Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
uff uspokoilyscie mnie bo juz sobie zaczynałam cos wkręcać :p oczywiście cała noc szaleństwo bo zjadłam tartę z gruszkami (nie mogłam sie oprzeć i upiekłam o 21 ) a teraz jak wstałam i chwile pochodziłam to nagle cisza wiec pewnie zasłużona drzemka wjechała hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 08:35
-
Witam się to i ja się dołączę- mój młody też ma takie chwile szaleństwa, normalnie jakby tańczył pogo
Siwa, to musi być niesamowite mieć takie dwa szczęścia w brzuchu i jeszcze każde oddzielnie czuć już jeden zadziwia a co dopiero dwaSiwa1001 lubi tę wiadomość
-
Agusza,ale ten Twój Emil pcha się na ten świat! myśli, że mu tu będzie lepiej? niech posiedzi jeszcze tam trochę
Framtid u mnie też brykał czasami jak szalony. Jak leżała na boku to odbiła się jakby od łóżka i wyskakiwał drugim bokiem. Ale już tak z tydzień coraz mniejsze te ruchy, spokojniejsze. Też próbuje sobie coś wkręcić... Ale wiem, że Synek ma coraz mniej miejsca i pewnie dlatego się tak uspokoił. Wolałam jak szalał non stop także Ty też zatesknisz jeszcze za tym i nie gógluj już nic, bo można w paranoje popaść serioframtid lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Ja czytałam o tej poduszce, ale jej nie będę miała.
U nas położna powiedziała jedno, na szkole rodzenia. Nie czytajcie nic w necie, bo ludzie piszą zawsze tak, że wszystko jest źle i chyba czują się tym odczuciem dowartościowani, zakazała.
Mój dziś o 5 jak się przebudziłam, w brzuchu zero ruchu. Ale zauważyłam, że jak ja wstaje rano to i on.
Teraz czekam do fryzjera grzywke obciąć bo już nie mogę jej ogarnąć i też jest spokojny
A baby to patrzą na mnie jak na kosmite.
Tak, jestem kobietą w ciąży i zaparkowałam statek kosmiczny na parkingu. Porażka.
-
Diana ja też pomału Odstawiam... Shantelle pytanie za 199 punktów... Dostałam kasę z zusu pierwsza wypłatę za dwa dni druga więc nie mam zaległości mąż zaniosl dziś zwolnienie i kiedy za następny miesiąc dostawalas? W tej brakowało ni 3 stow ale myślę że skoro id zwolnienia do zwolnienia to dostanę je w tej wypłacie?Jej
-
Diana, zrobią pewnie wszelkie możliwe posiewy i antybiogramy i wytępicie bakterie też walczę ciągle, albo coś wpycham albo łykam bo jak nie jedna to druga.
Właśnie do mnie przyszła paczka z pieluchami tetrowymi i mam zagwozdkę...zamówiłam kilka takich kolorowych i przysłali nie te. Mi tam wszystko jedno czy moje dziecko obrzyga żaby czy misie, ale mąż z radochą wybierał wzory i jednak towar niezgodny. Odsyłać nie będę, ale upomnieć o jakąś rekompensatę chyba powinnam, co? -
Riri co prawda ja nie Shantelle, ale podpowiem: L4 masz pewnie na 4 tygodnie (28 dni), a nie na miesiąc (30-31 dni)? I pewnie stąd różnica w przelanej kasie, ZUS nie płaci jak pracodawca tylko za dni zwolnienia.
Mi zawsze przelewają po dacie zakończenia zwolnienia, ale wiem że czasem zdarza się im przelać kaskę wcześniej, oczywiście nie mi.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.