Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakie śliczne brzuchatki
Moje równo 24tc 617g i 655g.
Diana myślę, że położna przesadziła. Nawet jakby to było przez połowę ciąży taki przyrost to 200/300gram x 20 tyg = 4/6kg! Na spokojnie każde dziecko rośnie w swoim tempie. Według Twojego suwaczka z babyboom to moje maluchy są z 2 tygodnie do przodudiana0501, Shantelle lubią tę wiadomość
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Aż takie duże nie są, ale dziękuję . A co do wagi Campari to ja ma 1kg na plusie. Pewnie nie tyjesz przez cukrzycę ciążową i dietę-tak jak ja. A właśnie jak dietka? Radzisz sobie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 16:12
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Wiesz co, ja mam te dietę dopiero chwilkę, od tygodnia, wcześniej jak mi apetyt wrócił to nadrobiłam spadek 3 kg z początku i przybyły 2kg. A teraz jakoś stoi. Fakt, pewnie dieta nie pomoże przytyć, grunt żeby młody zdrowo rósł.
Z dietą, daję radę, choć też kombinować muszę bo do tego mam bezglutenową, dziś miałam jakiś epizod, cukier mi podskoczył po owsiance na mleku i ogórku zielonym- aż się zdziwiłam, bo wcześniej jadłam to samo nawet z owocami i było dobrze. A tak to cukry w normie, jestem najedzona więc mam nadzieję na razie pociągnąć na diecie. Co dziwne, powtórzyłam badanie hemoglobiny glikolowanej (raptem 5 dni odstępu między badaniami, ten sam lab) i już była w normie. Zgłupiałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 16:59
-
Campari, jeśli cukry masz w normie a hba1c teraz po 5 dniach w normie to moim zdaniem nie masz cukrzycy. Błąd w laboratorium zrobili i tyle:) bo przez tylko 5 dni nie powinna w sumie drgnąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 18:04
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Ja się czuję całkiem spoko, chociaż zaczynam puchnąć mimo że sól odstawiłam całkiem. Tzn nogi całe łącznie ze stopami.. no i walczę z cukrami, ale ostatnio to coś nierówna walka.
A Ty siwa jak z cukrami? W normie trzymasz?Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Są ryby wędzone na ciepło i na zimno i jedne z nich można a drugie nie. Chyba te wędzone na ciepło można, ale głowy nie dam. Takie ładne macie brzuszki, mój taki jest niekształtny przez tę przepuklinę, nad pępkiem jest większy niż pod, czyli odwrotnie niż powinno być. Jak zrobię zdjęcie to wam pokażę, ale za ładny nie jest.