Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lika88 wrote:przy pierwszej ciąży miałam od razu i ten sam lekarzTysia
-
Tysia :) wrote:ja przy pierwszej ciąży też dostałam na następnej wizycie lekarz powiedział mi ze da mi uzupełnioną już jak przyjdę następnym razem i miałam karte ok 12 tygodnia ciąży dopiero
a teraz już po pierwszej wizycie jesteś? karta już jest?lilka88 -
Syla90 wrote:Hej Dziewczyny Jestem tu nowa i jestem w piątym tyg ciąży, termin mam na 29 grudnia ja się urodziłam 1 stycznia więc może będzie nawet powtórka Jak się dziewczyny czujecie? I Kiedy miałyście pierwsze wizyty u lekarza?
Witam ja też jestem z grudnia 31 u mnie termin na 14.12. a może bedzie niespodzianka i prezent świąteczny albo urodzinowylilka88 -
Lika88 byłam u lekarza w poniedziałek ale potraktował mnie jak jakąś głupią małolatę twierdząc, że on i tak mi nic nie jest w stanie jeszcze powiedzieć i co ja w ogóle sobie myślałam przychodząc do niego. Koleją wizytę mam umówioną na 13 maja dopiero ale już do polecanego przez znajomych ginekologa.
-
CiociaJola wrote:Tysia, Framtid - gdzie zamierzacie rodzić? Choć to może odległy temat...
Pierwsze ugs mam za dwa tyg. Jeśli wszystko będzie ok, to jadę na dwa tyg do Polski. Oby się udało i byle podróż przetrwać. -
Syla90 wrote:Lika88 byłam u lekarza w poniedziałek ale potraktował mnie jak jakąś głupią małolatę twierdząc, że on i tak mi nic nie jest w stanie jeszcze powiedzieć i co ja w ogóle sobie myślałam przychodząc do niego. Koleją wizytę mam umówioną na 13 maja dopiero ale już do polecanego przez znajomych ginekologa.
Nie przejumuj sie podejście lekarzy czasem jest denerwujące ja na pierwszej wizycie byłam 2 tyg. temu na nfz i doktor powiedziała mi ciąża jest a jak się utrzyma to zapisac się za 2 tygodnie w ogole mało zainteresowana była moją historią choroby chociaż 2 miesiące temu miałam laparoskopię w macicy .dlatego wczoraj poszłam prywatnie do przemiłej doktor , która prowadziła moją pierwsza ciąże i byłam zadowolona bete robiłam najpierw miałam 190 2 dni póżniej 404lilka88