X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Grudniówki z pierwszych objawów :)
Odpowiedz

Grudniówki z pierwszych objawów :)

Oceń ten wątek:
  • framtid Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzis był mój ostatni dzień w pracy! Poza tym ze jestem szczęśliwa ze to juz koniec to nie obyło sie bez łez wzruszenia, jednak po dwóch latach mimo ze sie człowiek denerwuje to sie przyzwyczaja eh :) znajomi z pracy zrobili mi mega prezent, poza toną słodyczy i kartek z życzeniami dostałam kartę podarunkowa do smyka na 200zl ! :D ale bede szaleć po powrocie do Polski :P

Izieth lubi tę wiadomość

18.10.2024 ⏸️ (2cs)
    23.10.2024 - beta 396,5
    25.10.2024 - beta 836
    08.11.2024 - 0,5cm dzidziusia
    18.11.2024 - kolejna wizyta

preg.png

age.png
  • Nasca Przyjaciółka

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Framtid - przybij! :D

Ja też dzisiaj ostatni dzień w pracy :) A, że generalnie mocno byłam zawsze zaangażowana, to strasznie dziwnie mi tak ich wszystkich zostawić :D Ale w końcu pracuję tam już 7 lat... Ech...

Co ja będę porabiać? :D

framtid lubi tę wiadomość

8p3ovfxmoyxbwe9c.png
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będziesz spać, czytać książki :)
    Super laski, teraz odpoczynek bo potem się skończy :P

Izieth lubi tę wiadomość

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Jiji Ekspertka

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z serii ciążowe niezdecydowanie
    Dziś nie wiedziałam jaka surowke zjeść do drugiego, więc zjadłam fasolke,szpinak mizerie, buraczki;D

Izieth lubi tę wiadomość

Jej

• Izieth Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie szefowa poprosiła, żebym jeszcze do wtorku chodziła do pracy, więc jeszcze 2 dni i odpoczynek :) Ale też na samą myśl dziwnie się czuję, z jednej strony chciałabym jeszcze popracować, ale z drugiej czuję że muszę zwolnić tempo, więcej odpoczywać i się relaksować :) Jakoś dam radę ;)

Ciążowe niezdecydowanie dopada mnie na każdym kroku, nie potrafię podjąć najprostszych decyzji, a tu pokoik dziecku muszę zorganizować...

zem3anlif9kas3et.png
    zem3df9h3sl7c67r.png
    Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my zaraz jedziemy do lekarza na wizytę, mam nadzieję, ale myślę że nie będzie problemu aby Tatuś zajrzał w usg :)
    :)
    A potem wesele. Jeżu, już jest tak gorąco. Masakra, ale dobrze. Kocham lato :)

Siwa1001 lubi tę wiadomość

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Iskiereczka Przyjaciółka

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny ,
    Kupowala ktoras z Was badz posiada o moze polemic nianie z monitorem oddechu.
    Stoję przed wyborem i całkowicie niewiem co wybrać Motorolle czy Angelcare czy moze jeszcze cis innego.
    I dzis połówkowe nie moge sie doczekac:)

• wianna Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Framtid to zaraz w Polsce będziemy Cie.witać :)))
    Shantelle, daj znać co i jak tam ;) Iskiereczka powodzenia Trzymamy kciuki :)

Aaa i Shantelle zdjęciem sie pochwal weselnym! :P sukienki nie pokazałas nam w koncu,wiec teraz w całej okazałości poprosimy :D

Igor - nasze szczęście <3 ur. 9.12.2016 r. <3 3430 g <3 54 cm <3
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Oczywiście, wrzucę Wam zdjęcie :)

My po wizycie, Maksio waży 800g, stopa jest długości 6 cm :)
    Mały jest większy o tydzień jak go Doktor pomierzył :)
    Mam brać magnez i dobre bakterie typu Lacibios Femina. Super :)

jagooo90, framtid, michaela, Izieth lubią tę wiadomość

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jajka tak wywalił haha że normalnie obraz numer jeden na monitorze hehe.

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Jiji Ekspertka

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha hahahahahah ;) no shantelle pięknie ;)jaka stopcia 6 cm.. O jeju no to udanego wesela..!!!!!

Shantelle lubi tę wiadomość

Jej

• Siwa1001 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shantelle ale super! Jak taki duzy Maksio to od razu zaczniesz ubieranie od rozmiaru 62 :) Baw sie dobrze.
    Iskiereczka trzymam kciuki, a co do niani niestety sie nie pomoge.

Shantelle lubi tę wiadomość

Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
  • Tysia :) Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam nianie i monitor oddechu z angelcare :) miałam i się sprawdziło tym razem też będę kupować z tej firmy

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak was podczytuję, ale nie mam za duzo do powiedzenia jakoś:) Cieszę się że dzieciaczki zdrowe i pięknie rosną:) Mnie łapie przeziębienia, bo córka coś przywlokła z przedszkola znowu :P

Po uszy w remoncie jesteśmy, kompletnie mi to przeziębienie teraz nie pasuje. Dzisiaj wpadłam na zdjęcie łazienki, którą będziemy się inspirować. To taka mikrołazienka, tylko umwalka 20x38 (max40) nam się zmieści i mała toaleta, i wpadliśmy do salonu koła zobaczyć mini umywalki, a tam takie fajne rozwiązanie w dodatku likwidujemy ogromne lustro w przedpokoju i tym sposobem trochę farby na ściany i wyjdzei nas to bardzo tanio ( wiem ze lustro treba czesto czyścić, ale to taka łazienka gościnna z ktorej korzysta się raz na hoho i tym bardziej się cieszę że takim tanim kosztem da sie zrobić) Na żywca to nawet lepiej wygląda, na zdjęciu ciuz bardziej surowa się wydaje. MOże komuś się przyda.

13736_NOVA_PROGOSCINNA2jpg.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 20:41

Izieth lubi tę wiadomość

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• diana0501 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michaela mi się podoba. Jak to ma być gościnna to po co Ci wieksza?

My mieliśmy malować dzisiaj pokój i skończyło się na tym że kupiliśmy wszystko do malowania i mój szanowny małżonek wymyślił że najpierw łóżeczko złożymy a za tydzień malowanie. Nosz kurka.... Nerwa złapałam więc stanęło na tym że czekamy na powrót z zagranicy kolegi który mu pomoże. Faceci i ich dziwny tok myślenia -,-

3jgxvfxmdt0xa9ha.png
  • framtid Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diana, swietnie Cię rozumiem, mój wczoraj rano zarządził wielkie pakowanie, po czym rozłożył mały stolik pod tv i regał na książki, obkleil taśma i miał zapakować w karton ale stwierdził ze nie ma co sie w sumie spieszyć, jeszcze tyle czasu mamy (do wtorku wszystko musi być spakowane) i zrobił sobie relaksacyjne popołudnie przy komputerze a te meble tak lezą na środku pokoju :D no normalnie nie dowierzałam :P uratowało go jedynie to ze byłam mega zmęczona po całym tygodniu i tez mi sie nic nie chciało wiec odpuściłam :p ale dzisiaj juz mu nie odpuszczę, będzie pakował od rana do nocy hehe :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 08:55

18.10.2024 ⏸️ (2cs)
    23.10.2024 - beta 396,5
    25.10.2024 - beta 836
    08.11.2024 - 0,5cm dzidziusia
    18.11.2024 - kolejna wizyta

preg.png

age.png
  • diana0501 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe framtid Twój wygrał

3jgxvfxmdt0xa9ha.png
  • kalina123 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michaela super ta łazienka :) choć jak pomyślę jak to lustro będzie wyglądać przy użytkowaniu tej umywalki to już mi słabo ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 09:12

82doroeqdnooy9dr.png
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Tak, faceci myślą na opak, y mnie jest to samo.
    Ja na weselu słuchajcie już o 23 nie nadawałam się do niczego. Nogi bolały, były jak banie. Bo nie dość że grube mam bo przytyłam to opuchniete. Tak już mnie potem brzuch bolał.
    Busik miał odwozic ludzi o 24 a był po 1 i tylko my nim wracaliśmy :) pojadłam dobrego, chociaż kurde głupio pisać ale jakoś bez szału to jedzenie.
    No ogóle coś tańczyłam ale muzyka też hmmm nie porwała mnie za bardzo no i tak o.
    Potem jak będę na lapku to Wam zdjęcie wrzucę.
    I oczywiście teraz czuję się jak na kacu, mimo że nie piłam.. Za mojego choruje pewnie. Mały kopał całą noc, pewnie nie mógł spać bo mama raz słodkie, raz nie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 09:28

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to faktycznie nie wiedzą co czynią, że z kobietą w ciąży (czyt. z ogniem) igrają.

A z tym lustrem kalina, to jest dodatkowa łazienka dla gości Raz na parę miesięcy będzie używana, i w lecie jak ktoś z nas jest w ogrodzie i na piętro mu się nie będzie chciało dyrdać. Lustro mamy i tak do wyrzucenia, jak się nie sprawdzi to płytki położymy, ale nie sądzę. Mamy już kilka rozwiązań w domu, którymi nas straszono i spoko... Mieszkałam przez pół roku w mieszkaniu pani, która lustra położyła sobie wszędzie - w kuchni nad blatem, na drzwiach, nad wanną - Jak mieszkałam to wszystko już nie było nowe i widać że jak się reglarnie sprząta to nie taki diabeł straszny... ;) Tylko śmiesznie ja tyle luster jest w domu, bo jakby sie z tłumem ludzi mieszkało hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 09:54

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

‹‹ 247 248 249 250 251 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ