Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No juz mam dość tych ich powalonych szpitali.. w życiu już bym tu nie rodziła . Jestem zła jak osa normalnie . Az szkoda gadać ..
Diana pojechała bym prywatnie tylko ze najbliżej mam 100 km i boje się już jechać .. zwłaszcza że jak jedziemy 20 km to brzuch mi co chwile twardnieje a jak mi się zacznie w Dublinie poród ? Ja musze mieć cesarkę zanim im wszystko wytłumaczę to chyba prędzej umręTysia -
Dziewczyny właśnie natrafiłam na post co wziąć do szpitala i jednej babeczce położna poleciła durex- podobno działa podobnie jak żel natalis . Położna go aplikuje do pochwy i dziecko się ślizga , Ochrania też krocze . Olejek ze słodkich migdałów działa tak samo. Słyszałyście o tym?
-
o olejku z migdałów słyszałam, że jest dobry ogólnie nawet do późniejszej pielęgnacji maluszka, do masowania krocza też
no właśnie... zaczęłam wczoraj 34 tc i belly podpowiada mi żeby zacząć masować krocze.
jakoś nie jestem w stanie narazie sobie tego wyobrazić z brzuchem itd.
masujecie? macie w planach? -
Siwa a to pierwsze czy kolejne bo pierwsze też tyle czekałam.... No shantelle masz naprawdę szczęście.. Mi dali Brakujące z tamtego zwolnienia kasę niedawno.. A to mam do 25 więc liczę na przyszły tydzień bo ich zadusze...
Dziewczyny chodźcie na szkołę rodzenia razem z gimnastyka?Jej
-
Riri kolejne, tylko tak jakby nowe, bo mam nowego szefa (sprzedaż firmy). Skomplikowane, ale podejrzewam, że to dlatego.
Miałam gimnastykę na szkole rodzenia, ale źle wspominam, na babka kazała nam z pozycji siedzącej przejść do leżenia na plecach na piłce, a potem się podnieść z brzuchem, dla mnie to było za ciężkie! Ja się z łóżka nie mogę podnieść z pleców a co dopiero na takiej piłce.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Ja miałam bez, ale uczyła oddychać.
Diana, tak myślałam ale nie wiem czy mi tyłka nie będzie widać bo mój duży jest ale ma 178 więc na długość średnio.
Riri masz : 22 560 16 00
Wpisz sobie w komórkę, ja tak mamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 18:31