Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak ja nie lubie diabetologow! Standardowo: a najada sie Pani? (Tak. ) A czemu tylko jedna kromka rano na sniadanie? (Bo ja przed ciaza w ogole nie jadlam sniadan, a rozmawialam z doktorem M. i powiedzial, ze mam sie nie zmuszac i zjesc wieksze drugie sniadanie.) Na wadze troche Pani przybiera dzieci tez, wiec wszystko w porzadku, ale jadlospisu nie zabieram prosze do dietetyka niech cos dorzuci do posilku. Wychodzi na to, ze mam sie porzygac z przejedzenia i utyc 30kilo i wtedy moze dadza mi spokoj...no masakra jakas!Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
-
Cewnik mam żeby"czysty" mocz do posiewu wziąć. Masakra . Siwa rób tak abyś cukier miała w normie. Tak ja myślę. Mnie odrzuca od drobiu. i co? Mam się zmusić? Nie.
Obchód był i chyba dadzą mi Celeston. I każdy robi miny jak tylko wychodzi ze pessar w Tomaszowie założony. No ewidentnie mam zły krążek. -
No wlasnie cukier mam bardzo dobry, raz przekroczylam 120 przez dwa tygodnie. Normalnie pretensje do garbatego ze dzieci ma proste.
Trzymaj sie tam dzielnie Diana, i szybko wychodz do domu, bo lekarze to tylko wkurzaja.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Siwa olej tego diabetologa. Pieprzy jak potłuczony. Skoro cukry masz dobre, dzieci dobrze rosną i nie masz w moczu ketonów to znaczy że dieta jest ok! Uszy do góry ja mam jutro wizytę u diab i idę z bojowym nastawieniem.
Diana trzymaj się i dzielna bądź długo poleżysz?Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Nasca, brawo Ty!
Miałam iść na protest, ale tak leje. A ja zaraz bym chora była!!! Ale jestem sercem i jestem pełna podziwu że kobiety w tydzień wszystko tak zorganizować były w stanie.
Skończyłam ćwiczyć i jestem z siebie dumna, bo miałam dziś odpuścić, ale ruszyłam dupsko swe
Teraz oglądam fakty na piłce
-
Nikt nie mówi o tym aby legalizować jak dropsy.
Zostawić tak jak jest....
Dziewczyny, mam nadzieję że jak już urodzimy, to się nadal tu na forum trzymać będziemy i razem ogarniać naszą gromadkęjagooo90, Tysia :), diana0501, Izieth lubią tę wiadomość
-
Ja dziś aktywnie nie dość że w kuchni - zupa krem z dyni, pyszne sałatki, ciasteczka owsiane z rodzynkami i babeczki bananowe , wszystko fit bez cukru aaaa no i jeszcze soczek świeżo wyciskanyz buraków i jabłek pyszności dziś!
I do tego aktywnie z praniem Adasia ubranek, segregacja reszty rzeczy i wszystko do przodu.
No i udało mi się jeszcze poświęcić 45 minut, żeby poćwiczyćJago