Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam w pracy, w łazience dla pacjentów takie lustro na ścianę i to jest dobra opcja. Pomieszczenie wydaje się ogromne. A w brew pozorom, wcale się nie brudzi.
Bardziej się brudzi to w które się patrzy. A jeszcze jak zaczepi się ręcznik po lewej stronie, nie od lustra w prawej to luzikmichaela lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny. Ja też juz po weselu. WróciliŚmy o 5 rano! ja nie wiem jak ja to zrobiłam Miałam lekkie kryzysy spania, ale tu znajomi, tu piosenka, tu dobre jedzenie i jakoŚ zleciało hehe.
Za to dzisiaj leżę cały dzien w łóżku bo wiadomo na dworze 30 st, a w środku klima tak działała, że marzłam. No i mnie dorwało... -
Ale czadowa ta łazienka, obczajałam ją trochę, no nie ma tam pokazanego aparatu odbijającego się w lustrze i się patrzyłam jak to jest
Mnie wesele czeka 10 września,jestem raczej z tych bawiących się do rana i to bez potrzeby alko,wiec ciekawe czy wystający brzuch będzie się dawał we znaki
u siebie pod domem prawie mam hurtownie super sklep z rzeczami dla dzieci i ceny dużo niższe niż we wszystkich internetach tylko co śmieszne, niska cena dotyczy płatności gotówką na wózku 300 zł Różnicy, wiec sporo, na łóżeczko 3-4 tyg trzeba czekać, wiec myślę że w połowie września trzeba będzie wypłacić trochę gotóweczki i złożyć zamówienie
Shantelle zastanawiam się jakie znaczenie ma ten ręcznik powieszoony w łazience po lewej czy po prawej oświeć mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 21:48
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
No jak myjesz ręce i masz ręcznik po stronie lustra to się chlapie wodą hehe a jak masz z prawej ręcznik po przeciwnej stronie to woda nie kapie na lustro
Ja nie dałam rady na weselu, mnie już brzuch bolał.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 22:36
-
Aaaa....
W sobotębyłam w lidlu obejrzećte 2-paki ubranek i pajace były nie wymiarowe- krótkie rączki i nóżki a w tułowiu baaaaardzo długie. Nie obrażając nikogo ale to chyba na karłowate dzieci?? Tak samo szukałam wkładek laktacyjnych-miały być po 5 zł ani 1 opakowania nie znalazłam.
Kupiłam w aptece za 10 zł 30 szt. i majty poporodowe teżw aptece 1xrazowe -
A ja w Biednej kupiłam moje wymarzone kulki led biało-czarno-szare i mikser różowo biały
aa i zaraz wam zdjęcie wkleję z weselicha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3a80698e328.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 11:59
michaela, diana0501, Siwa1001, framtid, milmarta, Izieth lubią tę wiadomość
-
Pięknie Shantelle wyglądała.fajnie.na brzuszku się opinała
Nooo Diana tez pięknie zgrabniutki
Aaa te kulki Led z biedry są na baterie tez?? Chciałam je na taras kupić,ale wiosną nie zdążyłam
Ja nie wiem ile mój Synek waży, prawie 4 tyg temu byłam na wizycie, ale ja za wiele chyba nie przytyłam dziś się zwazylam to masakra trochę zaczynam się martwić..Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
kurczę, położna w szpitalu mówiła że maluch rośnie ok 200-300 g/tydzień, więc jak byłam mc temu ważył 500 g a 15.08-3 tyg później- to na tym szajskim usg wyliczyli mi ok 650 g i się zastanawiam czy jeśli przybiera prawidłowo to powinien ważyć ok 1300 czyli drugie tyle.