Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Shantelle ja jak chodzę czy jadę samochodem to cisza w brzuchu bo buja, ale jak siadam na dłużej w bezruchu to kopią, może u Ciebie tak samo jest.
Tysia łóżeczka już kupiłam Za resztą też powoli się rozglądam.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Tysia, u nas też łóżeczko już zamówione z całym oporządzeniem tzn. materacyk, kołderka, podusia, pościel, kocyki, rożek, przewijak itd
Shantelle gdzieś kiedyś przeczytałam że jak chodzisz czy jedziesz autem to włączasz tym samym dziecku z automatu kołyskę no i ono wtedy sobie po prostu smacznie śpi, dlatego jest mało aktywneCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Ja w sumie wyprawkę mam do łóżeczka a łóżeczko yo pewnie stacjonarne w Krk się kupi.
Może bujało go faktycznie, ale jak siedziałam to też spokojny.
W ogóle mnie brzuch coś boli... Tak w sumie nie wiem czy boli. Jak na okres? Chyba zmęczona jestem i tyle. Leżę już i odpoczywam.
Milmarta, czad zdjęcie ❤️❤️
-
u mnie Franek tez jakiś spokojny i pewnie niepotrzebnie juz sie człowiek zamartwia. Ostatnio strasznie sporo śpimy nawet po 12 godzin może dlatego taka cisza heh. Zauważyłam, ze w nocy jak wstaje na toaletę a potem sie kładę na lewy bok to wtedy Franio buszuje w ciagu dnia cisza. Oby tylko to ńie była jego stała pora do zabawy heh. Miłego weekendu i korzystajmy z promieni słonecznych
-
DZiewczyny ja zamówiłam łóżeczko z bujaczem z tej strony:
https://czarodziej.eu/pl/lozeczko-kolyska-drewniana-klups-radek-szuflada-kolor-bialy.html
Wózek wczoraj mi przyszedł w 2 wielkich pudłach, mąż rozpakował i będzie dzisiaj sprawdzać czy wszystko gra.
Generalnie mam wszystko. Brakuje mi wanienki, podkładki do niej, pieluch tetrowych i falnelowych. Jak wyjdę stąd wyparzam butelki i smoczki i układam szafę Szymonkowi. Torby mam spakowane i czekają. -
Hej
Ale mam piękna pogodę E Krk, no na to czekałam !!!!!
Mój coś ostatnio też grzeczny, ale liczę na to co również powiedział lekarz, że te ruchy jeszcze będą raz takie raz takie bo mały ma amortyzację w brzuchu hhehe. Ale nie ukrywam że jak mi wierzga to jest mi cudnie
-
Diana ja kupilam cztery pieluchy tetrowe, ale koleżanka powiedziała że najlepsze są pieluchy bambusowe, a najważniejsze jest to że siłą rzeczy wolała np buzię małej wytrzeć chusteczka higieniczna czy mokrą i do kosza. Ja właśnie kupiłam cztery tetry, ale te bambusowe muszę kupić na bank też.
-
ja je chcę tylko do podkładania czy coś bo wycierać też mam zamiar mokrymi husteczkami bambusowych nigdzie u siebie nie widziałam. A i jak mam nadzieję dotrwać do listopad/grudzień to położna mówiła aby nosidełko okryć flanelową żeby malucha nie przewiało