Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
O super, popatrzę.
Kurde, nie wiem czy dzwonić do lekarza, no ruchy są mniejsze niż wcześniej. Kawę wypiłam aby sprawdzić. Czułam małego ale łapię jazdy jak nigdy i w ogóle mam brzuch napięty jak baranie jaja to raz a dwa prąd mi przepływa jakby. Chyba kupię magnez, nie wiem już sama...
Napiszcie mi że to normalnie jeszcze w 23tc bo tak mi smutno i mam stracha.
-
Z ruchami to ma jeszcze miejsce i mozesz tak nie czuć. A jadłaś coś słodkiego? Podobno pomaga? Albo poleż na boku lewym i się rozluźnij. Jak nie działa to zadzwoń. Mi tu w szpitalu położna powiedziała że10 ruchów na dzień to jest norma i że gdybym nie czuła rano czy wieczorem jak leżę to zgłaszać( bo na KTG tydzień mi brakuje żeby sprawdzać).
-
http://allegro.pl/pieluszka-bambusowa-pielucha-bambus-100-30x30-cm-i6145014805.html
Tu są te pieluszki, są też np większe ale droższe. Myślę że kupię tych kilka, mają nawet dwa lata gwarancji.
http://allegro.pl/pieluszka-bambusowa-pielucha-bambus-100-75x75-cm-i6145169332.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 11:42
-
Nie wiem, rano coś czułam, teraz cisza i kawę piłam i sok, nie wiem, pewnie się nakręcam, ale nie wiem co myśleć
Czytam że takie dziecko śpi ok 20h dziennie więc mam nadzieję, że mały sobie śpi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 12:10
-
Diana nie o to chodzi... Ja mam jazdę z tego powodu, że znam pewną smutną historię mojej koleżanki, ale nie opowiem wam, bo sama żałuję że ją znam...
Natomiast cieszę się że lekarz mnie nie straszył a jednak powiedział że można śmiało przyjechać..
Myślę że podjadę jutro może, zobaczę zresztą..
-
Shantelle, pamiętaj, że na tym etapie ruchy nie są jeszcze regularne Nie stresuj się. Zawsze możesz zjeść coś słodkiego, położyć się i wziąć 10 głębokich oddechów. Jak do dziecka dociera więcej tlenu niż zazwyczaj, to robi się bardziej ruchliwe
Shantelle lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Shantele, ja też mam co parę dni taki większy przestój (jednodniowy) w brzuchu. Dziś też słabiej ich czuję, ale jednak delikatnie muśnięcia są. Też się wtedy stresuję, to normalne. Wczoraj aż brzuch skakał a dziś kraina łagodności pomimo słodkiego i odpoczynku.
-
Kochana nie denerwuj się ja małej nie Czułam dwa dni...Bo szalala w nocy kiedy smacznie spalam.... Czasem czuje jak mnie kopnie mega... A czasem tylko bulgotki a czasem nicość....wczoraj budzilam, męczyłam szczypalam nic... W nocy wstałam na siku koło 3 Jezu corrida aż wreszcie mąż poczuł jak go stuknela bo go obudziłam ;)nie spalam fo 5... Dziś troszkę aktywna ale nie żeby super ale czytam.ze dopiero od 30 /28 liczy się ruchy bo nasze myszki mają bardzo dużo miejsca jeszcze i mogą nas bombardowac od środka.. ..Jej