I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:Z mniej dobrych wiadomości juica pisała do mnie smsa ze trafiła do szpitala krwawila żywa krwią podobno to z krwiaka z dzidzia podobno ok trzymajmy kciuki i modlimy sie za nich
Ja tez mam malego krwiaka , nie plamie krwia tylko od czasu do czasu na brazowo . Bedzie dobrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie, ja mam taki problem! Jestem w 6tc i nie mam żadnych objawów. Pamiętam że przy poprzedniej ciąży miałam mdłości a teraz nic, piersi nie bolą. Miałyście tak? Że w 6tc nie miałyście żadnych objawów a dzidziuś jest zdrowy? Do lekarza dopiero we wtorek pójdę bo teraz jest na urlopie Boję się że ciąża mogła obumrzeć
-
Ja miałam od początku ciąży straszne mdłości.
A miałaś robioną betę? jeśli był prawidłowy wzrost to nie masz się czym martwić.
Mam koleżankę która obecnie jest już w 8 tyg ciąży, nie ma żadnych objawów a z dzidzią wszystko dobrze. Każda z nas przechodzi to inaczej i ma inne objawy, może twoja ciąża jest bezobjawowa. Nie martw się. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMuszę to tu napisać bo jestem już lekko przerażona.
Od wczoraj plamienie, dziś lekkie krwawienie połaczone dość gęstym sluzem...
Do tego lekki ból podbrzusza i temperatura niezbyt wysoka...
Jutro idę na Bete i obawiam się że wynik pokaże że fasolki juz nie ma
Źle mi strasznie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olivia, dziewczyny mają rację. Lepiej się zwolnij z pacy i jedź na izbę. Ja byłam wczoraj z lekkim plamieniem. Jak tylko powiesz, ze jesteś w ciąży i masz krwawienie to obchodzą się z Tobą jak z jajkiem. Naprawdę nie ma co czekać, a i Ty bedziesz spokoniejsza.
-
nick nieaktualny
-
Lissa wrote:Dziewczyny a jak u was z cerą ?
U mnie masakra jakas ! strasznie sie pogorszyla mam tradzik na czole i prawie calej twarzy , nigdy tak nie mialam , jedynie podczas okresu ale to znikome ilosci nie to co teraz ....https://www.maluchy.pl/li-68384.png