I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Violka ja to znam z wlasnego doswiadczenia cos sie dzieje i bach szukasz odp w necie Zobaczysz czas Ci szybko zleci.Mysl pozytywnie happy mama rowna sie happy baby Spokojnej ciazy Zyczehttps://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Violka wyobraź sobie że ja o ciąży dowiedziałam się w 4 tygodniu. 31 marca.
1 wizytę u lekarza miałam 23 kwietnia (8 tydzień) , 1 usg 16 maja (11 tydzień) bo moja Pani dr twierdziła że aby mieć pewność że jest zarodek i żeby się zagnieździł musi być odpowiedni tydzień. Robią USG nie robiła to długo z troski o to żeby dzidziusia nie naświetlać zbytnio. a badanie prenatalne mam 28 maja... czyli we wtorek od punktu do punktu i czas jakoś leciałWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 17:47
-
O tak czas leci jak szalnoy, nie wiem kiedy to sie stało i jest 11 tydzień
dzięki dziewczyny za uspokojenie
u mnie kwas foliowy i j jod a zelaza na razie nie trzeba bo i tak uklad pokarmowy robi strajki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 18:00
-
Teraz byle do pierwszej wizyty a że to będzie dopieto tydzien 6 to i na kolejne jeszcze sobie poczekam... Gdyby nie fakt, że miałam umówioną wizyte w celu sprawdzenia czy wogóle jest owujacja to pewnie tez bym sobie jeszcze poczekała...
a teraz czas cieszyć się chwilą
Ja zazdroszcze każdej z was, że dzidzie już przynajmniej zobaczyła...Kropka lubi tę wiadomość
-
Lalita cierpliwości mogę ja chyba uczyć Od ciążowego testu domowego, który zrobiłam w 4 tyg. musiałam czekać do dziś do 13 tyg. na pierwsze usg. W między czasie miałam tylko jedną rozmowę z położną. Do dnia dzisiejszego oprócz testu domowego, nie miałam potwierdzonej ciąży w żaden inny sposób Uroki mieszkania w UK
-
Kropko a ja myślę że są też dobre strony tego systemu w UK, bo jak zobaczyłam w 7 tygodniu malucha i serduszko to pomyślałam, ze chyba wolałabym pózniej, właśnie w 13 kiedy ryzyko poronienia jest już bardzo małe, bo tak się wzruszyłam tym widokiem... poza tym mam wrazenie ze i ciaza i dzieci to jedna wielka nauka cierpliwosci i czekania
Kropka lubi tę wiadomość