Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ahh wczoraj tez poczułam wieczorem cos dziwnego po jednej stronie podbrzusza .. jakby mi kilka bąbelków pękło na raz albo właśnie takie połaskotanie. Nie wiem czy to mogła być dzidzia czy tylko z tego bólu tak mi sie wydawało ale uczucie było inne niż typowe jeżdżenie po jelitach które odczuwam często. Moze sobie wmawiam ale pomyslałam ze dzidzia dała mi znać ze wszystko u niej ok
-
A ja chcę Franciszka, albo Zuzanne Framtid ja chyba też zaparze dziś ten rumianek, jak piszesz ze przechodzi.... TYSIA jak nie bralam duphastonu to wracałam do normalności wrócił apetyt, byłam tylko na luteine... A teraz od dwóch dni zdycham, gdzieś znikł apetyt,... Jak to dobrze że jutro lekarz!!!!! Może każe odstawić a da np magnez na te skurcze....Jej
-
Ja już po wizycie.
Nasza ZoŚka (najprawdopodobniej tak damy na imię, ale potwierdziło się ponownie, że dziewczynka) tak się wierciła i była tak powyginana, że nie dało jej się zmierzyć nawet
Jak ja lubię te wizyty . Wszystko jest ok. Co do podróży żadnych przeciwskazań.
Przepisał mi tylko żelazo. Mam odstawić kwas foliowy i kupić jakiś kompleks witamin prenatalnych. Co polecicie Dziewczyny?
Pytałam też o krwotoki z nosa- nie przejmować się, a gdyby były częste łyknąć rutinoscorbin.
Izieth lubi tę wiadomość
-
Riri rumianek naprawdę pomaga, spróbuj u mnie zadziałał wręcz natychmiastowo i powiem szczerze ze zamierzam go teraz pic cześciej żeby właśnie uniknąć tych żołądkowych rewolucji a on dziala zbawiennie na trawienie
-
Kalina, pierwsza córka to Róza i stwierdziliśmy że trochę w szachu jesteśmy, bo jak tu zrobić żeby żadna nie byla pokrzywdzona ( albo obie równo haha) Więc będą sobie mogły dziewczyny albo razem ponarzekć na takie imiona, alebo wręcz przeciwnie.
Będę teraz brać femibion 2.
Framtid a może po prostu zadzwoń żeby się dowiedzieć u gina co zaleca, jeśłi możesz oczywiście;)
Przyszły moje zakupy z mlekolandi, trochę się wahałam czy tam zamawiać, bo bywają ciut tańsze sklepy, ale, u nich byly dwa rodzaje wkładek laktacyjnych które chciałam i teraz mogę ich wam śwmiało poleić - dorzucili masę gratisów do paczki - kaszkę hummanę, i probkę innej + mini opakowanie chusteczek nawilżanych i próbki wkładek laktacyjnych osłonki przeciwsłoneczne do auta z wzorem sówek, całkiem ładne.
skusiłam się po poprzednich przebojach z laktacją na kompresy Lansinoh o takie:
I fajnie są duże (obawiałam się że będą malutkie) Mają też pokrowce materiałowe. Fajny sklep.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 14:31
-
Ja dzisiaj mam pomidorową z ryżem jutro pewnie będzie ogórkowa bo jakos ciągnie mnie do kwaśnego
Ja w niedziele jade po wózek wybrałam adamex pajero 2w1 bo spacerówki nie chce od wózka czytałam opinie i niby jest fajny, lekki i łatwy w prowadzeniu . Wszystko się okaże .
Ja biore witaminy vita-min plus mama każde witaminy dla ciężarnych skład maja chyba podobny ale nie wiem bo nie czytałam .
Mi się dla dziewczynki podoba imię : Kornelia, Karmina, Lena a dla chłopaka na razie Adrian, Franciszek i Natanjagooo90 lubi tę wiadomość
Tysia -
Cześć dziewczyny!
Super że u Was lepiej
Ja mam dzisiaj kalafiorową i zaraz zabieram się za racuszki:)
Ja mam wizytę w piątek- w szpitalu gin powiedział że usg robi się tylko 3 razy( genetyczne, połówkowe i jakieś tam po 30 tyg) i nie wiem czy nie chodzić znowu prywatnie bo nie umiem przeżyć jak nie zobaczę co z dzidzią.... a połówkowe dopiero 26.07 i liczę że w tedy dowiemy się czy mamy Szymonka czy Natalkę Tak chciałam jakieś starsze imiona to mi mój je wszystkie powykreślał.... Oboje jesteśmy zgodni że każde z naszych dzieci dostanie tylko po 1 imieniu. -
Tysia :) wrote:
Mi się dla dziewczynki podoba imię : Kornelia, Karmina, Lena a dla chłopaka na razie Adrian, Franciszek i Natan -
Karla hmm takie oryginalne imię i szczerze powiedziawszy nigdy nie słyszałam o takim ciężko z tymi imionami ..
to co mi się podoba to mojemu się nie podoba a to co jemu się podoba to mi się nie podoba
Mi Malwina znowu źle się kojarzy bo to imię wiąże z taką dziewczynką która była tak niegrzecznym dzieckiem ze chyba w zyciu takiego nie spotkałam
śmieszne jest to że niektóre imiona tak nam w pamięć zapadają przez to że kiedyś gdzie kogoś poznaliśmy o tym imieniu i albo był to ktoś fajny albo i niemichaela, diana0501 lubią tę wiadomość
Tysia -
A ja bede miała Frania gdyby była dziewczynka to miała być Pola. Ale synek na 100% bedzie. Co do suplementu polecam mama dha nie nie trzeba juz ńic dodatkowo brać. Ja łóżeczko juz zakupiłam;) no i pare ciuszków bo nie mogłam sie oprzeć. Teraz w głowie projektowanie pokoiku