Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ostatnio mąż mnie rozbawil bo.leze sobie z odslonietym brzuszkiem oglądam tv a mąż mi po brzuchu stuka, trzęsie, ściska obserwuje go a on nir przestaje w końcu zirytowana pytam co ty robisz!?
A on spokojnie odpowiada jak to co bawię się z dzieckiem....ręce mi opadły :DDDDDDSiwa1001, diana0501, michaela lubią tę wiadomość
Jej
-
Cześć wszystkim:*
Wczoraj wypisali mnie do domu Oglądałam mój pojazd Całkiem fajny wózek
Przy wypisie dostałam receptę na luteinę i spastikol(mam nadzieję że te czopki są moimi pierwszymi i ostatnimi w życiu). Mam leżakować ale kurcze się nie da. KOntrola za 2 tyg-akurat 9.09 wizytuje.
Zastanawia mnie czy jeśli miałam poród przedwczesny zagrażający przed ukończeniem 37 tyg to będę miała częściej usg? Bo ja jakoś nie jestem w stanie wyobrazić sobie samolotu z pessarem? Może się mylę?
Dzisiaj wstałam o 4 rano i zaczęłam się krzątać-zrobiłam kolejne pranie, wyprasowałam(na siedząco) wszystkie uprane ciuszki i juz teraz rozumiem kobietki , które pytają na forach czy faktycznie tyle czasu trzeba prasować- są to takie tyci-tyci ciuszki że szlag trafia
Agusza koło Ciebie też wszyscy się krzątają i na nic Ci nie pozwalają? Bo ja nie dość że jak chcę wstać z łóżka do kuchni po herbatę to wyręczają i patrzą się na mnie ze zgrozą....
-
Diana super ze juz w porzasiu narazie...... Myślę że bliscy dobrze robią ;)nikomu nóg nir braknie a ty niestety dla maleństwa powinnaś leżeć żeby nie obciążać tej szyjki, zostaw sobie wstawanie już naprawdę w sytuacji gdzie nikt cię nie wyreczy.... Dobrze ze na siedząco no każdy ucisk na szyjke nie jest dobry..... Pamiętaj że robisz to dla maluszka;) a fika ci fikolki już? Lutke masz dpopchwowo? Nie chce się wymadrzac ani nic ale jak masz ten pessar to jeśli lute masz dopochwowo to miłej łapki zawsze przed aplikacja po co dawać pozywke dla bakterie;)Jej
-
Shantelle dziękuję dobrze trochę spaceruję chociaż z umiarem - wiadomo dzisiaj siedzę w domu bo na zewnątrz upał ale za to jutro jedziemy na działeczkę na grilla i mąż będzie kosił trawę a ja będę odpoczywać na hamaku z książką
Diana - mąż jak jesteśmy razem w domu to jak tylko chcę gdzieś wstać to od razu pyta 'gdzie idziesz?' jak mówię że po coś do kuchni to zaraz biegnie i mi przynosi a zawsze śmieje się z niego jak mówię że do łazienki to on wtedy zwiesza i mówi 'aa, no to tam możesz iść..'Izieth, Siwa1001, diana0501 lubią tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
A ile tego proszku jest? Bo ostatnio widziałam 2kg za 40zł niecałe w kauflandzie. Też chciałam kupić ale jakoś mi się to wydało drogo. Poza tym moja teściowa pracuje w hurtowni chemiczno-kosmetycznej to ją pewnie poproszę to mi przywiezie.
Też jeszcze chyba nie będę zabierała się za pranie bo jak to wszystko będzie leżało w szafie to później i tak trzeba będzie to odświeżyć. Narazie wypiorę i wyprasuję tylko kilka ciuszków do torby do szpitala w razie potrzeby to będzie gotowe i co jakiś czas będę je odświeżaćCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Jiji wrote:Diana super ze juz w porzasiu narazie...... Myślę że bliscy dobrze robią ;)nikomu nóg nir braknie a ty niestety dla maleństwa powinnaś leżeć żeby nie obciążać tej szyjki, zostaw sobie wstawanie już naprawdę w sytuacji gdzie nikt cię nie wyreczy.... Dobrze ze na siedząco no każdy ucisk na szyjke nie jest dobry..... Pamiętaj że robisz to dla maluszka;) a fika ci fikolki już? Lutke masz dpopchwowo? Nie chce się wymadrzac ani nic ale jak masz ten pessar to jeśli lute masz dopochwowo to miłej łapki zawsze przed aplikacja po co dawać pozywke dla bakterie;)
Jiji lubi tę wiadomość