Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Shantelle tylko jedno pobranie miałaś? Ja po godzinie i po dwoch. Ale już śniadanie jem i jakaś herbata nieslodka
Tez mi od razu z żyły, ale bez skierowania nie chciała mi zrobuc, dobrze, że wzielam ten świstek. Z reguły nie biorę, bo za badania i tak plac, a dziś coś mnie tknęło i wzięłam na szczęście
Haha spotkać byłego to musi być śmieszne nie mam żadnego poważnego byłego,wiec nie wiem jak to jestIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Wianna ile płacisz za takie badanie?
No właśnie ten z poważniejszych i oczywiście się spotkaliśmy, ale nie wiem czy mnie widział, podejrzewam że tak skoro ja go widziałam.
Mi pobrali po godzinie i po dwóch. Zjadłam kanapkę, ale jak wejdę do domu to na pewno jeszcze dojem. I se kupie pyszną bułkę w piekarni
Najważniejsze że za nami, mi po wypiciu było słabo i miałam już iść do położnej że jest nie halo ale przeszło.
-
Nie, u mnie spoko było, ze dwa razy tylko mi się odbiło, raz z podejściem do gardła
Za te 3 pobrania 35 zł + glukoza w aptece kilka złotych.
Teraz ospała jakaś jestem... Ale chyba dlatego, że się nie wyspałamIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Świetnie sobie poradziłyście z tą glukozą Mam nadzieję, że u mnie też pójdzie tak gładko
Tysia, ja czasami mam takie bóle jak na okres, ale delikatniejsze, krótko potrzyma i przechodzi.
Już coraz bliżej porodu, więc może się śnić BB pokazał, że zostało mi już tylko 100 dni Ale leci
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Mój ostatnio chciał zobaczyć jak wygląda poród, znalazłam na YT filmik , gdzie nacięli mamę i mu pokazuję, a mój się przeraził i aż nim zatrzęsło. Pytałam czy dalej chce być ze mną na porodówce to stwierdził że musi być i mi pomóc
michaela lubi tę wiadomość
-
Mówił zadowolony a mi się śniło że brzuch mi pękał tak pod pępkiem jak cięcie cesarskie i miałam skurcze takie dziwne. No wiadomo że to sen haha a najlepsze że Ł miał taki sam sen że brzuch pękał.
No jajaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 12:10
-
Ahhh dziewczyny ja wczoraj to przeżywałam ale z wyników wyszło że narazie ok chociaż to......wianna mi też zdarza sie jeść na mieście, mąż mnie goni bo nie chorowalam na toxo i czy mięso dosmazone czy umyte warzywa ehhhhh
Nir uwierzcie że mi też śnił się poród... Masakra jakaś hahahhahahhahaha
Wogole tak sobie wzięłam do siebie słowa lekarza że drobna dziewczynka że śni mi się że rodze maleństwo jak reka albo szukam je w spiszkach hahhahahahah a kiedyś śniło mi się że urodziłam taka maleńką i nie chciała cycka i karmilam ja mięsem mielonym.. I szukałam swojej mamy po całym Krakowie a potem położyłam się spać z mężem i nagle uświadomiłam sobie ze w łóżku było dziecko i zaczęłam krzyczeć że gdzieś w pościeli jest dziecko wogole mam jakieś sny porabaneIzieth, Nasca lubią tę wiadomość
Jej
-
Mi się tez kilka razy śniło coś z Dzidzia,ale na początku, ale Riri Twojego szukania w spioszkach nikt nie pokona Haha
Izieth kiedy idziesz na glukoze? I gdzie znalazłaś, że masz studniówkę?
Bo ja wcale z belly w zasadzie nie korzystam wiec nie wiem
Jiji lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Dzisiaj mam wizytę, więc może w końcu dostanę skierowanie
W Moje Belly jest kalendarz, właściwie otwiera się na głównej stronie, tam po lewej stronie, trochę na dole jest data porodu, a w nawiasie ile dni zostało do porodu
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Mi pokazuje 104 dni do porodu Normalnie dzieci mi się chyba na jedną stronę przemieściły dziwnie to wygląda-mam jedną połowę brzucha większą, bardziej wypchaną od drugiej, taki jakby przekrzywiony brzuch.
Wyobraźcie sobie poszłam dziś do piekarni a tam pusto, tak się ludzie początkiem roku przejeli, normalnie wszystko wykupili!
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.