Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Diana u mnie też w szpitalu tak liczyli. Ja mam teraz 34tc tzn 34 leci więc oni pisali że 33tc bo skończony.
A ten lek to atosiban. Tez Ci podają w pompie w ciągłym wlewie? Ja to gowno miałam przypiete przez 48h i też jak chciałam siku to musiałam prosić pielegniarke żeby mnie odpiela.
A ten lek ma jeszcze jedną nazwę ale nie pamiętam. Coś na T.
Jak się czujesz Diana?Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
No ale jaja..Diana dobrze ze jesteś w szpitalu spoko tydzień jakby coś to nie ma takiego zagrożenia wiadome że lepiej dłużej ale nic się nie dzieje... Agusza ty też jakaś masakra.. Boże i tak jesteście spokojne ja bym chyba tam już nie wstała bo padlabym na ciśnienie ..
Ja płacze nawet na reklamach tv więc was rozumiem...A dziś wlaczylam sobie Rubika Boże jak płakałam musiałam wyłączyć, i wogole szukałam dziś pracy..... Tak szukałam pracy bo mam obawy źr wypadne z rynku a nie mam co wracać do tej co jestem
Że z.kim zostawię maleństwo, ale przecież to wydatki... Taki okres też płacze mąż dziś za mną cały dzień łazi że jestem smutna a ja poprostu tak mam....!!!!! wyobrażacie sobie nas wszystkie w pokoju, plakalybysmy non stop hehhehehehe
Ja nawet płacze bo listonosz nie dostarczył mi jeszcze paczki... Mąż tylko uspokaja że mam czas a to wcale nie tak ze mam czas dziecko może się pojawić w każdej chwili.. Rany już przygotowują się do świąt Bożego Narodzenia jak to mi zleci.. I poród... Aaaaaaaaaaaaaaaa dziw o 5 oglądałam jak przestawiać dziecko do piersi bo nie potrafię ;(
Jej
-
agusza wrote:Diana u mnie też w szpitalu tak liczyli. Ja mam teraz 34tc tzn 34 leci więc oni pisali że 33tc bo skończony.
A ten lek to atosiban. Tez Ci podają w pompie w ciągłym wlewie? Ja to gowno miałam przypiete przez 48h i też jak chciałam siku to musiałam prosić pielegniarke żeby mnie odpiela.
A ten lek ma jeszcze jedną nazwę ale nie pamiętam. Coś na T.
Jak się czujesz Diana?
Mnie boli dalej ale nie tak jak wczoraj że czuć było skurcze. dzisiaj to takie mocne zwykłe bóle. Najgorzej jest w lędźwiach i to promieniuje przez lewe biodro i do nogi.
A Ty? -
Jiji wrote:No ale jaja..Diana dobrze ze jesteś w szpitalu spoko tydzień jakby coś to nie ma takiego zagrożenia wiadome że lepiej dłużej ale nic się nie dzieje... Agusza ty też jakaś masakra.. Boże i tak jesteście spokojne ja bym chyba tam już nie wstała bo padlabym na ciśnienie ..
Ja płacze nawet na reklamach tv więc was rozumiem...A dziś wlaczylam sobie Rubika Boże jak płakałam musiałam wyłączyć, i wogole szukałam dziś pracy..... Tak szukałam pracy bo mam obawy źr wypadne z rynku a nie mam co wracać do tej co jestem
Że z.kim zostawię maleństwo, ale przecież to wydatki... Taki okres też płacze mąż dziś za mną cały dzień łazi że jestem smutna a ja poprostu tak mam....!!!!! wyobrażacie sobie nas wszystkie w pokoju, plakalybysmy non stop hehhehehehe
Ja nawet płacze bo listonosz nie dostarczył mi jeszcze paczki... Mąż tylko uspokaja że mam czas a to wcale nie tak ze mam czas dziecko może się pojawić w każdej chwili.. Rany już przygotowują się do świąt Bożego Narodzenia jak to mi zleci.. I poród... Aaaaaaaaaaaaaaaa dziw o 5 oglądałam jak przestawiać dziecko do piersi bo nie potrafię ;(
Wrzuć na luz bo z nerwów też pójdziesz do szpitala i będziesz się gorzej czuć. Ja też byle co i ryczę. Ostatnio nad botkami ryczałam że nie mogę się schylić i oczywiście mojego obwiniałam o to :d
Co do świąt: w weekend na którymś programie leciała bajka o zajączku wielkanocnym (!) a na innym Kevin sam w Nowym Jorku Taki szał że nie wiedziałam co wolę : Wielkanoc czy Boże Narodzenie :d
-
Diana ja skurcze mam cały czas ale już nieregularne i prawie bezbolesne. Jak coś będzie mnie niepokoiło to mam od razu jechać do szpitala. Ale narazie jesteśmy dobrej myśli a Ty wiesz coś więcej? Kiedy wyjdziesz itd?Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Jagoo jak ja cię rozumiem... Mam to samo.. Tylko że ja nawet głodna nie jestem...
Ja pije imbir tre i zalewam wrzątkiem parze i pije.. Albo melise ale może cię coś brać więc proponuję imbir zabije bakterie jak coś... A melisa uspokoisz żołądek i też dobra na trawienie...jagooo90 lubi tę wiadomość
Jej
-
Jago u mnie rumianek jest zbawienny na żołądek wiec polecam
Diana! Jak dobrze że sytuacja opanowana, ale w razie czego i tak juz jesteś przy końcu wiec jakby sie dzidzia pojawiła to by raczej nie miała żadnych problemów leż tam sobie, odpoczywaj i nie ma co sie martwić, ja tam Ci zazdroszczę bo juz niewiele Ci brakuje żeby utulić swojego maluszka
Ja dzis po wizycie, mój malutki wazy ponad 1900g, doktor powiedział ze waga jest dobra i ogólnie wszystko w porządku te bóle nóg i w pachwinach czy kroczu to ze przez intensywnie rosnąca macice i ze dopóki nie ma boli brzucha ani skurczy to nic sie nie dzieje złego. Ale trochę sie wkurzyłam bo wtyknął paluchy żeby zbadać szyjkę i tak mocno mi tam pokręcił ze teraz plamie ;/ ale nic na temat szyjki nie mówił wiec musi być zamknięta ale nie wiem ile ma cm czy cos -
Jago, mięta na żołądek!!
Framtid dobrze że z maluszkiem dobrze... A te plamienia pewnie ustaną.
Mój lekarz na bank stara się być delikatny, ale jak mi palce wkłada do mam koniec. Aaaaaaaaa ciasno tam tak, masakra..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 21:46
-
No właśnie chodzą i pytają czy boli. No boli przecież to nie glaszcze. Mój gin jest jutro a ze to on mnie prowadzi to mi więcej powie i z ordynatorem będą decydować o moim losie. Leży ze mną babka po terminie i próbują jej wywowalac ale ze jej córce się nie spieszy. Ona mnie pogorszyła:" czym ty się przejmujesz? Wpisza ci ciążą donoszona jak urodzisz i bierzesz dziecko do domu. Ja mam się czym martwić bo moja ma za dobrze i nie chce wyjść". Jak do rana nie zadzialaja to cc jej zrobią i gada do córki żeby wyszła bo mama nie chce być cięta
-
Ja też w pokoju miałam jedna taka dwa razy ja traktowali oksycotyna i nic twarda sztuka a po 4 porodach coś zaczęło się dziać jak wychodziłam ale też groziła jej cesarka... A ty Diana nie denerwuj się będzie dobrze... A masz jakieś rozwarcie? Czy nic nie mówia
Jagooo spróbowała bym rumianek w sumie ja zapomniałam nawet.. Ja też się napije;)Jej