Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam to samo, aż się boję co będzie za 2 mce. Na taczce chyba mnie wozić będą. Ja się ledwo ruszam przez to leżakowanie, a duża wcale nie jestem, brzuch ledwie jak większa piłka, a mąż mi buty musi zakładać bo sama rady nie daję śmieszne są takie sytuacje
-
Hej laski! Shantelle mi dretwiały i drętwieją dłonie całe ręce i czasem.nogi od 17 tc. Na początku było gorzej bo budził mnie ból z odrętwienia, teraz jest względnie. Dzisiaj wychodzę do domu. Czuję się dobrze, w środę mam wizytę u swojego lekarza, zobaczymy co powie.
Siwa1001, Shantelle, Nasca lubią tę wiadomość
-
Mi od trzech dni drętwieją ręce i nad ranem jestem nieprzytomna. Ostatnio spuchły mi stopy. A wczoraj uświadomiłam sobie, że mam łącznie 4kg dzieci w brzuchu, czyli tak jakbym była tuż przed porodem, a za dwa miesiące...o matko.
Shantelle lubi tę wiadomość
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Nie wiem czy jest coś na to.... Chyba tylko przeczekać trzeba.
Ja po wizycie. Wymazać gbs zrobił. Za tydzień wyniki. W środę usg i zaczęłam wizyty co 2 tygodnie. Spytałem o te bóle- ciało szykuje się wypchnac główkę. Waze 69 kg- przytylam 1 kg w 2 tygodnie, ciśnienie 100/60 -
To Shantelle powiem Ci na pocieszenie, ze sniłaś mi się, razem rodziłyśmy, tzn. ja pierwsza 28 listopada urodziłam szybko i bezboleśnie i zaraz Ty poszłaś po mnie na porodówkę i oczywiście tak się świetnie czułam, że poszłam następnego dnia na koncert Zenka z Akcentu! hahaha i to w swoich dżinsikach! jeee i nawet tanczyłam w parze z Zenkiem
uśmiałam się sama do siebie rano
diana0501, Campari, Nasca lubią tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Chciałabym taką wagę
Ponoć na bóle są leki i jakieś witaminy, coś chyba można zaradzić.
Dziś mam dramat ze stopami, nie mogę chodzić. I kolana mi siadają.
Dziś już chce uprasować ostatnią partię ubranek a już właśnie skończyłam prać ręczniki, prześcieradła, becik, kocyk itd... Nie będę się już tym musiała martwić.. A jutro jedziemy po wózek i łóżeczko, o ile dam radę w coś włożyć stopę.
Przerwa na jabłko i jadę dalej z koksem, dam radę, dam radę, ostatnia partia i koniec... Potem je ułoże już porządnie i tyle. Pokażę mojemu gdzie i co jest, aby miał rozeznanie hehe.
Sporo mam tych ubranek, co w spadku dostałam. Nie wiem czy nie za dużo hehe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 12:27
-
Hahaha, nie poszłaś na koncert, bo troszkę później urodziłaś, ale przypomniał mi sie jeszcze jeden ważny szczegół z tego snu że po porodzie tak mało krwawiłyśmy, że wystarczyły zwykłe podpaski alwaysy i sie wkurzałyśmy, że tyle pieniedzy straciłyśmy na te belli podkłady poporowodowe haha matki frustratki
tak więc Shantelle przekazuje Ci swoją moc i energię na te ostatnie podrygi z prasowaniem :*diana0501, Shantelle lubią tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Hahaha Wianna nie mogę hahaha :*
Diana, dokładnie, prasowałam na siedząco.
Jest 14. Skończyłam. Uprałam resztę i wszystkie ubranka są wyprasowane. Muszę jeszcze je logistyczne ułożyć. Są ułożone ale nie tak, jak chce. Matko.... Jak stawiamy stopy na podłodze nie czuje że je całkowicie stawiam... Balony. Ale tak się ciszę, że najważniejsze zrobione..... Cudnie, zjem sobie za to paczkę chipsów hahahahahha zasłużyłam!!!
Brawo Ja!diana0501, Nasca lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie dzisiaj jestem po wizycie u gina i wiem strasznie dużo haha ze dziecko jest głowa w dół o serduszko pięknie bije i tyle aż się wkur... . Pytam o wagę to mi nie podadzą bo nie ! Nic kurna nie wiem .. wagę się dowiem dopiero po porodzie . Jedynie co mi jeszcze powiedzieli ze jakbym miała jakieś bóle czy cokolwiek to mam nie siedzieć w domu tylko jechać do szpitala . Wow ile wiadomości
Ja w przyszłym tygodniu zacznę torbę pakować do szpitala dla siebie i dla malucha o ile mi mój men ściągnie torby ze strychuTysia