X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr I trymestr ciąży
Odpowiedz

I trymestr ciąży

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Z mniej dobrych wiadomości juica pisała do mnie smsa ze trafiła do szpitala krwawila żywa krwią podobno to z krwiaka z dzidzia podobno ok trzymajmy kciuki i modlimy sie za nich

Ja tez mam malego krwiaka , nie plamie krwia tylko od czasu do czasu na brazowo . Bedzie dobrze

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dostałam smsa od juiccy ze dziś podplamia najprawdopodobniej przez to ze rosnąca macica uciska na krwiaka pewnie ja zostawia na weekend ale najważniejsze ze z maluchem jest ok :)

blueberry, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość

• martusia172005 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech się kochana nie stresuje mocno jest na pewno w dobrych rękach a dzidziuś jest i będzie silny i zdrowy :) Trzymam mocno kciuki za szybki ich powrót do zdrowia i domu

Miriam, haybeauti lubią tę wiadomość

relgzbmh71xqedw7.png
  • Matylda36 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mocno trzymam kciuki za juiccę!

Miriam, juicca lubią tę wiadomość

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, ja mam taki problem! Jestem w 6tc i nie mam żadnych objawów. Pamiętam że przy poprzedniej ciąży miałam mdłości a teraz nic, piersi nie bolą. Miałyście tak? Że w 6tc nie miałyście żadnych objawów a dzidziuś jest zdrowy? Do lekarza dopiero we wtorek pójdę bo teraz jest na urlopie :( Boję się że ciąża mogła obumrzeć:(

• Iwo123 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam od początku ciąży straszne mdłości.
    A miałaś robioną betę? jeśli był prawidłowy wzrost to nie masz się czym martwić.
    Mam koleżankę która obecnie jest już w 8 tyg ciąży, nie ma żadnych objawów a z dzidzią wszystko dobrze. Każda z nas przechodzi to inaczej i ma inne objawy, może twoja ciąża jest bezobjawowa. Nie martw się.

relg3e5ejn8hl19k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Krwiaka niema tylko nisko kosmowka ale to sie dzwignie,wg usg 11tyg i 2dni:-)" takiego smsa właśnie dostałam od Juiccy :) czyli jest chyba dobrze bo według @ juica jest w 10 tyg 4 dniu :)

kaaasiaczek_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę to tu napisać bo jestem już lekko przerażona.
    Od wczoraj plamienie, dziś lekkie krwawienie połaczone dość gęstym sluzem...
    Do tego lekki ból podbrzusza i temperatura niezbyt wysoka...
    Jutro idę na Bete i obawiam się że wynik pokaże że fasolki juz nie ma :/
    Źle mi strasznie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ty nie czekaj na bete tylko biegniem na izbę przyjęć !

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam ma rację nie czekaj na nic tylko niech cie ktoś zawiezie na izbę przyjęć albo dzwoń do swojego lekarza niech on cię przyjmie. Nie lekceważ takich objawów i bądź pozytywnej myśli :)

relgzbmh71xqedw7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, zrobiłam tak, dzis ide do lekarza po pracy...
    Chcociaz i tak mysle ze moze byc za pozno...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja na twoim miejscu odrazu na izbę bym pobiegla po jakiej pracy ! Kochana jak najszybciej niech Cię lekarz zobaczy bo to nie żarty !

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwalniaj sie z pracy biegiem na izbę każdy normalny lekarz wystawi Ci L4 na dzisiejszy dzien a nawet na dłużej !

• aphrodita Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olivia, dziewczyny mają rację. Lepiej się zwolnij z pacy i jedź na izbę. Ja byłam wczoraj z lekkim plamieniem. Jak tylko powiesz, ze jesteś w ciąży i masz krwawienie to obchodzą się z Tobą jak z jajkiem. Naprawdę nie ma co czekać, a i Ty bedziesz spokoniejsza.

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olivia daj znać co i jak trzymam kciuki ze będzie ok <3

• Lissa Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jak u was z cerą ?
    U mnie masakra jakas ! strasznie sie pogorszyla mam tradzik na czole i prawie calej twarzy , nigdy tak nie mialam , jedynie podczas okresu ale to znikome ilosci nie to co teraz ....

atdci09k18tcna0b.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny :)

http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html Warsztaty mamo to ja są jeszcze wolne miejsca bo dostałam maila od nich... więc informuję
    Jeśli chodzi o Katowice...

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • ania_mr Autorytet

Wysłany: 1 września 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:
    Dziewczyny :)

http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html Warsztaty mamo to ja są jeszcze wolne miejsca bo dostałam maila od nich... więc informuję
    Jeśli chodzi o Katowice...

też dostałam ten e-mail z Katowic

relgh371tnvgf6k5.png77d19a1547e45cc4.png
  • Ewelina Autorytet

Wysłany: 1 września 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa wrote:
    Dziewczyny a jak u was z cerą ?
    U mnie masakra jakas ! strasznie sie pogorszyla mam tradzik na czole i prawie calej twarzy , nigdy tak nie mialam , jedynie podczas okresu ale to znikome ilosci nie to co teraz ....
    Pocieszę Cię Lissa, u mnie to samo. Kaszka na czole, bolesne krostki na policzkach, zwłaszcza przy brodzie. Przed okresem miałam takie niespodzianki i akurat dziś wypada termin, w którym @ się powinna pojawić, więc może to dlatego? Zobaczymy, jeśli nie, to chyba zacznę stosować jakieś mocniejsze specyfiki, niż pasta do zębów :)

https://www.maluchy.pl/li-68384.png

Wysłany: 1 września 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie koleżanki miały problemy z cerą jak była dziewczynka :) Ale to może zbieg okoliczności. Jednej z nich strasznie wypadały włosy a jej córa ma ładne długie czarne włoski po mamusi :P

Lissa lubi tę wiadomość

relgzbmh71xqedw7.png
‹‹ 223 224 225 226 227 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ