X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Grudniówki z pierwszych objawów :)
Odpowiedz

Grudniówki z pierwszych objawów :)

Oceń ten wątek:
  • lika88 Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przy pierwszej ciąży miałam od razu i ten sam lekarz

lilka88
  • Tysia :) Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lika88 wrote:
    przy pierwszej ciąży miałam od razu i ten sam lekarz
    ja przy pierwszej ciąży też dostałam na następnej wizycie :) lekarz powiedział mi ze da mi uzupełnioną już jak przyjdę następnym razem :) i miałam karte ok 12 tygodnia ciąży dopiero :)

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • lika88 Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia :) wrote:
    ja przy pierwszej ciąży też dostałam na następnej wizycie :) lekarz powiedział mi ze da mi uzupełnioną już jak przyjdę następnym razem :) i miałam karte ok 12 tygodnia ciąży dopiero :)

a teraz już po pierwszej wizycie jesteś? karta już jest?

lilka88
  • lika88 Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

lilka88
  • Siwa1001 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też jeszcze nie mam karty ciąży.

Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
  • lika88 Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak samopoczucie?

lilka88
  • paolcia88 Ekspertka

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka mam jutro wizytę :*
    Moje samopoczucie dziś średnio. Zauważyłam że najpierw jestem głodna ---> zjem ---> jest dobrze ---> po godzinie czuję się przepełniona i leżę i trawię kolejne kilka godzin. Dramat.

hchy3e3ky0mvg7aj.png
  • Syla90 Debiutantka

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :) Jestem tu nowa i jestem w piątym tyg ciąży, termin mam na 29 grudnia :) ja się urodziłam 1 stycznia więc może będzie nawet powtórka :) Jak się dziewczyny czujecie? I Kiedy miałyście pierwsze wizyty u lekarza?

• lika88 Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paolcia też tak mam nie martw się to normalne :) ja najpierw bym jadła potem ciężko na żoładku i mdli my wczoraj po wizycie usg z bijącym serduszkiem ;) trzymam kciuki za ciebie jutro ;)

lilka88
  • lika88 Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syla90 wrote:
    Hej Dziewczyny :) Jestem tu nowa i jestem w piątym tyg ciąży, termin mam na 29 grudnia :) ja się urodziłam 1 stycznia więc może będzie nawet powtórka :) Jak się dziewczyny czujecie? I Kiedy miałyście pierwsze wizyty u lekarza?

Witam :) ja też jestem z grudnia 31 :) u mnie termin na 14.12. a może bedzie niespodzianka i prezent świąteczny albo urodzinowy :)

lilka88
  • Syla90 Debiutantka

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolcia na kiedy masz termin bo wydaje mi się, że chyba jesteś najbliżej mojego?

• Syla90 Debiutantka

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lika to masz termin równo dwa tygodnie przede mną :) Jak się teraz czujesz? Byłaś już u lekarza?

• lika88 Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    syla90 czuje się ok chcociaż męcza mnie mdłości i napady głodu na przemian, wczoraj była 2 wizyta u lekarza usg 6t5d i bijące serduszko. a Ty byłaś już u lekarza? termin masz na 28.12 :)

lilka88
  • Syla90 Debiutantka

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lika88 byłam u lekarza w poniedziałek ale potraktował mnie jak jakąś głupią małolatę twierdząc, że on i tak mi nic nie jest w stanie jeszcze powiedzieć i co ja w ogóle sobie myślałam przychodząc do niego. Koleją wizytę mam umówioną na 13 maja dopiero ale już do polecanego przez znajomych ginekologa.

• Syla90 Debiutantka

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak Twoja pierwsza wizyta wyglądała? I tak z ciekawości zapytam czy robiłaś Betę na samym początku ciąży?

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lika88 wrote:
    a teraz już po pierwszej wizycie jesteś? karta już jest?
    teraz jestem w Irlandii ale jestem po pierwszej wizycie i karte już mam :) za to usg nie miałam w ogole :) na podstawie testu ciążowego mi założył karte hehe :D

• framtid Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CiociaJola wrote:
    Tysia, Framtid - gdzie zamierzacie rodzić? Choć to może odległy temat...

Pierwsze ugs mam za dwa tyg. Jeśli wszystko będzie ok, to jadę na dwa tyg do Polski. :D Oby się udało i byle podróż przetrwać.
    W 6 miesiącu ciąży zamierzam wrócić do polski n stałe wiec rodzic będę w moim rodzinnym mieście :)

18.10.2024 ⏸️ (2cs)
    23.10.2024 - beta 396,5
    25.10.2024 - beta 836
    08.11.2024 - 0,5cm dzidziusia
    18.11.2024 - kolejna wizyta

preg.png

age.png
  • Syla90 Debiutantka

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia to mnie teraz zaskoczyłaś :) Na fajnego ginekologa trafiłaś :)

• lika88 Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syla90 wrote:
    Lika88 byłam u lekarza w poniedziałek ale potraktował mnie jak jakąś głupią małolatę twierdząc, że on i tak mi nic nie jest w stanie jeszcze powiedzieć i co ja w ogóle sobie myślałam przychodząc do niego. Koleją wizytę mam umówioną na 13 maja dopiero ale już do polecanego przez znajomych ginekologa.

Nie przejumuj sie podejście lekarzy czasem jest denerwujące ja na pierwszej wizycie byłam 2 tyg. temu na nfz i doktor powiedziała mi ciąża jest a jak się utrzyma to zapisac się za 2 tygodnie w ogole mało zainteresowana była moją historią choroby chociaż 2 miesiące temu miałam laparoskopię w macicy .dlatego wczoraj poszłam prywatnie do przemiłej doktor , która prowadziła moją pierwsza ciąże i byłam zadowolona :) bete robiłam najpierw miałam 190 2 dni póżniej 404

lilka88

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syla90 wrote:
    Tysia to mnie teraz zaskoczyłaś :) Na fajnego ginekologa trafiłaś :)
    to nawet nie jest ginekolog tylko lekarz ogólny :D wyobraz ssobie ze tu ginekologa przez całą ciaże nie widzisz :/ dopiero go zobaczę jak będę mieć cesarkę :)

‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ