X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ewi.musze pamietac. Super ze można.ja przeziębienie wyleczylam lekami dla ciężarówek z Rossmanna.szybciej niz cala moja rodzinka:)

ewi0808 lubi tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri cierpisz bardzo?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chłopak ją wymasuje po pracy tą masciąi od razu lepiej sie będzie goilo

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, tylko stluklam kosc biodrowa i kość piszczelowa, mam na niej juz mega siniaka i troche mi spuchlo... lapy w sumie nie zdarte, troche skora popekana i kolano stluczone z dziura a tak to nic. Wiec korzystam z wolnego i nic nie robie, ale chyba by wypadalo posprzatac

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Chłopak ją wymasuje po pracy tą masciąi od razu lepiej sie będzie goilo
    on? Moj? W zyciu, on to sie ze mnie smial jak mnie zgarnial z pracy

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez serca :)!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo coz taki typ on nie przyjmuje do wiadomosci ze cos by moglo sie stac bo to typ taki ze wszytko bedzie dobrze. i tak na wszystko

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Bez serca :)!

Oj nie dobrak

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co mysle ze to wykasowanie naszych rozmow na tym watku to byl efekt tego ze gadamu tu o bzdurach a nie o interperatacji i nabijaja sie strony i ktos z moderatorow mogl sie wkurzyc. Proponuje zalozyc inny watek na nasze rozmowy i nasze interpretacje

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wiesz. Oby tak bylo. Może i dobrze ze ma takie podejscie. Bo moj to wiecznie przerażony chodzi i jak się kochamy to w ogóle jak manekin jest tak się boi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez do tej pory mowil zeboi sie uszkodzic fasolke (jasne.... to była taka wymowka) Ale dzis z ranca go capnelam, nie plamilam ani nic mnie nie bolalo wiec chyba mozna :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez go tak zmuszam:) ale mam zawsze po orgazmie skurcze i narazie sobie chyba odpuścimy:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po orgazmie to normalne :P

• ann_je Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    To kiedy jestes w wawie? to ja chce przejazdzke, sama marze o prawku i motorze, byly to na quadzie uczul mnie jezdzic. :D
    Jakbym tylko była gdzieś w tamtych stronach na moto to napiszę na pewno :) chociaż w tym sezonie raczej odpada bo we wrześniu odbieramy kluczyki do mieszkania i czeka nas wykończeniówka. Chcielibyśmy się wprowadzić tak w listopadzie, na Boże Narodzenie najpóźniej więc kasy trochę pójdzie, czasu też jakoś coraz mniej.
    Jakbyś miała ochotę na Solinę albo Bieszczady to zapraszam :) pojeździmy na pewno :)
    W zasadzie to w tamtym roku moja przyjaciółka będąc w ciąży a jeszcze o tym nie wiedząc zrobiła ze mną jako mój "plecaczek" 1500km na moto ;)
    Śmiałyśmy się później, że popełniłyśmy wykroczenie, bo na motocyklu nie można jeździć we trójkę hihi ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Po orgazmie to normalne :P
    Ale nie takie Ciri:( po 2-3 orgazmach mam skurcze silniejsze niz miesiaczkiwe:(

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zróbmy wątek o nazwie np "O wszystkim i o niczym"

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Ale nie takie Ciri:( po 2-3 orgazmach mam skurcze silniejsze niz miesiaczkiwe:(
    To po co takie ekscesy? miarkuj do jednego :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann_je wrote:
    Jakbym tylko była gdzieś w tamtych stronach na moto to napiszę na pewno :) chociaż w tym sezonie raczej odpada bo we wrześniu odbieramy kluczyki do mieszkania i czeka nas wykończeniówka. Chcielibyśmy się wprowadzić tak w listopadzie, na Boże Narodzenie najpóźniej więc kasy trochę pójdzie, czasu też jakoś coraz mniej.
    Jakbyś miała ochotę na Solinę albo Bieszczady to zapraszam :) pojeździmy na pewno :)
    W zasadzie to w tamtym roku moja przyjaciółka będąc w ciąży a jeszcze o tym nie wiedząc zrobiła ze mną jako mój "plecaczek" 1500km na moto ;)
    Śmiałyśmy się później, że popełniłyśmy wykroczenie, bo na motocyklu nie można jeździć we trójkę hihi ;)
    Ja mam rodzine w przemyslu to nad Soline juz niedaleko :D
    Ej noo wlanie 3 to za duzo :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Zróbmy wątek o nazwie np "O wszystkim i o niczym"
    Właśnie chyba zaraz zaloze bo to bez sensu tu pisac

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    To po co takie ekscesy? miarkuj do jednego :D
    To ja tak nie umiem:( bo mój to długodystansowiec a ja sprinter jakich mali:(

‹‹ 346 347 348 349 350 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ