Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczerze mówiąc, to ja bym klasyfikowała jako płody, skoro rozciągliwy, nie lepki, nei rwący się...
Zerkniecie na mój wykres?
Ja mam dzisiaj doła, bo tempka spadła, w porzednim cyklu po owu było bardzo podobnie, tylko wtedy były najpierw 3 wyższe temperatury, potem znowy trzy jeszcze wyższe, jedna - jeszcze wyższa , potem te spadek jedną kreską, a po 3 dniach chyba okres.... czy mam jeszcze szansę? -
Szyszka, Kochana, temperatura wcale u Ciebie nie spada, więc głowa do góry zdecydowanie temperatura utrzymuje się wysoko, więc jak najbardziej szanse są
Z tego co napisałaś wyżej wynika, że Twoja faza lutealna trwa 11 dni, jeśli dobrze liczę, więc po prostu zwróć uwagę na temperaturę jutro i pojutrze. Jeśli owu dobrze wyznaczył owulację, to już na dniach się okaże, czy @, czy 2 kreseczki. I tych dwóch kreseczek Ci życzę
Dziękuję za pomoc z interpretacją śluzuSzyszka1 lubi tę wiadomość
-
Marcjanna wrote:Schodki to dodatek do staranka jednak pocieszające jest to że już macie jedną księżniczkę wiec zapewne predyspozycje są ☺ dobrze ze leczysz niedoczynność to takie mało potrzebne hormony i faktycznie warto uregulować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Marmi za dobre słowo i Maciejowa takoż Ja to wszystko niby wiem, ale to jest bezcenne usłyszaeć (przeczytać) to od kogoś. Choć ja wiem, że Wy mi ani ja Wam tych 2 kreseczek nie zagwarantujemy - przynajmniej w tym cyklu, to jednak jakoś słowa wsparcia i tak podnosza na duchu. Jak spadać, to z wysokiego konia, a nie z jakichs nizin emocjonalnych ;P (tłumacz sobie Szysza swoja nakrętkę, tłumacz... )
-
Otóż tak Szyszko, mam tak samo - niby wiem a jednak... Marcjanna - 4mm endo to nie na owulację. Test mógł wyjść pozytywnie, bo organizm się przygotowuje do owulacji pod kątem hormonów, ale fizycznie chyba nic z tego niestetyNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualny
-
sylwia92 wrote:Cześć dziewczyny mam pytanie co myślicie o moim wykresie? Jest szansa?Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualny