Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dzis był mój ostatni dzień w pracy! Poza tym ze jestem szczęśliwa ze to juz koniec to nie obyło sie bez łez wzruszenia, jednak po dwóch latach mimo ze sie człowiek denerwuje to sie przyzwyczaja eh znajomi z pracy zrobili mi mega prezent, poza toną słodyczy i kartek z życzeniami dostałam kartę podarunkowa do smyka na 200zl ! ale bede szaleć po powrocie do Polski
Izieth lubi tę wiadomość
-
Framtid - przybij!
Ja też dzisiaj ostatni dzień w pracy A, że generalnie mocno byłam zawsze zaangażowana, to strasznie dziwnie mi tak ich wszystkich zostawić Ale w końcu pracuję tam już 7 lat... Ech...
Co ja będę porabiać?framtid lubi tę wiadomość
-
Mnie szefowa poprosiła, żebym jeszcze do wtorku chodziła do pracy, więc jeszcze 2 dni i odpoczynek Ale też na samą myśl dziwnie się czuję, z jednej strony chciałabym jeszcze popracować, ale z drugiej czuję że muszę zwolnić tempo, więcej odpoczywać i się relaksować Jakoś dam radę
Ciążowe niezdecydowanie dopada mnie na każdym kroku, nie potrafię podjąć najprostszych decyzji, a tu pokoik dziecku muszę zorganizować...
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Framtid to zaraz w Polsce będziemy Cie.witać ))
Shantelle, daj znać co i jak tam Iskiereczka powodzenia Trzymamy kciuki
Aaa i Shantelle zdjęciem sie pochwal weselnym! sukienki nie pokazałas nam w koncu,wiec teraz w całej okazałości poprosimyIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Hej
Oczywiście, wrzucę Wam zdjęcie
My po wizycie, Maksio waży 800g, stopa jest długości 6 cm
Mały jest większy o tydzień jak go Doktor pomierzył
Mam brać magnez i dobre bakterie typu Lacibios Femina. Superjagooo90, framtid, michaela, Izieth lubią tę wiadomość
-
Ja tak was podczytuję, ale nie mam za duzo do powiedzenia jakoś Cieszę się że dzieciaczki zdrowe i pięknie rosną Mnie łapie przeziębienia, bo córka coś przywlokła z przedszkola znowu
Po uszy w remoncie jesteśmy, kompletnie mi to przeziębienie teraz nie pasuje. Dzisiaj wpadłam na zdjęcie łazienki, którą będziemy się inspirować. To taka mikrołazienka, tylko umwalka 20x38 (max40) nam się zmieści i mała toaleta, i wpadliśmy do salonu koła zobaczyć mini umywalki, a tam takie fajne rozwiązanie w dodatku likwidujemy ogromne lustro w przedpokoju i tym sposobem trochę farby na ściany i wyjdzei nas to bardzo tanio ( wiem ze lustro treba czesto czyścić, ale to taka łazienka gościnna z ktorej korzysta się raz na hoho i tym bardziej się cieszę że takim tanim kosztem da sie zrobić) Na żywca to nawet lepiej wygląda, na zdjęciu ciuz bardziej surowa się wydaje. MOże komuś się przyda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 20:41
Izieth lubi tę wiadomość
-
Michaela mi się podoba. Jak to ma być gościnna to po co Ci wieksza?
My mieliśmy malować dzisiaj pokój i skończyło się na tym że kupiliśmy wszystko do malowania i mój szanowny małżonek wymyślił że najpierw łóżeczko złożymy a za tydzień malowanie. Nosz kurka.... Nerwa złapałam więc stanęło na tym że czekamy na powrót z zagranicy kolegi który mu pomoże. Faceci i ich dziwny tok myślenia -,- -
Diana, swietnie Cię rozumiem, mój wczoraj rano zarządził wielkie pakowanie, po czym rozłożył mały stolik pod tv i regał na książki, obkleil taśma i miał zapakować w karton ale stwierdził ze nie ma co sie w sumie spieszyć, jeszcze tyle czasu mamy (do wtorku wszystko musi być spakowane) i zrobił sobie relaksacyjne popołudnie przy komputerze a te meble tak lezą na środku pokoju no normalnie nie dowierzałam uratowało go jedynie to ze byłam mega zmęczona po całym tygodniu i tez mi sie nic nie chciało wiec odpuściłam :p ale dzisiaj juz mu nie odpuszczę, będzie pakował od rana do nocy hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 08:55
-
Hej
Tak, faceci myślą na opak, y mnie jest to samo.
Ja na weselu słuchajcie już o 23 nie nadawałam się do niczego. Nogi bolały, były jak banie. Bo nie dość że grube mam bo przytyłam to opuchniete. Tak już mnie potem brzuch bolał.
Busik miał odwozic ludzi o 24 a był po 1 i tylko my nim wracaliśmy pojadłam dobrego, chociaż kurde głupio pisać ale jakoś bez szału to jedzenie.
No ogóle coś tańczyłam ale muzyka też hmmm nie porwała mnie za bardzo no i tak o.
Potem jak będę na lapku to Wam zdjęcie wrzucę.
I oczywiście teraz czuję się jak na kacu, mimo że nie piłam.. Za mojego choruje pewnie. Mały kopał całą noc, pewnie nie mógł spać bo mama raz słodkie, raz nieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 09:28
-
No to faktycznie nie wiedzą co czynią, że z kobietą w ciąży (czyt. z ogniem) igrają.
A z tym lustrem kalina, to jest dodatkowa łazienka dla gości Raz na parę miesięcy będzie używana, i w lecie jak ktoś z nas jest w ogrodzie i na piętro mu się nie będzie chciało dyrdać. Lustro mamy i tak do wyrzucenia, jak się nie sprawdzi to płytki położymy, ale nie sądzę. Mamy już kilka rozwiązań w domu, którymi nas straszono i spoko... Mieszkałam przez pół roku w mieszkaniu pani, która lustra położyła sobie wszędzie - w kuchni nad blatem, na drzwiach, nad wanną - Jak mieszkałam to wszystko już nie było nowe i widać że jak się reglarnie sprząta to nie taki diabeł straszny... Tylko śmiesznie ja tyle luster jest w domu, bo jakby sie z tłumem ludzi mieszkało heheWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 09:54