Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
michaela wrote:no i ten cukier wyszedł mi za wysoki jednak ehh... 155 (ale może winowajcą byla jeszcze inka wypita pół godziny po śniadaniu i ruch u rtochę mało) ale nawet czekając dlużej od inki 133 Mam obfotografowaną dietę od dietetyka chce któraś?
Ja też chętnie się zapoznam
Siwa, wczoraj przespałam 22.00, obudziłam się ok. północy i zjadłam 2 małe kromeczki z 1 plasterkiem sera i dzisiaj cukier na czczo 99 Muszę sobie nastawić budzik na 22.00, może to coś da. W ciągu dnia jest w porządku, ale rano różnie bywa i już nie wiem co robić?
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
No to pospalam kuźwa pędzel robić obiad malz przyjdzie na puste gary... Z tą sałatka.. Shantelle mmmmm jakbym zjadła ale to tylko dla mnie mój malz nie znosi majonezu (jak mogłam wyjść za niego i mizeriii za to kocha kiszonki!!!! Shantelle jedz mięsa tyle żeby było w diecie jak ci nie smakuje co zrobisz ja ci mowie ze ja jem ale częściej mąż dostaje albo dwie porcje a ja jedna piąta, teściowa mi wmusza a ja przeciez miecho jadłam...jedź właśnie tak jak lubisz kasze, itp....
Jej
-
Siwa1001 wrote:Milmarta ja mierzę po wyjściu z łazienki, zresztą i tak musisz umyć łapki przed pomiarem. Normy do 100 są dla zwykłych cukrzyków, my ciężarne mamy do 90.
Michaela tak inka mogła Ci podnieść cukier.
Izieth ja na śniadanie przed ciążą to piłam kawę , II śniadanie jadłam o 10, jogurt o 13, obiad 16-17 kolację jadłam albo i nie, więc też było mi ciężko zmienić moje bardzo złe nawyki, ale z czasem przywykniesz. Pierwsze tygodnie to tylko beznamiętnie żułam o 22.00.
bo sama w sobie zwiera jakieśtam węglowodany + mleko?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 14:16
-
Coś ktoś wspomniał o nazwie mojego pessara, więc on się nazywa kołnierzowy szyjki macicy już dawno po temacie ale może ktoś chciałby wiedzieć
Ja dopiero wróciłam. Byłam w pracy, potem bank, apteka, krawiec, spożywczy, pepco i to wszystko w moim superślimaczym tempie i tak zeszło
Ale miło zobaczyć się z tymi wszystkimi mordkami w robocieCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Michaela mleko jednym podnosi innym nie, może tak być, że akurat u Ciebie podnosi, a i powinnaś się przerzucić na takie 0%-2% max. Mleko zawiera lakotozę - cukier mleczny. Mam tylko nadzieję, ze piłaś nie słodzoną tą inkę? Sama inka też ma indeks glikemiczny średni, ale obstawiam, że to mleko-choć mogę się mylić. Może coś na śniadanie zjadłaś nie takiego.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
-
Diana a czemu właśnie taki założyli Ci w szpitalu? Dziwne że inny niż powinien być.
A Ty shantelle weź sobie zrób najlepiej kilka dni przerwy od gotowania bo widzę że coś Ci kompletnie nie idzie jak masz możliwość to obiady sobie zamawiaj w jakimś sprawdzonym mlecznym barze bo Ty niedługo źle skończysz w tej kuchni ubawiłam się, zwłaszcza wczorajszym ciastemWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 16:12
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Aha no i zapomniałam się pochwalić dużym synkiem - wczoraj 1046g wszystko jest dobrze ale ułożony jest jak do porodu i główką napiera na szyjkę więc muszę mieć na siebie oko i mega uważać
Izieth, diana0501 lubią tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Nie mam baru właśnie pod ręką, w domu siwo że masakra.
Już nawet do siebie gadałam w kuchni, że nienawidzę gotować, że pier..le itd. Haha.
Nic mi nie wychodzi, centralnie. Wszystko co najłatwiejsze z jedzenia do roboty, się chrzani... Siadam i czytam, bo się oderwać od książki nie mogę
-
Super Agusza:-) już kilo czystej radości . Ciekawe ile mój będzie miał za 2tyg na wizycie. Ja właśnie wróciłam z usg szyjki i jest ok- dalej leżakowanie. A wiecie co mam zrobić na wysoki cukier rano? Przekąsić coś w nocy. Hmm, no spróbuję.
Shantelle, puścisz chatę z dymem albo krzywde zrobisz sobie. Ja Cie uprzejmie proszę- odpuść sobie gotowanie na razieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 16:43