Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć Wszystkim! w tym cyklu zaczęłam mierzyć temperaturę codziennie w tym samym miejscu i o tej samej godzinie. Jestem teraz w 4 dc nadal mam krwawienia i stąd moje pytanie czy to normalne że temperatura w ciągu tych 4 dni spadła o ponad 1 stopień? 1 dc miałam 36,72 a dziś rano 35,67. To normalne że podczas krwawienia temperatura tak skacze?
-
nick nieaktualny
-
hej u mnie nadal niewiadoma.jutro zrobie zwykły test bo będe mogła jechac do apteki bo u nas niecynne w niedziele a wczoraj nie miałam z kim mlodej zostawic a za duzy mroz na rower z nia.bete planuje na czwartek.
wlasnie z beta mam pytanie do was.jak wychodzi beta powyżej 5 to który to tydzien i czy jest on liczony od przypuszczalnej owulki czy od @. -
Asia_08 wrote:Tygodnie ciąży liczymy od daty ostatniej miesiączki. Będziesz miała normy dla każdego tygodnia wpisane na wyniku badania.
I faktycznie mogłaś mieć pózniej owulacje niż wskazuje systemWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 13:16
-
Asia_08 wrote:Anusiak- możliwe ze 15 dc. Szkoda ze nie wpisujesz jakości śluzu było by łatwiej stwierdzić. Powodzenia!
-
nick nieaktualnyAsia_08 wrote:Nie wiem jak długie masz cykle i czy są one regularne. Owulacja mogła sie przesunąć i jeśli tak jest to miesiączka tez Ci sie przesunie. Sadzać po temperaturze jestes przed owu, ale oczywiście nikt nie da Tobie 100% pewności
-
aga2319 wrote:Nie chce nudzić, ale ja mam problem taki ze np dziecko mnie raz obudzi o 1, raz o 3 a raz sama nie mogę spać od 5. Zazwyczaj śpię bez przerwy od 1 do 6:30, ale teraz mamy zabkowanie:P i problem u mnie polega na tym czy jak się tylko obudze godzinę przed czasem i nic nie robie to czy mam mierzyć temperatur czy jak dospie do wlasciwej godz? To ma dla mnie ogromne znaczenie bo często budzę się przed czasem.
aga2319 lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Ja jak się obudze i leżę to mi Tempka rośnie. Także ja bym mierzyła po obudzeniu się.
Rebe ja myślę że owu dobrze wyznaczył Ci owu, wcześniejszy skok byłby zbyt długo na niskim poziomieaga2319, rebe lubią tę wiadomość
Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
AgataR wrote:Zeby Cie nie korcilo mierz tylko raz nawet jak sie obudzisz wczesniej a mozesz dolezec to mierz blizej tej wlasciwej godziny. Tez tak zawsze robilam ale dwa pomiary robily mi tylko metlik w glowie i za duzo analizowalam wiec juz tak nie robie nawet jak sie obudze godz przed czasem nie wstaje z wyrka tylko czekam i robie jeden pomiar
AgataR lubi tę wiadomość