Zioła przy staraniach
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja piję zioła Ojca Sroki. W poprzednim cyklu miałam ciążę biochemiczną- ale nie wiem, czy zadziałały zioła, czy stymulacja. Może obydwaLeki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Ja piję zioła o. Sroki. Chyba już trzeci cykl. W poprzednim cyklu pierwszy raz odkąd chodzę na monitoringi, okazało się, że był pęcherzyk dominujący co prawda nie pękł nawet po Ovitrelle, ale dla mnie to i tak sukces, który zawdzięczam chyba właśnie tym ziołomLetrox 100, Formetic 3x500, dostinex, acard, actifolin, zioła o. Sroki
06.2019 - sonoHSG (jajowody drożne)
06.2019 - histeroskopia (macica łukowata, delikatnie dwurożna)
07.2019 - brak śladu po PCOS (3 miesiące od rozpoczęcia picia ziół o. Sroki)
08.2019 - pierwszy cykl z CLO - nieudany
10.2019 - drugi cykl z CLO
11.2019 - trzeci cykl z CLO - ciąża biochemiczna
12.2019 - inseminacja i
01.2020 - Aniołek w 8 tc [*] -
nick nieaktualnyJa pije zioła ojca sroki nr 3 pierwszy cykl i z niecierpliwością czekam na efekty:) gdzieś czytałam że te zioła pije się tylko do owu jeśli się jest pewnym kiedy ona jest a inna opinia to pić do końca cyklu. Jak wy robicie dziewczyny?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 16:26
-
nick nieaktualnyluksierre0131 wrote:A czy ktorejs z was spoznial sie okres podczas picia ziol ojca sroki nr3 ?
-
Ja zaczelam od 2 dc i przez caly cykl bo nie wiem nigdy kiedy mam owulacje. I w sumie miesiaczka spoznia mi sie 3 dni. Bylam wczoraj u gin i powiedzial ze endometrium grube i wyglada jak wczesna ciaza jak nie przyjdzie miesiaczka do 2 tyg mam przyjsc znow. A mam miec jeszcze laparoskopie i histerokopie i bylam dzis w klinice na rozmowie pobrali krew na bete i wyszlo <0.5 wiec nie ma ciazy...a juz myslalam ze ziola pomogly jest jeszcze chyba torbiel ale gin w klinice powiedziala ze to moze oznaczac ze jeszcze jajeczko nie do konca peklo wiec juz sama nie wiem owulacja byla...bo jest tez plyn... czy to te ziola robia mi torbiele i to znaczy ze nie pomaga , a na poczatku super sie po nich czulam i na prawde sobie chwalilam... ja do ziolek biore jeszcze ovarin bo mam PCOS... moze tez ovarin mi opoznia miesiaczke...24 cs...
PCO.
16.07.19 - laparoskopia z histeroskopią. -jajowody drożne,wszystko OK. -
nick nieaktualnyluksierre0131 wrote:Ja zaczelam od 2 dc i przez caly cykl bo nie wiem nigdy kiedy mam owulacje. I w sumie miesiaczka spoznia mi sie 3 dni. Bylam wczoraj u gin i powiedzial ze endometrium grube i wyglada jak wczesna ciaza jak nie przyjdzie miesiaczka do 2 tyg mam przyjsc znow. A mam miec jeszcze laparoskopie i histerokopie i bylam dzis w klinice na rozmowie pobrali krew na bete i wyszlo <0.5 wiec nie ma ciazy...a juz myslalam ze ziola pomogly jest jeszcze chyba torbiel ale gin w klinice powiedziala ze to moze oznaczac ze jeszcze jajeczko nie do konca peklo wiec juz sama nie wiem owulacja byla...bo jest tez plyn... czy to te ziola robia mi torbiele i to znaczy ze nie pomaga , a na poczatku super sie po nich czulam i na prawde sobie chwalilam... ja do ziolek biore jeszcze ovarin bo mam PCOS... moze tez ovarin mi opoznia miesiaczke...
-
nick nieaktualny
-
To w takim razie nie wiem moze te upaly.. tak odczulam owulacje w 19dc. Potem jeszcze troche jajniki pokluly i w zeszly czwartek mialam kilka plamek krwii na wkladce i papierze toaletowym co mi tez nadzieje narobilo bo pozniej bialo az do tej pory nawet nie mam zadnych boli przedmiesiaczkowych..24 cs...
PCO.
16.07.19 - laparoskopia z histeroskopią. -jajowody drożne,wszystko OK. -
nick nieaktualnyluksierre0131 wrote:To w takim razie nie wiem moze te upaly.. tak odczulam owulacje w 19dc. Potem jeszcze troche jajniki pokluly i w zeszly czwartek mialam kilka plamek krwii na wkladce i papierze toaletowym co mi tez nadzieje narobilo bo pozniej bialo az do tej pory nawet nie mam zadnych boli przedmiesiaczkowych..
-
nick nieaktualnyluksierre0131 wrote:A jaki jest twoj problem i ile sie starasz ? Czy po prostu nie wychodzi i nie wiesz dlaczego?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny