Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki kochane.
Małego czuję, jednak na początku spanikowałam, nie ukrywam....
Z innych wieści kupiłam sobie legginsy ciążowe w H&M, bo podobno są bardzo fajne. Są tylko on-line..
Zaraz , jak się ogarnę, bo wróciłam z działki te pieluchy bambusowe.
-
No wiem,waga faktycznie dobra, ale sam fakt wiesz..że taka mała niunia już na świecie...Zdrowia im życzę!!
Boli mnie głowa od tych płaczów, ale mały rusza się więc kamień z serca..
Szukam sukienki na wesele do koleżanki, jutro coś pojadę , może znajdę w dobrej cenie, bo nie chcę kasy wydawać na specjalne ciążowe sukienki na raz,wiecie.
A ślub chyba darujemy sobie cwliny i w Kościelny od razu uderzymy po urodzeniu. Mój Ł mówi że chce raz a porządnie a nie tak na dwa razy...czyli szukamy sali
-
Zróbcie tak jak moi znajomi: pracują za granicą, tu ogarnęi temat wesela i wracają na wesele a potem znowu wyjazd. Tylko że oni pozapłacali praktycznie wszystko od razu tylko salę zostawili sobie ok 20% do zapłacenia po. Tort mają wybrany tylko rodzice jadązamówića tak wszystko ogarnęli
-
My też ślub kościelny bierzemy w 2018 bo w 2016 na 2017 juz nie było terminów niestety i robimy właśnie tak jak Diana pisze . Mieszkamy w Irlandii i na urlopie jak byliśmy to zalatwialismy sale orkiestre itd . Został nam tylko ksiądz i nauki ale to będziemy załatwiać tu w Irlandii u polskiego księdza i przez kurie wysyłać i tylko na ślub zejdziemy tzn jakieś 2 miesiace szybciej i potem chyba wracamy znowu do IrlandiiTysia
-
Ja już po ślubie i od razu konkordatowym, ale to prawda, salę i zespół rezerwowaliśmy prawie 2 lata wcześniej, bo na lato (w ogóle w środę mieliśmy trzecią rocznicę ślubu Kamerzystę i fotografa rok przed. Na nauki chodziliśmy, ale to wiem że zależy od księdza.
Diana faktycznie nafaszerowali dzieciaka, teraz urodziła dziewczyna kuzyna mojego męża niby w terminie a chłopiec waga 2870g.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.