6tc i nic nie widać
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl wrote:To tez juz wysoka..prawie 3 tys.. a w internetach sieja panike, ze od tysiaca zu musi byc cos widac.
I masz dowód, że niektórzy lekarze i "eksperty" z internetu ..uja wiedzą
EDIT: xgirl pisałam Ci już, że mi kalkulatory pokazywały za niski przyrost bety, a ten niski przyrost ma ponad 5 miesięcyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2018, 14:55
-
Cześć laski
Moja sytuacja wygląda podobnie jak dziewczyn, czyli stres o to co będzie dalej. Wiem, irracjonalny no ale cóż.
Na usg dwa 24.10 usłyszałam, że jestem w ciąży ale bardzo wczesnej. Zlecono mi mase badań typowo prenatalnych.
Beta 5.11 - 137,9
beta 7.11 - 349,9
Kolejna wizyta 13.11
Co sądzicie ?SYNUŚ
Niedoczynność tarczycy
Po stracie w 20 tyg. ( Luty 2019 )
-
Mam mam ale u innego lekarza i nawet nie wiem czy mi zrobi...
W ogole jestem wsciekla bo dowiedzialam sie, ze majac niedoczynnosc trzeba szybko zbadac hormony tarczycy a mi moje lekarki nic nie powiedzialy a wiedza, ze w ciazy jestem i mam niedoczynnosc :[[[ Mamm takiego wkurwa, ze masakra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2018, 17:46
-
xgirl wrote:Mam mam ale u innego lekarza i nawet nie wiem czy mi zrobi...
W ogole jestem wsciekla bo dowiedzialam sie, ze majac niedoczynnosc tarczycy trzeba szybko badac hormony a mi moje lekarki nic nie powiedzialy a wiedza, ze w ciazy jestem :[[[ Mamm takiego wkurwa, ze masakra.SYNUŚ
Niedoczynność tarczycy
-
Tak tak ja kontroluje hormony regularnie ale nie wiedzialam, ze jak sie wciaze zajdzie to trzeba czesciej i nakjlepiej zaraz po pozytywnej becie I moje dwie lekarki nic mi nie powiedzialy o tym jak sie dowiedzialy o mojej ciazy. Porazka Jak tak mozna Gdyby nie to forum to bym nawet nie wiedziala Jestem strasznie wsciekla
A Twoj przyrost jest dobry, sprawdz sobie w kalkulatorze tu na Belly. -
Wiesz co , zanim zrobiłam bete to wiedziałam od gina że niby jestem w ciąży więc z bomby że, tak powiem podniosłam. A Ostanio jak robiłam na początku października miałam 0,6 tsh. Podniosła o te 50 eutyrox i nie zdążyło sie podnieść na to wynika. W każdym bądź razie chyba niskie TSH sprzyja ciąży. Co myślisz ?
Lekarzem nie jestem ale mam fajną szczerą babeczkę endo i jakoś zawsze tak robi żeby na siłe kasy nie wyciągać. Zobaczymy.
SYNUŚ
Niedoczynność tarczycy
-
xgirl wrote:To tez juz wysoka..prawie 3 tys.. a w internetach sieja panike, ze od tysiaca zu musi byc cos widac.
Leira wrote:I masz dowód, że niektórzy lekarze i "eksperty" z internetu ..uja wiedzą
EDIT: xgirl pisałam Ci już, że mi kalkulatory pokazywały za niski przyrost bety, a ten niski przyrost ma ponad 5 miesięcy
No właśnie wysoka beta była. Ja oczywiście naczytałam się w internecie o ciązy pozamacicznej itd i te 2 tygodnie oczekiwania na kolejną wizytę było dla mnie męką. Mój ginekolog na szczęście nie sugerował niczego złego, powiedział, że na tym etapie może nie być nic widać bo to wczesna ciąża i kazał przyjść za 2 tygodnie na ponowne usg. Ale człowiek niestety taki głupi że siedzi i czyta... Na szczęście za 2 tygodnie słyszałam już serduszko -
To czytanie w necie to najgorsze co moze byc… Czlowiek naczytal sie o poronieniach., pustych jajach, ciazach pozamacicznych, peknietych jajowodach i zamiast cieszyc sie ciaza to siedzi jak na szpilkach.