Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Shantelle wrote:W aptece powiedz że na posiew pojemnik. Ja jak się bujałam z moczem to E. Coli miałam np.Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
Dziś mój mały jakiś spokojny, wiem że czasami miał takie dni że nie szalał. Ale kurde jak Dianie pisałam aby się nie martwiła, tak dziś ja już mam jazdę. Zjadłam zupę, zobaczę, piłam też Pepsi i wcześniej były ruchy. No nic, czekam, zobaczymy czy się mały rozkręci.
-
Spokojnie Shantelle, rozkręci się.
Poniżej rozpychający się z rana Michałek - mam nadzieję, że widać tą górkę po lewej:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2400c49e8e40.jpg
Zastanawiam się czy siostry nie gniecie, jak się tak rozpycha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 13:41
diana0501, framtid, Riri, agusza, Nasca, Izieth lubią tę wiadomość
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Siwa pewnie że widać mega
I na bank tam jest dogadane hehe kto kiedy gdzie i jak Michałek super imię, uwielbiam.
Zjadłam zupę i coś się rusza mała niedobrota. Ale też nigdy nie wiem czy panika czy nie, ruchy są. Najważniejsze.
Już chce urodzić, mieć pełną kontrolę nad wszystkimSiwa1001 lubi tę wiadomość
-
Pamiętasz jak panikowalam z ruchami ? Gin wczoraj mówił że ma prawo mieć lenia i martwić się jak nic nie poczuje. Mi po tych leniwych dniach nie buszuje tak mocno jak wcześniej ale bardziej się rozpycha i to przypomina rozciąganie się po spaniu.
Siwa pięknie widaćSiwa1001 lubi tę wiadomość
-
Tez mam co jakiś czas takie myśli jak Shantelle ze juz bym chciała żeby było po porodzie i żebym miała kontrole, widziała czy śpi czy grymasi czy jest wszystko ok, no ale jeszcze trochę tej nauki cierpliwości damy radę!