X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Grudniówki z pierwszych objawów :)
Odpowiedz

Grudniówki z pierwszych objawów :)

Oceń ten wątek:
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie moje dziewczynki :)
    Dlatego zbijamy :)

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • agusza Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shantelle, serio zapach mnie trochę odraża. Zbyt intensywny jest po prostu. A teraz mam węch psa tropiciela to wiesz ;)

A ile kosztuje ta mustella?

Cukrzyca t1, OPI, ChGB
    Agusza.
    Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Agusza, mnie też zapachy rażą i na początku tak mi nie podszedł Palmers, ale jestem zadowolona naprawdę i cena w miarę i zapach polubiłam :)

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • agusza Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie cena bardzo do mnie przemówiła. No i kilka dziewczyn bardzo polecało bo efekty super.

Ja już po wizycie na nfz. Tak jak myślałam - bez usg tylko badanie...manualne. Zamieniłam z panią pożal się boże doktor kilka słów (dosłownie), dostałam skierowanie na krew i mocz i do widzenia. Hehe żenada. Nawet denerwować się chyba nie ma co. Więc pełen relaks.

Aha no i pytanie mam do was za 100 punktów ;) 8 czerwca mamy z mężem rocznicę ślubu i nie mam pomysłu co mogłabym zorganizować żeby go zaskoczyć. Pomożecie?:) może coś z własnego doświadczenia?:)

Cukrzyca t1, OPI, ChGB
    Agusza.
  • Irmelin Przyjaciółka

Wysłany: 3 czerwca 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agusza wrote:
    Shantelle, serio zapach mnie trochę odraża. Zbyt intensywny jest po prostu. A teraz mam węch psa tropiciela to wiesz ;)

A ile kosztuje ta mustella?
    Ja za mustellę w aptece HEBE dałam 120 zł za 250ml, ale potrzebowałam na gwałt bo już mi na piersiach zaczęły się rozstępy. Myślę, że w aptece internetowej będzie o wiele taniej.

f2w3ol2a4nszssgo.png
  • Edziuuuuuuuunia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja używam zwykłego babydream z Rosmana ;) śledzę taki blog ciągle "Sroka o" i tam dużo pisze o balsamach, i w ogóle o kosmetykach i polecala ze względu na skład. Mam też oliwkę dla dzieci Bambino ;)

Dobrze że się smarujemy dziewczyny, bo później walczyć z rozstępami jest mega ciężko, widziałam u kilku koleżanek :(

ja też okularnica, mam -2,5 i astygmatyzm :( w czerwcu idę do okulisty na przegląd ;)

A w ogóle teraz wykańczamy mieszkanie i mam taki ból głowy o wybieranie tych rzeczy że masakra :( jak wchodzę do sklepu (już 10 raz) to aż mnie mdli że znowu coś trzeba wybrać, myślałam ze to będzie mniej męczące ;)

katek88 lubi tę wiadomość

2nn3hqvk90lv3v8r.png

04.12.2015 [*] 7tc
    Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
    Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
  • RudaKara Koleżanka

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam się dzisiaj umówić do okulisty... i dostałam termin już na 16go! września :P przynajmniej tyle że jeszcze sporo do rozwiązania będzie :D

8p3ougpjlgadfyph.png
  • kalina123 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja do smarowania używam zwykły olej kokosowy tłoczony na zimno, genialny jest
    jak się posmaruję rano to do wieczora czuję że skóra jest nawilżona, żaden balsam mi nie dał tego efektu
    wbrew pozorom ładnie się wchłania, nie tłuści
    całe ciało nim lecę

jagooo90 lubi tę wiadomość

82doroeqdnooy9dr.png
  • Edziuuuuuuuunia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha, uśmiałam się 16 września :) dobre dobre ;););) bliski termin ;)

a ten olej kokosowy to jakiej firmy? gdzie kupiłaś?

2nn3hqvk90lv3v8r.png

04.12.2015 [*] 7tc
    Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
    Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
  • kalina123 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam w kuchni ;) od dawna używam do smażenia
    w każdym supermarkecie na zdrowej żywności albo przez neta bo tańszy
    ostatnio na grouponie był w dobrej cenie :) teraz mam taki litrowy słój :D
    tylko koniecznie ten tłoczony na zimno bo zdrowszy

82doroeqdnooy9dr.png
  • Kolia Przyjaciółka

Wysłany: 3 czerwca 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi zapachy tez nadal przeszkadzają. Ja rownież jak Edziuuuuuunia stosuje oliwkę babydream i bambino. Lubię te konsystencje i zapach. Na samo lato idealnie. Dzisiaj po usg szczęśliwa jestem, ze dzidzia ma sie dobrze. Wiercioch straszny. Za tydzien test pappa i juz trochę ulgi będzie ;) Mam pytanie czy Was tez taka senność meczy ? Drzemki stają sie u mnie rytuałem heh.

Edziuuuuuuuunia lubi tę wiadomość

• Izieth Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie z zapachami bywa różnie, ale też mam tak, że od niektórych kosmetyków mnie odrzuca.
    A senność nadal mnie męczy. Niestety już nie mam okazji do drzemek, w pracy prawie zasypiam, a po powrocie do domu ledwo żyję. Właśnie o tej porze zbieram wszystkie siły, żeby wstać, umyć się i paść w sypialni na twarz ;)

zem3anlif9kas3et.png
    zem3df9h3sl7c67r.png
    Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edziunia też mam tą oliwke i balsam z rosmana, super

Agusza ubieraj sexowna bieliznę albo aż lub tylko czerwoną wstążka się przewiąż :P i w ręku dodatkowo możesz wnieść jakieś pyszne desery dla Was, oj uwierz, facet się ucieszy mega :)

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • agusza Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaa jasne Shantelle...my niestety mamy zakaz współżycia narazie. Całkowity... ;(

Cukrzyca t1, OPI, ChGB
    Agusza.
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale popatrzeć może ;) podasz tylko pyszny deserek :)

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

Dziewczyny, mam do Was pytanie.
    Czy Was w okolicach 10-12 tyg. bolał krzyż? Nie plecy tylko krzyż.
    Mnie od 2 dni boli z przerwami (godzinę boli, 2 h nie boli etc.).

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie boli non stop :)

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • wianna Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :) ja dziś kolejne wesele mam :) Także znów pobalujemy i poskaczemy trochę z Dzidzia ;)
    Jak to dobrze, że jest piękna pogoda. Fajnie, że ten nasz drugi trymestr przypada na lato, bo w trzecim mogłoby być ciężko ;) zakupiłam już sobie kostium kąpielowy jednoczęściowy :D

Igor - nasze szczęście <3 ur. 9.12.2016 r. <3 3430 g <3 54 cm <3
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shantelle wrote:
    Mnie boli non stop :)
    Aha, bo już się zaczęłam martwić dlaczego mnie ciągle krzyż boli :/ Jak radzisz sobie z tym bólem?

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • RudaKara Koleżanka

Wysłany: 4 czerwca 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też boli :( nie mówiąc już o tym jak ciągnie mi po pachwinach... na krzyż polecam troszkę oliwki i męskie ręcę rozciągające mięśnie w tym miejscu. Na kilkanaście godzin pomaga :)

Za to ja mam pytanie z innej beczki... ciągnie Was może do czegoś czego jeść/pić nie wolno/nie powinno się?? Bo mnie strasznie :( do najdurniejszego napoju jakim jest cola :( i cierpie katusze przez to

8p3ougpjlgadfyph.png
‹‹ 117 118 119 120 121 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ