X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Strasznie się ciesze ze cos poprawnie się u mnie dzieje w końcu i to bez jakiegoś leczenia tylko z suplementami.
    Jak się ie uda w tym cyklu to w następnym pewnie się nei zdecyduje na leczenie tylko poproszę o mojitoring. Pewnei mój gin sam na to wpadnie.
    U mnie na okres to nie mogę patrzeć mam tak nie regularne że nic mi nie powie.
    Picja albo Ciri mi tu wróżyły ż epo takim dziwnym i krórkim 20 dniowym cyklu jak zeszły przyjdzie normalny i chyba jest normalny.
    Kurde znów się nakręcam.

Te książki super myślałam że wiem jak to wszytsko działa ale rozdział o samoobserwacji bardzo dużo mnei nauczył. Musze jescze obczaić jak badać szyjkę. A może mi to już nie będzie potrzebne.
    Ja Ci mowilam, bo mnie lekkarz taak wlasnie powiedzial o ych cyklach :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Strasznie się ciesze ze cos poprawnie się u mnie dzieje w końcu i to bez jakiegoś leczenia tylko z suplementami.
    Jak się ie uda w tym cyklu to w następnym pewnie się nei zdecyduje na leczenie tylko poproszę o mojitoring. Pewnei mój gin sam na to wpadnie.
    U mnie na okres to nie mogę patrzeć mam tak nie regularne że nic mi nie powie.
    Picja albo Ciri mi tu wróżyły ż epo takim dziwnym i krórkim 20 dniowym cyklu jak zeszły przyjdzie normalny i chyba jest normalny.
    Kurde znów się nakręcam.

Te książki super myślałam że wiem jak to wszytsko działa ale rozdział o samoobserwacji bardzo dużo mnei nauczył. Musze jescze obczaić jak badać szyjkę. A może mi to już nie będzie potrzebne.
    Ja nie umiem badać szyjki. No tak się ciągle zmieniala ze nie dali rady. Ewi mam juz odlozone kolejne książki. Mam nadzieje ze się przydadzą.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Zaloze sie ze nie :P Bedziesz jezdzic ostrozniej ale nie :P JA odkad jestem w ciazy nie jezdze po ulicy prawie cale, tylko sciezka albo chodnikiem szerokim i zawsze zchodze na przejsciach z roweru, nawet czasem sie boje na przejezdzie dla rowerzystow jechac bo kierowcy nie patrza, ale jezdze bo psychicznie w autobusach i tramwajac bym nie wytrzymala, zabila ludzi wszystkich..
    Ja pierwszy raz od stu lat jechałam na betę to myślałam ze pól autobusu uduszę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Ja pierwszy raz od stu lat jechałam na betę to myślałam ze pól autobusu uduszę.
    Ja tak mam codziennie, nienawidze ich, jechalam tramwajem do lekarza przez cala wawe, to wiecie mloda siedzaca (i tak mi bylo nie dobrze) a tu co druga ze tak mloda siedzi, albo sie na mnie kladli, chrychali albo nie wie co jeszcze byl im ustapic, do tego jeszcze jak pada te baby z mokrymi parasolkami i machaja nimi nie dosc ze Cie wala to jeszcze wbijaja Ci te parasolki... Wrrr masakra

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann_je wrote:
    Jakie książki? Coś przeoczyłam chyba :)
    Ale najlepsza jest C.D. Williams " jak szybko zajść w ciaze". Merytoryczna.napakowana badaniami, interpretacjami i faktami. Dużo o pcis.o odstawieniu hormonów.rozdzial dla mężczyzny. Sporo o ppronieniach. Dlaczego i kiedy. Ogólnie o tym co utrudnia zajscie i jakie sa sposoby leczenia i leki. Od jajników poprzez jajowody aż do endometriozy czy przewlekłego stresu. Naprawde polecam.

Jest luka w literaturze dotyczaca pcos i innych problemów np. Z hormonami. Ta ksiazka wszystko wyjaśnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 10:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja tak mam codziennie, nienawidze ich, jechalam tramwajem do lekarza przez cala wawe, to wiecie mloda siedzaca (i tak mi bylo nie dobrze) a tu co druga ze tak mloda siedzi, albo sie na mnie kladli, chrychali albo nie wie co jeszcze byl im ustapic, do tego jeszcze jak pada te baby z mokrymi parasolkami i machaja nimi nie dosc ze Cie wala to jeszcze wbijaja Ci te parasolki... Wrrr masakra
    Ja to zawsze mowie ze jestem 3 dni o porodzie i na kontrole jadę. Jak mnie fenerwuja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Ja to zawsze mowie ze jestem 3 dni o porodzie i na kontrole jadę. Jak mnie fenerwuja.
    w warszawie to ni dziala bylam swiadkiem takich rzeczy, raz jak w calym autobusie enerytow byly dwe ciezarrne to tak se klocili o miejsca ze ona maja im ustapic bo przeciez ciaza to nie choroba ze si wkurzyly i wyszly dziadkowie karty niepelnosprawnych zaczeli wyciagac i sie klocic kto bardziej chory i jeszce kilka innych sytuacji, dlatego ja do wrzesnia jesli dam rade i wszystko bedzie ok bde jezdzic na rowerze

• ann_je Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Zaloze sie ze nie :P Bedziesz jezdzic ostrozniej ale nie :P
    Nom jak tu zrezygnować z czegoś co się kocha....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 11:03

Madziulla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kocham góry. Mąż mnie zaraził chodzeniem po górach. ale obawiam się że odpuściłabym sobie wędrówki na czas ciąży

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    w warszawie to ni dziala bylam swiadkiem takich rzeczy, raz jak w calym autobusie enerytow byly dwe ciezarrne to tak se klocili o miejsca ze ona maja im ustapic bo przeciez ciaza to nie choroba ze si wkurzyly i wyszly dziadkowie karty niepelnosprawnych zaczeli wyciagac i sie klocic kto bardziej chory i jeszce kilka innych sytuacji, dlatego ja do wrzesnia jesli dam rade i wszystko bedzie ok bde jezdzic na rowerze
    a u mnie ostatnio sie dwie babcie pokłocily w autobusie, bo jedna kupiła truskawki i mówi, że za 5- to druga wyjęła ładniejsze i mówi- Pani- ja za 4 kupiłam ładniejsze. A tamta "ktoś Cię pytał o zdanie idiotko"? o to chyba z 80 lat miały!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann_je wrote:
    Nom jak tu zrezygnować z czegoś co się kocha....
    To kiedy jestes w wawie? to ja chce przejazdzke, sama marze o prawku i motorze, byly to na quadzie uczul mnie jezdzic. :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    a u mnie ostatnio sie dwie babcie pokłocily w autobusie, bo jedna kupiła truskawki i mówi, że za 5- to druga wyjęła ładniejsze i mówi- Pani- ja za 4 kupiłam ładniejsze. A tamta "ktoś Cię pytał o zdanie idiotko"? o to chyba z 80 lat miały!
    Jednak moja historia wygrywa... a mnie zawsze starszy ludze wyzywaja i bija, raz mnie pobil w tramwaju gazeta facet

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    An to ta książka o której Picja pisała mam jeszcze jakieś inne ale nie znam tytułu tak na pamięć jak wrócę z pracy to napiszę.

Picja tamte już kończe super się czyta dużo inf bomba.

14. 07 jak wszcytko będzie ok zrobie test :D

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baby, co na stluczenia kosci?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chłodząca maść końska

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaze swojemu kupic :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 11:52

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :))

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam bym octem:) zawsze szybciej schodzi:) maści końskiej nie próbowałam bo smierdza te maści nie? Pamiętaj Ciri uwazac na olejki eteryczne :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 12:41

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na ulotce pisze ze kobiety wciąży moga ja stosować. no zapach ma taki oo ale pomaga

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oklad z sody tez :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 12:50

‹‹ 345 346 347 348 349 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ