Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To powodzenia Shantelle. Jeszcze do kompletu dziś wyszła mi podwyższona hemoglobina glikolowana, więc za chwile pewnie okaże się, że mam cukrzycę, heh, nie powiem, że nudna ta ciąża choć spędzam ją głównie w łóżku. A co bierzesz Shantelle na tę e.coli??
-
Czytaj książki
Oj brałam antybiotyk. Bioracif a potem dalej Zinnat zawiesina. Ale czuję że mam tą bakterie nadal
Jak będą Ci chcieli dać Zinnat w tabletkach to nie chcij, bo mają one parabeny i są szkodliwe, dlatego miałam zawiesine.
Sok z żurawiny piłam litrami i że tak powiem dupa.
A sukienka jest w rozmiarze 42Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 15:15
-
Eeeh, jakis kryzys po 20 tc chyba dopada kazda ale przetrwamy razem, damy rade
Shantelle pokaz kiecke!
Ja mam jedna ciazowa weselna, czuje sie w niej jak wieloryb, oddam do krawcowej na jakies przerobki, moze bede lepiej sie w niej czula. Ale butyyyyy, tylko szpilki, wiec nie wiem czy dlugo wytrwam, ale plaskich nie zaloze na pewno, bo wygladam jak karakan jakis
U mnie juz chyba kryzys zazegnany, mam nadzieje, bo czuje sie dobrze, Synek kopie i nic nie dokucza nawet jak chodze czy stkje, wiec chyba jakis falszywy alaram, bo sluz tez juz normalny uffff.Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Pokaże kiece jak będę miała siłę, bo ta pogoda mnie dobija dziś
But muszę jeszcze płaski bo nie wiem czy wyrobię wo obcasie. Albo na takim mniejszym może..
Wianna a nie piłaś soku z buraka?
Bo ja raz na imprezie kupiłam sobie dwa soki z buraka, wypiłam, wstałam w nocy sikac patrzę a tu jakby cały mocz we krwi, na chwilę mi serce zamarło a potem przypomniałam sobie o buraku i go zwyczajnie wysikalam hehe.
-
dzisiaj mimo mojego przeziębienia musiałam na zakupki jechać i musze się Wam pochwalić co wychaczyłam
Już więcej mam zamiar nic nie kupować bo pewnie połowę nie założe ale nie mogę się oprzeć jak widzę takie cudeńka kurczakiIzieth, Siwa1001, diana0501 lubią tę wiadomość
Tysia -
Tak tak Shantalle, pokaż kieckę! A najlepiej siebie w kiecce!
Campari a co to jest ta hemoglobina glikowana? Dlaczego ci to zlecili? Krzywą cukrową już miałaś? Który tydzień? Ja to się tej krzywej trochę boję, nie samego badania, ale że mi tam jaka cukrzyca wylezie. Mam wysoki cukier na czczo, dlatego tak mnie naszło. Jeszcze by mi tylko tego brakowało, już mi przepuklina wystarczy. -
Pewnie że Wam pokażę, kieca za 28zł to wiecie
Ja właśnie kupiłam na allegro przewijak sztywny, prześcieradło na przewijak, taki woreczek z pestkami z wiśni na kolki, ochraniacz na materac, trzy pieluszki bambusowe, taką gąbkę do kąpieli do wanienki ale nie wiem czy się sprawdzi, ona 8 zł więc jak coś to nie szkoda.
Ubranka słodkie, ale narazie czekam bo dwie paczki na mnie czekają więc je przebiorę i tyle. Potzreba mi jeszcze prześcieradło z jerseya bo jest najlepsze, smoczek kupię jeden aby mieć w zapasie. Nie chcę dawać ale wolę mieć
No i czekają nas kosmetyki i tu jestem zielona hehe
-
Ja z kosmetyków to będę zamawiać chyba albo wszystko z bambiono albo z Nivea hipoalergiczne. . Z Alexem używałam Nivea i byłam zadowolona wiec narazie jeszcze nie wiem które wybiorę . Napewno odpada jhonsons baby bo to są najgorsze kosmetyki jakie mogą być
Ja miałam do wanienki tez taka gąbkę w kształcie misia i byłam z niej bardzo zadowolona teraz tez zamierzam coś takiego kupićTysia -
Ja na pewno kupię krem Hippa na mróz, sudocremu nie bo czytałam że najlepszy yo on nie jest, za to ten krem za grosze jest super : Linodrem plus z patenolem lub proszek za niecałe dwa zł Dermatol.
Coś z olejem do kąpieli może i tyle lub ewentualne tylko coś po kąpieli.
-
Co ludzie to opinia ale ja używałam sudocremu i u mnie się sprawdzał jak dupka była odparzona to kilka razy posmarowalam i pięknie schodzilo wiec tym razem też go zakupie pewnie i słyszałam że linomag tez jest dobrym kremem
michaela lubi tę wiadomość
Tysia -
diana0501 wrote:Ja właśnie wróciłam z ławeczki, mąż moją lalunię przemycił
Jak ona delikatnie podchodziła i się witała raz jej wystarczy powiedzieć że na brzuszek nie wolno i nie wchodzi ale przytulić się musiała kochane moje maleństwo Nawet sobie nie wyobrażacie jak jestem od niej uzależniona
Ja akurat sobie wyobrażam Mam to samo z moją Uwielbiam ją, mimo że bardzo rozpieszczony piesek, to bardzo grzeczna jest, nie wyobrażam sobie życia bez niej
Co do kremów, to też słyszałam, że Linomag dobry, bratowa cały czas używała Sudocrem czasami stosuję na sobie, jak jakieś podrażnienie się pojawi i zawsze pomagał, na dziecku też powinien się sprawdzić
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Hej
No właśnie ponoć na dłuższą metę sudocrem nie jest zalecany, ale wiecie. Jest do stosowania jak coś się dzieje a nie profilaktycznie
Jadę oddać krew, mocz. Jaaa ale mi się wstać nie chciało
Nie macie tak, że jak stoicie gdzieś w ciąży to ludzie patrzą jak na kosmite na was..? Czasami się zastanawiam, co jest dziwnego w kobiecie w ciąży
-
Z tym gapieniem się na brzuch szczególnie to potwierdzam
Co do kosmetyków to polecam bloga dziewczyny, chemiczki, która rozkłada wszystkie kosmetyki na czynniki pierwsze. http://www.srokao.pl/
Tam znajdziecie w dziale Analizy dla dzieci.
Dzięki niej będę kupowała chusteczki z Tami, Babydream i Hipp, a unikała Johnsona, Pampersów, Nivea.
Ogólnie jeśli chodzi o pielęgnację to chyba Hipp i Babydream rządzi jeśli chodzi o skład.
Sudocrem podobno dobrze mieć, ale to najmniejsze opakowanie bo nie zawsze się sprawdzi, a nie ma co tak tym cynkiem pupy smarować. Dobrze też kupić po prostu dobry olej kokosowy.
Idę na krzywą cukrową w Środę, mój 25 tydzień. Zobaczymy co to za słodkości mi zaserwują
PS: Linomag chyba faktycznie jest spoko. Kupię! http://www.srokao.pl/2012/06/seria-linomag-analiza.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 09:21
Shantelle lubi tę wiadomość
-
Powiem tak.... Moja siostra na początku używała bepanthenu wiadomo dupeczka malusia, jak się odparzy.... Ale potem przeszła na olej kokosowy to mówi nibo a ziemia.... Wogole cała ciaze smarowała się i zero rozstepu... Ja kupiłam ale narazie super sprawdza się w kuchni hahhahahha ;)dziw to ja mam dzień strachu bo mała spokojna
michaela lubi tę wiadomość
Jej
-
Shantelle wrote:Hej
No właśnie ponoć na dłuższą metę sudocrem nie jest zalecany, ale wiecie. Jest do stosowania jak coś się dzieje a nie profilaktycznie
Jadę oddać krew, mocz. Jaaa ale mi się wstać nie chciało
Nie macie tak, że jak stoicie gdzieś w ciąży to ludzie patrzą jak na kosmite na was..? Czasami się zastanawiam, co jest dziwnego w kobiecie w ciąży