rozdział o samoobserwacji bardzo dużo mnei nauczył. Musze jescze obczaić jak badać szyjkę. A może mi to już nie będzie potrzebne. -
nick nieaktualnyciri22 wrote:Zaloze sie ze nie
Bedziesz jezdzic ostrozniej ale nie
JA odkad jestem w ciazy nie jezdze po ulicy prawie cale, tylko sciezka albo chodnikiem szerokim i zawsze zchodze na przejsciach z roweru, nawet czasem sie boje na przejezdzie dla rowerzystow jechac bo kierowcy nie patrza, ale jezdze bo psychicznie w autobusach i tramwajac bym nie wytrzymala, zabila ludzi wszystkich..
-
nick nieaktualnyPicja wrote:Ja pierwszy raz od stu lat jechałam na betę to myślałam ze pól autobusu uduszę.
-
nick nieaktualnyann_je wrote:Jakie książki? Coś przeoczyłam chyba
Jest luka w literaturze dotyczaca pcos i innych problemów np. Z hormonami. Ta ksiazka wszystko wyjaśniaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 10:34
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Ja tak mam codziennie, nienawidze ich, jechalam tramwajem do lekarza przez cala wawe, to wiecie mloda siedzaca (i tak mi bylo nie dobrze) a tu co druga ze tak mloda siedzi, albo sie na mnie kladli, chrychali albo nie wie co jeszcze byl im ustapic, do tego jeszcze jak pada te baby z mokrymi parasolkami i machaja nimi nie dosc ze Cie wala to jeszcze wbijaja Ci te parasolki... Wrrr masakra
-
nick nieaktualnyPicja wrote:Ja to zawsze mowie ze jestem 3 dni o porodzie i na kontrole jadę. Jak mnie fenerwuja.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:w warszawie to ni dziala bylam swiadkiem takich rzeczy, raz jak w calym autobusie enerytow byly dwe ciezarrne to tak se klocili o miejsca ze ona maja im ustapic bo przeciez ciaza to nie choroba ze si wkurzyly i wyszly dziadkowie karty niepelnosprawnych zaczeli wyciagac i sie klocic kto bardziej chory i jeszce kilka innych sytuacji, dlatego ja do wrzesnia jesli dam rade i wszystko bedzie ok bde jezdzic na rowerze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPicja wrote:a u mnie ostatnio sie dwie babcie pokłocily w autobusie, bo jedna kupiła truskawki i mówi, że za 5- to druga wyjęła ładniejsze i mówi- Pani- ja za 4 kupiłam ładniejsze. A tamta "ktoś Cię pytał o zdanie idiotko"? o to chyba z 80 lat miały!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny