Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • Pati ;) Nowa

Wysłany: 31 sierpnia 2020, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie jestem tutaj nową osoba czy pomożecie mi w odczycie wykresu ?
    Pozdrawiam

81c3f33fc7b7e1a1277d453d0208dbab.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2020, 20:37

• snw Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2020, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) widzę tutaj wiele pomocnych duszyczek ❤️ czy któraś z Was mogłaby mi pomoc w interpretacji wykresu? Widze u siebie spadek znaczny temperatury, czy jest zatem jeszcze szansa na ciąże? Nie chce świrować, ale jakoś wolałabym, żeby to był ostatni cykl starań ;)

Poniżej wklejam link
    2f3f454c4482bdc4ed14f64ba9dcf5f9.png

Z góry bardzo dziękuje!!!

🙋🏼‍♀️34 lata 💁🏻‍♂️40 lat
    Starania od 07.2020 💕

03.05.2022 - ⏸
    13.05.2022 - 🔘
    27.05.2022 - 🧡🦐
    23.06.2022 - 4,47cm człowieka ♥️
    29.06.2022 - It’s a girl! 🎀
    22.09.2022 - Kluseczka ma już 699g 💪🏻
    09.01.2023 - 💚

QtiCp2.png
  • kokoszka31 Autorytet

Wysłany: 1 września 2020, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snw wrote:
    Cześć :) widzę tutaj wiele pomocnych duszyczek ❤️ czy któraś z Was mogłaby mi pomoc w interpretacji wykresu? Widze u siebie spadek znaczny temperatury, czy jest zatem jeszcze szansa na ciąże? Nie chce świrować, ale jakoś wolałabym, żeby to był ostatni cykl starań ;)

Poniżej wklejam link
    2f3f454c4482bdc4ed14f64ba9dcf5f9.png

Z góry bardzo dziękuje!!!

Niestety, żeby można było wysunąć jakiekolwiek wnioski trzeba skrupulatnie prowadzić pomiary przez cały cykl.

snw lubi tę wiadomość

age.png
  • Ankaaa Koleżanka

Wysłany: 1 września 2020, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obserwuję dopiero temp. 3 cykl (1 był szczęśliwy, ale ciąża stracona), dlatego nie wiem czy takie falowanie jest normalne i czy te spadki oznaczają że raczej nie ma szans: 1715dce5bc778e62e4fb7e79e1412b63.png

• Karolcia00 Koleżanka

Wysłany: 1 września 2020, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ktoś zobaczy o co chodzi u mnie nigdy tak nie mialam wykres coś nie rośnie :/ a bylam u lekarza w środę bylby pecherzyki i mówił że owulacja będzie na weekend żeby sie starać :) a tu coś takiego nic nie rozumiem :o

• Marzenia Autorytet

Wysłany: 2 września 2020, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati ;) wrote:
    Witajcie jestem tutaj nową osoba czy pomożecie mi w odczycie wykresu ?
    Pozdrawiam

81c3f33fc7b7e1a1277d453d0208dbab.png

Hej.
    Wg mnie owulkę miałaś 11dc,bo był spadek,a potem skok.Jutro jak zaznaczysz tempke i bedzie wyższa to of zaznaczy Ci owu

• Pati ;) Nowa

Wysłany: 2 września 2020, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzenia wrote:
    Hej.
    Wg mnie owulkę miałaś 11dc,bo był spadek,a potem skok.Jutro jak zaznaczysz tempke i bedzie wyższa to of zaznaczy Ci owu

Dziękuję ci bardzo za wskazówkę właśnie mam zaznaczony jako 3 dzień wzrostu temperatury.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2020, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny możecie zerknąć na mój wykres? Dziś zniknęła mi linia podstawowa... nie wiecie dlaczego się tak zdarzyło ?

• Kormik Znajoma

Wysłany: 4 września 2020, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zastanawiam czy nie jest to błąd systemu. Bo ja dzisiaj rano zauważyłam, że linia pozioma zniknęła z wykresu. Sądziłam, że tylko w bieżącym cyklu, ale nie, przeglądam poprzednie i też jej nie ma (choć była).
    mój bieżący wykres: https://ovufriend.pl/graph/54b25791e49835666794f9ee70446ccb

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2020, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz racje, u mnie w poprzednich tez zniknęła. Czyli faktycznie błąd systemowy. Dzięki 😁

Kormik lubi tę wiadomość

• Noelle Autorytet

Wysłany: 6 września 2020, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, chciałabym Was prosić o interpretację mojego wykresu. Pierwszy raz spotykam się z takim wzrostem temperatury w 7 dpo. 🙈

https://ovufriend.pl/graph/c727cde908dfb9cbe295b39769326a78

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2020, 10:03

Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️klz99vvj0698zxow.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2020, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noelle wrote:
    Hej dziewczyny, chciałabym Was prosić o interpretację mojego wykresu. Pierwszy raz spotykam się z takim wzrostem temperatury w 7 dpo. 🙈

https://ovufriend.pl/graph/c727cde908dfb9cbe295b39769326a78
    Większość temperatur jest ignorowana, wiec nie są miarodajne. Staraj się prowadzić pomiary o tej samej godzinie i najlepiej w pochwie, bo temperatura jest tam najstabilniejszy.
    A jeżeli masz wzrost w 7 dpo to może to ewentualnie oznaczać wykres trójfazowy. Jednakże bym się tym nie sugerowała, bo temperatury są w cały świat.
    Jednakże mimo wszystko życzę Ci by ten cykl był bardzo długi 😘

Noelle lubi tę wiadomość

• Noelle Autorytet

Wysłany: 6 września 2020, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pcosik, bardzo dziękuję za odpowiedz! 😊
    Staram się mierzyć temperaturę z maksymalnym przesunięciem o godzinę ze względu na pracę zmianową i zawsze mierze ją w pochwie. Myślałam, że już coś ogarniam ale dla mnie to chyba nadal czarna magia. 🙈
    Nie rozumie dlaczego część temperatur jest ignorowana, jakie mogą być tego powody? 😞

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2020, 17:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2020, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noelle wrote:
    Pcosik, bardzo dziękuję za odpowiedz! 😊
    Staram się mierzyć temperaturę z maksymalnym przesunięciem o godzinę ze względu na pracę zmianową i zawsze mierze ją w pochwie. Myślałam, że już coś ogarniam ale dla mnie to chyba nadal czarna magia. 🙈
    Nie rozumie dlaczego część temperatur jest ignorowana, jakie mogą być tego powody? 😞
    Widocznie temp domyślna masz ustawiona na 7.00 a 8.30 jest jyz za późno i dlatego jest ignorowana. Im później tym temp wyższa. Na każda godzinę przypada korekcja 0.1. Czyli jak mierzysz o 8.30 to odejmij sobie 0.15 od zmierzonej temperatury i będzie przybliżona temp i 7. A gdy mierzysz no o 5.30 to dodaj 0.15.

• Noelle Autorytet

Wysłany: 6 września 2020, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pcosik, bardzo dziękuję Ci za pomoc! 😍
    Teraz przynajmniej wiem gdzie popełniałam błąd. 🙈
    Jeżeli w tym cyklu się nie powiodło to w przyszłym cyklu przynajmniej będę mierzyć temperature tak jak trzeba. 😄

Pcosik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2020, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noelle wrote:
    Pcosik, bardzo dziękuję Ci za pomoc! 😍
    Teraz przynajmniej wiem gdzie popełniałam błąd. 🙈
    Jeżeli w tym cyklu się nie powiodło to w przyszłym cyklu przynajmniej będę mierzyć temperature tak jak trzeba. 😄
    Oby moja pomoc była niepotrzebna 😁🤞🏻

Noelle lubi tę wiadomość

• Kormik Znajoma

Wysłany: 7 września 2020, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pcosik wrote:
    Dziewczyny możecie zerknąć na mój wykres? Dziś zniknęła mi linia podstawowa... nie wiecie dlaczego się tak zdarzyło ?

Napisałam do OF z pytaniem czy na stałe zniknęła czy chwilowo. Oto co odpisali:
    "Odnośnie zaznaczenia owulacji i braku linii poziomej - owulacja będzie tak samo oznaczana, jest to chwilowy problem. Jesteśmy na etapie sprawdzania wszelkich niezgodności i usterek wizualnych, będziemy je sukcesywnie poprawiać."

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2020, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kormik wrote:
    Napisałam do OF z pytaniem czy na stałe zniknęła czy chwilowo. Oto co odpisali:
    "Odnośnie zaznaczenia owulacji i braku linii poziomej - owulacja będzie tak samo oznaczana, jest to chwilowy problem. Jesteśmy na etapie sprawdzania wszelkich niezgodności i usterek wizualnych, będziemy je sukcesywnie poprawiać."
    Niech przywrócą to co było wcześniej. Aplikacja jest gorsza niż była, a w przeglądarce nie ma wykresu....

• Diana94 Nowa

Wysłany: 7 września 2020, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Powiedzcie mi czy w tym cyklu jest jeszcze szansa na owulację? Od 2 mcy biorę metformine i suplementy (Wit D, inozytol, Wit B, kwas foliowy) i poprzedni cykl wręcz książkowy bo był skok temperatury i śluz i trwał 26 dni, a obecny znów taki dziwny... Od dwóch dni tak mnie boli jajnik że czuję go nawet chodząc czy siadając, pojawiał się się też śluz rozciągliwy i przezroczysty ale ta temperatura taka dziwna...

0692a5c78a204d70705e9b64bf0c12ef.png

• Kormik Znajoma

Wysłany: 8 września 2020, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pcosik wrote:
    Niech przywrócą to co było wcześniej. Aplikacja jest gorsza niż była, a w przeglądarce nie ma wykresu....
    Nie wrócą 🤦‍♀️ ale apka działa trochę lepiej niż wcześniej. Też ubolewam nad tym, że wykres ze strony internetowej zniknął i wiem, że nie pojawi się z powrotem 😐😐
    Może jak zasypiemy ich wiadomościami, żeby przywrócili to może coś z tym zrobią? 🤔

‹‹ 904 905 906 907 908 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ