Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupiłam mojemu pada do gry w PlayStation z czekolady z Chocolissimo.pl
Riri, ZUS płaci zwolnieniami. Np miałam zwolnienie od 15.09-30.09 to dziś, 30.09 września dostałam kasę za ten okres, mimo iż zwolnienie było od 15.09-8.10. Płacą za okres jaki masz na zwolnieniu. Czyli jeżeli coś Ci brakuje to pewnie Ci doślą. Kurde, mam nadzieję że napisałam jasno
-
Dopadły i mnie bakterie w moczu. W osadzie wyszło mi dużo leukocytów, nabłonków płaskich, wałeczków no i bakterii. Wizytę mam we wtorek. Zdołowałam się trochę...
Do tego jeszcze słaba hemoglobina i erytrocyty i pierwszy raz mało płytek krwi... EhhhIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Tak, podmywam się, mocz środkowy, co prawda nie wyparzam pojemnika, świeży z opakowania odkręcam przed pobraniem.
Też bym chciała, żeby to byla tego świństwa przyczyna,ale nie sądzę, liczby są bardzo dużeIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Shantelle zazdroszczę, że Ci tak płacą, ja mam zawsze płacone za całe zwolnienie i muszę czekać nawet przed chwilą sprawdziłam w tytule przelewu mam dokładnie: Świadczenie ZUS chor. 23.08-19.09.2016.
Z kolei właśnie się okazało, że nie wpłynęła mi główna wypłata od tego nowego szefa - a ta jest za cały etat...i już się wkurzyłam, bo będę musiała jechać do firmy, bo na telefon to ja nic nie wyjaśnię. Wrrrr...Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Mi dał monural na bakterie i leukocyty. Dwa razy pod rząd i dwa razy nie dał rady. Pojemnik tylko jałowy a zanieść od razu. W laboratorium pani mówiła żeby właśnie szybko przynieść albo nawet u nich zrobić i taki świeży zanieść bo tak to kubeczki stoją do 11 , potem ktoś je zabiera gdzieś tam i przez ten czas mnożą się bakterie których tak na prawdę może nie być. Dlatego robi się posiew.