Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ceny w Krk to bez komentarza, dobrze że mamy działkę... Bynajmniej trzeba liczyć się z kosztami domu.
A co do AlieExpress
Małemu kupiłam ten komplet, ale to widziałyście teraz udało mi się znaleźć dwa zegarki Kelvina Kleina za 18 zł, Smartwacha do mojego też w śmiesznej cenie.
Mam jeszcze upatrzoną kamizelkę z futerka za 40 zł, gdzie w sklepach jest po ponad 100 zł i zegarek Michaela Korsa
A jak młody się urodzi to ciuchy też będę mu zamawiać
-
No i się kurna pochwalilam z tymi cukrami. Po śniadaniu, podwieczorku i kolacji spore przekroczenia, szlag! Śniadanie to z mojej winy, ale reszta? Moze pieczywo zmienili w tym śmiesznym szpitalu, ale wygląda tak samo...a nie idzie się tego dowiedzieć bo tu jest catering i nikt nie wie co oni nam podają. Jak w czeskim filmie.
-
Mąż ma rodzinę w KRK a ja w stolicy i wiemy jak ceny chodzą. Tym bardziej rata kredytu to ok 800-900 zł/mc a wynajmujemy za ok 700 zł( 530 + rachunki za kawalerkę). Będę na dniach dzwonić i pytać w jakiej dzielnicy jest( w TL są 2 takie które na starcie odpadaja bo patologia albo na takim zadupiu że to już nie TL a adres z kodem właśnie na TL)
-
Haha Shantelle, ciekawe jak z rozmiarówka u Chińczyków czy nie pobierają od siebie wymiarów hehe
No rzeczywiście, wynajmowanie się kompletnie nie opłaca, bo lepiej inwestować w swoje mieszkanie rata kredytu a nie kogoś dorabiac...
W moim szpitalu gdzie mam rodzic też katering i też wiadomo jakiej jakości to jedzenie, no ale Milmarta u Cievie to tym bardziej powinni jakoś zadbać o dietę?? Chyba że wychodzą z założenia że i tak tam wszystko jest 'dietetyczne' i jak najbardziej ubogie w składniki odżywczeIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
A ja pochwalę i polskie allegro zamówiłam stanik do karmienia i jak przysłali okazało się, że ma mała dziurkę przy zapięciu więc napisałam maila co w takiej sytuacji, odpisali niemal natychmiast, że albo mogą mi wysłać drugi albo zwrócą mi pieniążki i zasugerowali dosłownie, że ten uszkodzony stanik wtedy zatrzymuje sobie i np. zszywamIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
Yhym, 9,95 kupiłam specjalnie tani, żeby rozmiarówke zobaczyc, bo ja nigdy takich miękkich bez fiszbin nie nosiłam, więc nawet nie wiedziałam jak to się ma do biustu... No i zwolenniczką takich staniki na pewno nie będę ale ponoć przy karmieniu dobrze mieć taki zwłaszcza na nocIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
wianna wrote:Yhym, 9,95 kupiłam specjalnie tani, żeby rozmiarówke zobaczyc, bo ja nigdy takich miękkich bez fiszbin nie nosiłam, więc nawet nie wiedziałam jak to się ma do biustu... No i zwolenniczką takich staniki na pewno nie będę ale ponoć przy karmieniu dobrze mieć taki zwłaszcza na noc
Też mam zamiar kupić na allegro i w takiej cenie
I jak się mają do rzeczywistych rozmiarów?Jago -
No ja kupiłam do spania bez fiszbin właśnie
Ja zamówiłam 80C, jeszcze trochę miejsca na nawał i wkładkę jest także myślę, że będzie całkiem ok, a jak się ma to rzeczywistych wymiarów to nie wiem bo ja zawsze usztywniane miski kupowałam, bez push upow, raczej w rozmiarze 75 B taka klasyka
Szukaj u danego sprzedawcy tabeli rozmiarówki, ja się tym kierowałam przy wyborze rozmiaruIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Mi brafitterka dobrala 75C , miękki , bez fiszbin, szerokie ramiączka. Wzięłam dwa i od jutra zaczynamy nosić. Też kupiłam tansze modele żeby sprawdzić co i jak.
Wianna daj koniecznie link- coś czuję że na tych dwóch długo nie pociagne. Trzeba będzie dokupić a 10 zł wydać na chwilę dosłownie to nie 50 jak za ten co mam