Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz jak bylam na.oddziale chodzia po korytarzu dziewczyna. Widac ze na dniach rodzila. Strasznie chuda a cyce, o.matko... Najpierw szly cycki,potem ona. To juz bylo przesadne, ale.moj jakoes takie pierdki małe. Pewnie beda pelniejsze jak zacznie sie karmienie głodomorków (jak będą za tatusiem to mnie zjedzą).
-
Dziewczyny sytuacja jest taka: w sobotę mokra bielizna zmieniana 3 razy bo 3 razy zalana, prysznic i sucho na bieliźnie. W niedzielę w nocy 1 mega bolesny skurcz aż łzy w oczach. Wczoraj kilka nieregularnych bóli chyba skurczy( pewna nie jestem). Dzisiaj od 19 do 20 mocne bóle ale do zniesienia + kłucie w pochwie+ ból w pachwinach+ ból w lędźwiach+ twardy brzuch jak skała. O 20 prysznic , niby przeszło a bóle wracają. Jestem sama w domu i nie wiem co myśleć- czy to Braxtona czy to już? Siedzę teraz, lędźwie bolą, brzuch twardnieje i nie wiem czy boli czy mi się wydaje bo sobie wkręcam.
-
Diana jak tylko będziesz mogła to daj nam tutaj szybciutko znać jak sie masz i czy wszystko w porządku! :*
Shantelle co do twojej dolegliwości drętwienia rąk, właśnie miałam nieprzyjemność poczuć w nocy pierwsze tego typu objawy, obudziłam się i całe dłonie jakby sparaliżowane. Teraz trochę puściło ale w prawej ręce cały czas mrowi. Mnie to juz chyba żadna dolegliwość ostatniego trymestru nie ominie aż do porodu heh, codziennie przybywają nowe cholerstwa ;/ :p -
Pamietacie jak sie ostatnio zalilam na potwornie swedzacy brzuch, zwalalam na powiekszajace sie rozstepy, otoz nie do konca to ich wina. Mam uczulenie na bio oil. Wyszly mi krostki na udach a tylko nim tam smarowalam, przyjrzalam sie i na brzuchu tez mam takie, a stosowalam go od niedawna zamiennie z palmersem.
Diana daj znac co tam sie dzieje.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.