Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A to tak jest rybami. A wiecie jakbym zjadła sushi.... Nawet nie wiecie
Jutro muszę iść do Biednej bo oczywiście jedna kulka miga kuwa i muszę wymienić... Aaaaa. No nic, zobaczę ten proszek przy okazji...
Mamy sale na 8.07 wstępnie zarezerwowaną, czyli szykuje się ślubIzieth lubi tę wiadomość
-
Rybę wędzoną na ciepło można jeść ale nie codziennie, wiadomo. Ja ostatnio taką miałam ochotę na wędzoną rybę ze jak kupiłam makrelę to opierdzieliłam 3/4 na raz a potem poprawiłam 4 szprotkami do wieczora myślałam że się porzygam i już chyba dłuuuugo nie ruszę wędzonej rybkiCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Shantelle, sushi żaden problem tylko bez ryby. Trochę oszukane, ale zawsze jak urodzę i już cukry będę miała w nosie to też zjem a mój mąż robi najlepsze sushi na świecie
Shantelle lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Ja sushi jem tylko z pieczoną rybką, mówię, że w ciąży i przygotowują nawet na oddzielnych deskach i oddzielnymi nożami niż pozostałe zestawy
Nie wiem co to za ból, ale jeśli mi tylko dokucza, to spoko dam radę, oby Synek na tym nie ucierpiał.
Też kupiłam te kule o dziwo, byłam teraz wieczorem i były jeszcze czyli paragon lepiej zachować, dobrze, że mówisz, bo juz w smietniku wylądował
To super Shantelle z tą salą dobrze, za tak szybko sie decydujecie, bo często jak sie potem odkłada, to już nie ma kiedy zrobić, czasu brakuje itp
Na obciążenie glukozą idę w środę, aaaa! Boję się, że wyjdzie coś nie tak, bo ja zawsze wszystko na słodko, na noc owoce itp. Jakieś w ogole są objawy cukrzycy ciążowej?? Czy często ujawnia się dopiero podczas tego badania?Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Wianna ja nawet nie uwazalam ze moje objawy maja cos wspolnego z cukrzyca ciazowa: senna, zmeczona mimo nic nie robienia, glodna (musialam jesc co 2/3godziny), czeste sikanie, spadek wagi. Ot myslalam ze to same typowo ciazowe objawy. Cukrzyca ciazowa zazwyczaj ujawnia sie po polowie ciazy, choc ja mialam wczesniej bo ciaza blizniacza to wieksze obciążenia. Niby podaja ze ma ja 3-4% kobiet, ale ja mysle ze wiecej. Spokojnie nie boj sie bedzie dobry wynik.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
-
Ja chciałam tylko zameldować że po wczorajszym usg u mnie nadal dziewczyna waży już 900g i wszystko z nią w porządku
Jestem przeszczęśliwa i spokojna
Sushi też jem z pieczonymi rybami, z tempurą i wegetariańskie
Z surową nie lubię więc dla mnie to nie problem a o deskach i nożach wolę nie myśleć, zamawiam z pewnego źródła więc muszę wierzyć że produkty mają świeżeSiwa1001, michaela lubią tę wiadomość
-
Ej to ja nawet nie wiedziałam że można takie z pieczona rybą w sensie, że są haha. Albo że z wędzonym łososiem. W sensie że go można jest...
Kule w Biedronce są ledowe, pstrykasz i świecą. Oczywiście muszę iść z moimi i je wymienić i znając moje życie już ich nie będzie
Też mam skierowanie na glukoze ale nie mam wizji iść haha, no ale jutro pojadę no bo nie ma co zwlekać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 08:25
-
Piszecie o tej makreli i znowu mi ślinka pociekła praktycznie od początku ciąży o niej myśle ale nie jadłam bo sie bałam ze właśnie nie wolno wędzonych ryb tez mi sie włączyła opcja pożerania wszystkiego w dużych ilościach, mój Krzysztof sie ze mnie śmieje ze jak jem obiad to wciągam jak odkurzacz i ze mam tego tak szybko nie robić bo nikt mi nie zabierze haha w nocy tez wstaje i musze zjeść, poprostu MUSZE, jak mi przyjdzie myśl o jedzeniu to nie ma zmiłuj ostatnio zjadłam obiad, powiedziałam "ale sie najadłam" a dosłownie dwie minuty pózniej na talerzyku zagościły dwie soczyste brzoskwinie *_* nie moge sie opanować ! dobrze ze przynajmniej waga nie leci jakoś strasznie w gore, chyba synek zabiera ode mnie to wszystko bo czuje ze urósł i to bardzo
Poza tym dzis ostatni dzień pakowania wszystkich rzeczy i składania mebli, jestem wykończona oby nam sie udało to jakoś sprawnie ogarnąć i w końcu odpoczynek trzymajcie kciuki -
Dobra, Wianna jesteśmy umówione. Już miałam nie jechać, ale pojadę. Nie wiem czy to wytrzymam...
Framtid, będziemy trzymać kciuki
Okej, byłam w Biednej i na farta wymieniłam te kule, bo był ostatni zestaw moich kolorów. Na początku weszłam załamana, bo były same białe, ale znalazłam kupiłam też dla kota olej na sierść i co polecam, kreskę woskową do brwi. Bardzo fajna !!! Proszku nie widziałam...
A zaraz idę coś poćwiczyć, wracam do gry, bo ostatnio było słabo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 11:19
-
Wianna sam lot trwa około 2 godziny ale zazwyczaj jak jest dobra pogoda to 1,5 wiec nie tak zle jedyne co to trzeba doliczyć dojazd na lotnisko niecała godzinę no i samo czekanie na wejście do samolotu a to czasem trwa najgorsze jest to ze lot jest o 6:30 wiec trzeba praktycznie w nocy wstać hehe ale damy radę i nareszcie juz będziemy w domu
Shantelle, michaela lubią tę wiadomość
-
framtid ale Ci zazdroszczę że wracasz do Polski też bym chciała
tak mówicie o sushi a ja nawet nigdy tego nie jadłam haha muszę kiedyś sprobowac bo słyszałam już parę razy że jest to pyszne
dzisiaj siedze sama w domu bo mój 5 latek poszedł pierwszy dzień do szkoły i się cały czas martwię czy sobie poradzi .. bo on języka angielskiego prawie wcale nie umie odliczam normalnie godziny żeby już isc po niego ale jak zwykle czas zamiast gonić to jakby stał w miejscuTysia