Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
wianna wrote:No proszę o chusteczkach z bobini przy tamtej jej analizie zapamietalam najbardziej, że nie poleca z wykrzyknikiem
czasy się zmieniają,to i składy też
post z 13.09
https://www.facebook.com/Srokao/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nfwianna lubi tę wiadomość
-
A rzeczywiście, nie widzialam tego
Ja do sroki jestem od.pewnego czasu nastawiona z dystansem, skrytykowała mustele, która używam-ok, ona się na tym zna, ja nie, ale napisałam komentarz na blogu, że na moje rozstępy ten krem pomógł, że po dwóch dniach zeszły mi czerwone krechy, a ona co? nie dodała tego komentarzabo selekcjonuje i dopiero po jej akceptacji się pojawia (a dodawalam wcześniej u niej kilka inneych komematrzy, np. Z prośbą o analizę czegoś i się ukazywały i nawet odpisywala) a.przy tym wpisie o musteli cisza, raptem wstawila kilka komentarzy krytykujacych też
Może boi się, że zniszcze jej autorytet hehea ja tylko chciałam się podzielić swoją opinią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 14:48
Igor - nasze szczęścieur. 9.12.2016 r.
3430 g
54 cm
-
Wianna, różnie trzeba patrzeć, wiadomo. Możliwe że selekcja jest w komentarzach... Najważniejsze że Ci pomogło
Riri, czyli co, wypłata była?
Ja po zajęciach. Prowadzi je mega fajna położna i okazało się że przyjdzie mi do domu po porodzie
Bo za to że chodzę do szkoły za darmo, muszę podpisać deklarację. Ale babeczka jest cudna, więc nie ma problemu
Omawialiśmy co wziąć do szpitala oraz pierwsze objawy porodu
Dowiedziałam się bardzo ciekawej rzeczy. Należy się każdej z nas znieczulenie za darmo. Tylko trzeba powiedzieć to od razu po przyjeździe, bo muszą pobrać krew aby zdążyć zrobić badanie, bo tam trzeba potas, krew itd. I te badania są ważne tydzień, więc nie wiedząc kiedy urodzisz, trzeba by chodzić na badania co tydzień. A jak powiesz od razu, to pobiorą krew i elegancko. Później jak się zdecydujesz to mogą nie zdążyć zrobić krwi a ze znieczulenia nie musisz a możesz skorzystać, więc też zaplecze psychiczne jest
I będziemy pisać plan porodu, aby mieć go ze sobą do szpitala. Powiem Wam, jestem zadowolonajagooo90, Izieth, diana0501 lubią tę wiadomość
-
O jakiej wodzie?
Fajne są szkoły rodzenia przy szpitalu, bo można poznać położne, zwiedzić porodówkę i dowiedzieć się więcej o zwyczajach panujących w szpitalu
My chcemy ślub cywilny ogarnąć jeszcze przed porodemTrochę szalony pomysł, ale może się uda
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Słyszałam o tej wodzie, masakra, a jak na złość zamiast swojej lidlowej wczoraj kupiłam zgrzewkę żywca haha
ale niegazowana, więc chyba nie jest skazona
byliśmy dziś zamówić komoda i łóżeczko z materacykiem. Ihaaaaa
tylko że na komode trzeba czekać 4 tyg
dobrze, że dziś już się tym zajęłam, bo zanim przyjdzie komoda i zostanie skrecona przez mojego męża to listopad na pewno nas zastanie
Shantelle lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęścieur. 9.12.2016 r.
3430 g
54 cm
-
My tak wózek zamówimy. Niby czeka się dwa tygodnie, ale wiem że trzeba pewnie liczyć 3,5 hehe
Łóżeczko mamy stacjonarne wybrane
Ale ta położna mega jest u nas sympatyczna, naprawdę. Widać że to jej pasja
A z wodą piękny bal, na szczęście piję Muszynianke, ale ten chlor to w gazowanej chyba nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 19:49
-
Shantelle była już pisałam wcześniej
chyba ale dopiero za sierpień .. Wianna kupowalas jakiś specjalny materacyk bo ja właśnie w trakcie zakup.... No właśnie ta obok szpitala to ponoć dają jakieś certyfikaty i można mieć zniżki q szpitalu.. Co do znieczulenia tak od razu się deklaruje ja już będę od wejścia krzyczeć ZNIECZULENIE
:)i mam nadzieję że zdążę... Dziś pierwszy raz zrobiło mi się mega słabo nagle nogi się ugiely zimny pot oblal...szybko musiałam powietrza!!!
Jej