I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
hej jestem po usg z dzidzią wszystko wporządku wszystkie pomiary prawidłowe jestem mega szczęsliwa a tak się wzruszyłąm jak zobaczyłam jak sobie tam harcuje w brzuszku że z wrażenia zapomniałam o fotkę poprosić...ale m był taki zły o to ...że jeszcze raz poszłąm udało mi sie że akurat nikogo nie było ale gin się śmiał ale z tego co mówił nie byłam piewrsza która się po foto wracała oto moje maleństwo
Suzy Lee, pasia27, Matylda36, paula22, milola86, Perełka, yennefer, ;oniqa, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Selena no foteczka do albumu rodzinnego musi byc dobrze ze zalatwilas to pozytywnie hihi
Fajny maluszek.ja juz nie dostaje takich foteczek bo sie moj synciu na ekranie caly nie miesci hehe chociaz ostatnio mialam widoki na jego nosek zadarty i usteczka bo bo cos tam grzebal hehemilola86, Selena lubią tę wiadomość
-
ja mialam 4 dni temu usg i bobas mial cale 5mm i bijace juz super serduszko.. szkoda tylko ze narazie nie moge sie nacieszyc bo mam okropne mdlosci i ciagle wymiotuje, nie moge nic jesc, nawet pic mi ciezko, jestem ciagle zmeczona i mam bardzo niski puls...biedne bobo moje, mam nadzieje ze mu to nie zaszkodzi.KejDzi
-
witajcie kochane mam takie pytanko bo wczesniej tak nie miałam , jestem wg owu w 4 tyg i 7 dni ( czyli samiusieński początek) a brzuch mi wydęło spodnie spodenki mam ciasnawe ( a które jeszcze kilka dni temu były normalne) czy aby na tym etapie tak wczesnej ciazy juz takie cuda sie działy?;P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłam w środę na wizycie z powodu lekkich jasno brązowych plamień.Powiedział że z dzidziusiem ok,bije ładnie serduszko lecz widzi małego krwiaka. Lekarz zwiększył dawkę duphaston 3x1tab i 2x1 tab luteiny dopochwowo. Leżę całe dnie a mimo tego jak idę do toalety to na papierze toaletowym widzę ciemny brązowy śluz. Czy też tak miałaś?
-
Witaj Marysiu;) ja w pierwszej ciązy miałam krwiaka musisz dużo leżec , ja praktycznie lezałam trochę w szpitalu i 5 tyg w domu i wszystko się ładnie wchłoneło , a plamisz bo krwiak żeby ładnie sie wchłonął musi się najpierw oczyścić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 10:13
Marysia0312 lubi tę wiadomość
-
Ja dziś idę na dodatkową wizytę podejrzeć maluszka.Niby nic złego się nie dzieje, ale po moich stratach wolę częściej sprawdzać czy wszystko jest w porządku.Jeśli wszystko będzie dobrze, to za dwa dni również zaczniemy 12 tydzień
as lubi tę wiadomość
-
fifi83 wrote:u mnie już 12 tydzień !!! jak to szybko zleciało
zaraz zaczynam 4 miesiąc a jak dziś pamiętam jak zobaczyłam dwie krechy na teście ...
fifi, a jak twój brzuszek? już coś widać? -
nick nieaktualny