Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale nastukałyście od rana
Mi się marzy kołyska. Oprócz łóżeczka o wózku też myślałam, żeby była gondola i spacerówka. Kolejna spacerówkę kupuje się później, jak dziecko podrośnie lżejszą i mniejszą
Auto też muszę zmienić na większe, rozglądam się, ale nic mi się nie podoba, eee więc narazie myślęIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
agusza wrote:No właśnie ale ja nie chciałabym kupować wanienki tylko jakąś wkładkę, nakładkę na wannę. Albo matę jakąś ale wtedy kręgosłup dostaje. Kurde trzeba będzie się zagłębić w temat
agusza lubi tę wiadomość
-
Też myślałam o kołysce ale koleżanka powiedziała że sprawdziła się jej ona przez pierwszy miesiąc, potem nie. I poleca taki fotelik? Bujadełko? Nie wiem co jest lepsze, natomiast trzeba będzie pomyśleć ja w ogóle nie ogarniam większości rzeczy z raz koleżanka opowiadała że weszła kupić coś tam i wyszła po chwili bo zwariowała hehe
-
diana0501 wrote:http://www.mulan.pl/so-ro-twin-kolyska-dla-blizniakow-firmy-babyhome.html
Dziewczyny z bliźniakami coś dla Was
Anna123 ja zostaje z dziećmi na pewno cały macierzyński, a potem zobaczymy.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Kołyska tylko na początku się sprawdza, póki Dzidzi małe ale bardzo mi się podobają one i tak mi się zawsze marzyło mieć ją w salonie i tam odkładać śpiące Dzidzi
Na pewno wezmę rok macierzyńskiego, tego płatnego 80%, a potem się okaze, nie mam z kim zostawić dziecka, chciałabym uniknąć pomocy teściowej, więc zobaczymy jak to będzie, choć do mojej drugiej pracy chciałabym wrócić jak się uda możliwie jak najszybciej chociaż na parę godzin tygodniowo w ogóle całe to L4 mnie przeraża...Tyle czasu siedzieć e domu...to nie dla mnie.ja zawsze w biegu, wszystko aktywnie, to mnie bardzo napędza. Ale cóż od 24 czerwca trzeba będzie włączyć chillIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Wianna uwierz mi że jestem bardzo aktywną osobą. Jestem na L4 bo słabo się czułam. Teraz śpię, wstaje, coś porobię, poćwiczę i zaraz mój przyjeżdża
Mam czas na siebie, dla siebie, naprawdę najgorsze że ZUS płaci wypłatę od zwolnienia do zwolnienia i moja koleżanka dostała cześć kasy w połowie kwietnia a dalszej części nie ma... Ech
-
Ponoć tak, ale moja koleżanka nie miała kontroli. Jeżeli ma się umowę o pracę, na długi czas i po jakimś czasie zachodzi się w ciążę to luzy, gorzej jak za chodzisz od razu po zatrudnieniu. Sprawdzają też ludzi którzy mają swoją działalność podobno... Ale, jest sposób jak gdzieś chcecie wyjść, można poprosić aby znajomi zbierali paragony i masz podkładkę że musiałaś wyjść do skleu:)
-
No niby tak, przecież chyba przy ciążowym zwolnieniu można wychodzić. Tam lekarz jakiś kod wpisuje, że nie trzeba leżeć czy coś takiego
Ja planuje L4 zacząć w trakcie wakacji czyli na moim urlopie, żeby potem wykorzystać go po macierzyńskim, dlatego ciekawa jestem czy ciężarne choć trochę łagodniej traktująIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm