I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam tak samo jak lalita, gabinet bez usg, dostaję skierowanie od lekarza na usg Przez to jest tak strasznie rzadko. Ale moja lekarka mówiła, że niedługo będziemy słuchać u niej w gabinecie serduszka. Dobre i to Ja też pewnie będę miała usg dopiero pod koniec lipca. Teraz jak miałam przerwę 7 tygodni w usg to się naprawdę głęboko zastanawiałam czy nie pójść prywatnie podglądnąć maluszka
-
Tak też pomyślałam, niby nieszkodliwe ale nigdy nie wiadomo. Mężuś mi powiedział, że mam mu dziecka nie dręczyć falami usg i czekałam cierpliwie na termin. Ale najlepsze było to, że tego dnia oboje się trzęśliśmy ze strachu coby się okazało, że coś nie tak. A po usg wszystkie troski odeszły na bok
-
HEj dziewczyny! odkąd wróciłam do pracy mam mga duzo roboty, i jjestem strasznie zmeczona, wczoraj np. po pracy zrobilam obiad, zjadlam i poszłam na popołudniową drzemkę, ktra trwała do 20 hehe. Kupa pisaniny ale na szczescie jeszcze tylko 2 tygodnie do wakacji. Wczoraj dziewczynka z zupelnie innej gr tak na mnie spojrzala i mowi "Paniiiii, co ma pani taki duży brzuch?" - Duzy?pytam:P "Noo duży jakiś dziwny" - A najadłam się chyba:P
Więc u mnie brzuch też już sie "zaokrągla" tzn staje sie widoczny:P
Ja mam usg co 2-3 tyg, ale to z powodu tych moich wczesniejszych plamien, a teraz tak mam wizyty, a na kazdej gin robi usg. Dla mnie super, bo mam juz mnostwo zdjec dzidzi na pamiatke:P ale jeśli wszystko jest w porzadku to na nfz robia wlasnie 3-4 usgg w ciazy, na poczatku, jak mierza NT, polowkowe i jakos pod koniec i to tez wysttrczajace. -
Ja w spodnie w nogawkach się mieszczę ale nie dopinam się bo ból mi sprawia:) tzn dopne się ,ale nie chcę naciskać brzucha.
Póki co chodzę w szortach i bluzki ,lub sukienki. Gorzej jak jest chłodno bo mam jedną parę spodni na gumce:P i do niej wchodzę (tzn ciągle problem z brzuchem) Muszę coś pokupić ,ale czekam aż bardziej urośnie.
Mnie się dziś nic nie chcę.
Jutro z mężem mamy rocznice ślubu:) Hihihi....)rubi67 lubi tę wiadomość
-
Ja stawiam na legginsy. Co prawda jeszcze spokojnie się dopinam w swoje spodnie ale jak już będą robić się ciasne przerzucę się na legginsy. Koleżanka jest w 7 miesiącu i ciągle w jednych zwykłych pomyka Nie chcę inwestować w ciuchy na parę miesięcy. Wolę wydać to na dzieciaczka
-
Ja póki co nie myślę o ubraniach i zakupach - chyba jeszcze za wcześnie na to. W tym okresie wakacyjnym nie powinnam jeszcze za dużo przytyć /teraz ważę 54/ więc będę chodzić w tym co mam, a dopiero jak się zacznie chłodniej robić to będę kombinowała
-
No fifi na ubrania ciążowe masz czas. Tym bardziej że szczuplutka jesteś.
Ja jutro 15 tydzień zaczynam ,też nie kupuję nic. Chodzę w tym co mam i tak przez wakacje ten brzuch zbytnio nie urośnie 4-5 miesiąc to jeszcze mały brzuś. Dopiero potem na jesień myślę że będę potrzebowała jakichś spodni na chłodne dni.pasia27 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny a jaki powinien byś śluz?.Bo mi się zrobiło dużo białego takiego serkowatego i nie wiem czy coś się przypałętało czy to nic złego.Wizytę mam 3 lipca i nie wiem czy czekać czy przełożyć na wcześniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2013, 14:54