Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć widzę tutaj wiele pomocnych duszyczek ❤️ czy któraś z Was mogłaby mi pomoc w interpretacji wykresu? Widze u siebie spadek znaczny temperatury, czy jest zatem jeszcze szansa na ciąże? Nie chce świrować, ale jakoś wolałabym, żeby to był ostatni cykl starań
Poniżej wklejam link
Z góry bardzo dziękuje!!! -
snw wrote:Cześć widzę tutaj wiele pomocnych duszyczek ❤️ czy któraś z Was mogłaby mi pomoc w interpretacji wykresu? Widze u siebie spadek znaczny temperatury, czy jest zatem jeszcze szansa na ciąże? Nie chce świrować, ale jakoś wolałabym, żeby to był ostatni cykl starań
Poniżej wklejam link
Z góry bardzo dziękuje!!!
Niestety, żeby można było wysunąć jakiekolwiek wnioski trzeba skrupulatnie prowadzić pomiary przez cały cykl.snw lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja się zastanawiam czy nie jest to błąd systemu. Bo ja dzisiaj rano zauważyłam, że linia pozioma zniknęła z wykresu. Sądziłam, że tylko w bieżącym cyklu, ale nie, przeglądam poprzednie i też jej nie ma (choć była).
mój bieżący wykres: https://ovufriend.pl/graph/54b25791e49835666794f9ee70446ccb -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, chciałabym Was prosić o interpretację mojego wykresu. Pierwszy raz spotykam się z takim wzrostem temperatury w 7 dpo. 🙈
https://ovufriend.pl/graph/c727cde908dfb9cbe295b39769326a78Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2020, 10:03
Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
nick nieaktualnyNoelle wrote:Hej dziewczyny, chciałabym Was prosić o interpretację mojego wykresu. Pierwszy raz spotykam się z takim wzrostem temperatury w 7 dpo. 🙈
https://ovufriend.pl/graph/c727cde908dfb9cbe295b39769326a78
A jeżeli masz wzrost w 7 dpo to może to ewentualnie oznaczać wykres trójfazowy. Jednakże bym się tym nie sugerowała, bo temperatury są w cały świat.
Jednakże mimo wszystko życzę Ci by ten cykl był bardzo długi 😘Noelle lubi tę wiadomość
-
Pcosik, bardzo dziękuję za odpowiedz! 😊
Staram się mierzyć temperaturę z maksymalnym przesunięciem o godzinę ze względu na pracę zmianową i zawsze mierze ją w pochwie. Myślałam, że już coś ogarniam ale dla mnie to chyba nadal czarna magia. 🙈
Nie rozumie dlaczego część temperatur jest ignorowana, jakie mogą być tego powody? 😞Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2020, 17:18
nick nieaktualnyNoelle wrote:Pcosik, bardzo dziękuję za odpowiedz! 😊
Staram się mierzyć temperaturę z maksymalnym przesunięciem o godzinę ze względu na pracę zmianową i zawsze mierze ją w pochwie. Myślałam, że już coś ogarniam ale dla mnie to chyba nadal czarna magia. 🙈
Nie rozumie dlaczego część temperatur jest ignorowana, jakie mogą być tego powody? 😞 -
Pcosik, bardzo dziękuję Ci za pomoc! 😍
Teraz przynajmniej wiem gdzie popełniałam błąd. 🙈
Jeżeli w tym cyklu się nie powiodło to w przyszłym cyklu przynajmniej będę mierzyć temperature tak jak trzeba. 😄Pcosik lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyNoelle wrote:Pcosik, bardzo dziękuję Ci za pomoc! 😍
Teraz przynajmniej wiem gdzie popełniałam błąd. 🙈
Jeżeli w tym cyklu się nie powiodło to w przyszłym cyklu przynajmniej będę mierzyć temperature tak jak trzeba. 😄Noelle lubi tę wiadomość
-
Pcosik wrote:Dziewczyny możecie zerknąć na mój wykres? Dziś zniknęła mi linia podstawowa... nie wiecie dlaczego się tak zdarzyło ?
Napisałam do OF z pytaniem czy na stałe zniknęła czy chwilowo. Oto co odpisali:
"Odnośnie zaznaczenia owulacji i braku linii poziomej - owulacja będzie tak samo oznaczana, jest to chwilowy problem. Jesteśmy na etapie sprawdzania wszelkich niezgodności i usterek wizualnych, będziemy je sukcesywnie poprawiać." -
nick nieaktualnyKormik wrote:Napisałam do OF z pytaniem czy na stałe zniknęła czy chwilowo. Oto co odpisali:
"Odnośnie zaznaczenia owulacji i braku linii poziomej - owulacja będzie tak samo oznaczana, jest to chwilowy problem. Jesteśmy na etapie sprawdzania wszelkich niezgodności i usterek wizualnych, będziemy je sukcesywnie poprawiać." -
Hej! Powiedzcie mi czy w tym cyklu jest jeszcze szansa na owulację? Od 2 mcy biorę metformine i suplementy (Wit D, inozytol, Wit B, kwas foliowy) i poprzedni cykl wręcz książkowy bo był skok temperatury i śluz i trwał 26 dni, a obecny znów taki dziwny... Od dwóch dni tak mnie boli jajnik że czuję go nawet chodząc czy siadając, pojawiał się się też śluz rozciągliwy i przezroczysty ale ta temperatura taka dziwna...
-
Pcosik wrote:Niech przywrócą to co było wcześniej. Aplikacja jest gorsza niż była, a w przeglądarce nie ma wykresu....
Może jak zasypiemy ich wiadomościami, żeby przywrócili to może coś z tym zrobią? 🤔