Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie cena bardzo do mnie przemówiła. No i kilka dziewczyn bardzo polecało bo efekty super.
Ja już po wizycie na nfz. Tak jak myślałam - bez usg tylko badanie...manualne. Zamieniłam z panią pożal się boże doktor kilka słów (dosłownie), dostałam skierowanie na krew i mocz i do widzenia. Hehe żenada. Nawet denerwować się chyba nie ma co. Więc pełen relaks.
Aha no i pytanie mam do was za 100 punktów 8 czerwca mamy z mężem rocznicę ślubu i nie mam pomysłu co mogłabym zorganizować żeby go zaskoczyć. Pomożecie? może coś z własnego doświadczenia?Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
agusza wrote:Shantelle, serio zapach mnie trochę odraża. Zbyt intensywny jest po prostu. A teraz mam węch psa tropiciela to wiesz
A ile kosztuje ta mustella? -
a ja używam zwykłego babydream z Rosmana śledzę taki blog ciągle "Sroka o" i tam dużo pisze o balsamach, i w ogóle o kosmetykach i polecala ze względu na skład. Mam też oliwkę dla dzieci Bambino
Dobrze że się smarujemy dziewczyny, bo później walczyć z rozstępami jest mega ciężko, widziałam u kilku koleżanek
ja też okularnica, mam -2,5 i astygmatyzm w czerwcu idę do okulisty na przegląd
A w ogóle teraz wykańczamy mieszkanie i mam taki ból głowy o wybieranie tych rzeczy że masakra jak wchodzę do sklepu (już 10 raz) to aż mnie mdli że znowu coś trzeba wybrać, myślałam ze to będzie mniej męczącekatek88 lubi tę wiadomość
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
ja do smarowania używam zwykły olej kokosowy tłoczony na zimno, genialny jest
jak się posmaruję rano to do wieczora czuję że skóra jest nawilżona, żaden balsam mi nie dał tego efektu
wbrew pozorom ładnie się wchłania, nie tłuści
całe ciało nim lecę
jagooo90 lubi tę wiadomość
-
hahaha, uśmiałam się 16 września dobre dobre bliski termin
a ten olej kokosowy to jakiej firmy? gdzie kupiłaś?
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
Mi zapachy tez nadal przeszkadzają. Ja rownież jak Edziuuuuuunia stosuje oliwkę babydream i bambino. Lubię te konsystencje i zapach. Na samo lato idealnie. Dzisiaj po usg szczęśliwa jestem, ze dzidzia ma sie dobrze. Wiercioch straszny. Za tydzien test pappa i juz trochę ulgi będzie Mam pytanie czy Was tez taka senność meczy ? Drzemki stają sie u mnie rytuałem heh.
Edziuuuuuuuunia lubi tę wiadomość
-
U mnie z zapachami bywa różnie, ale też mam tak, że od niektórych kosmetyków mnie odrzuca.
A senność nadal mnie męczy. Niestety już nie mam okazji do drzemek, w pracy prawie zasypiam, a po powrocie do domu ledwo żyję. Właśnie o tej porze zbieram wszystkie siły, żeby wstać, umyć się i paść w sypialni na twarz
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Dzień dobry dziewczyny ja dziś kolejne wesele mam Także znów pobalujemy i poskaczemy trochę z Dzidzia
Jak to dobrze, że jest piękna pogoda. Fajnie, że ten nasz drugi trymestr przypada na lato, bo w trzecim mogłoby być ciężko zakupiłam już sobie kostium kąpielowy jednoczęściowyIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Mnie też boli nie mówiąc już o tym jak ciągnie mi po pachwinach... na krzyż polecam troszkę oliwki i męskie ręcę rozciągające mięśnie w tym miejscu. Na kilkanaście godzin pomaga
Za to ja mam pytanie z innej beczki... ciągnie Was może do czegoś czego jeść/pić nie wolno/nie powinno się?? Bo mnie strasznie do najdurniejszego napoju jakim jest cola i cierpie katusze przez to