I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
haybeauti wrote:właśnie u mnie jest podobnie. Najgorsze, że mamy spotkanie ze znajomymi w sobotę a ja chce odwołać bo już po mnie widać (jakoś od początku brzuszek mam duży)ale mężuś uważa że fiksuje
zapewne ma racje. Już sama nie wiem
ale wydaje mi sie ze nie ma sensu zaprzeczac jesli zapytaja. no ale zrobisz jak uznasz
-
haybeauti wrote:Miriam trzymam kciuki
Hehe ja też mam jakieś dziwne przeczucie, że to chłopak ale zobaczymy.
Miriam mam małe pytanko! kto u ciebie wie o ciąży? rodzina, znajomi. Bo po tym poronieniu strasznie boje się komukolwiek powiedzieć. W sumie sama nie wiem dlaczego? nie wiem może żeby nie zapeszyć?
Jak jest u ciebie? jeśli oczywiście nie masz nic przeciwko. jeśli nie chcesz odpowiadać zrozumiem -
nick nieaktualnyJuż po wizycie wszystko ok mały trochę nie chciał współpracować skakał kręcił sie i i tu cytuje lekarza "zobaczcie dlubie w nosie ;(śmiech )" niestety nie dowiedzieliśmy sie czy chłopak czy babka ale ma 6 cm i odpowiada 12 tyg i 4 dni jestem bardzo szczęśliwa zostałam wsadzona w busa i wysłana do teściowej do krasnika pod Lublinem
mąż ma dojechać w poatek i zabrać mnie z powrotem w niedziele do Warszawy a z tesciem może jutro na grzyby pójdę
a teściowa obiadki będzie mi gotować hihi miejmy nadzieje ze tak będzie hehe
zozol, kaaasiaczek_, juicca, szczessciara, magdalena, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZozol ty musisz doczekać 12 tyg a nawet porodu ! Jak ja sie cieszę ze Ty do nas dołączyłas
a jak powiedziałam do męża ze jesteś w ciazy to cieszył sie jak głupi kazał przekazać Ci ze bardzo wam kibicuje i tym razem będzie ok
musi być
zozol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja tez o Anecie blueberry i zozolku
on normalnie jak by was znał hihi a teraz widzę ze akurat wszystkie napisaliśmy na I trymestrze Łuhu jakiś dobry znak chyba
nie zapomnę słów mojego męża blueberry sie udało i nam sie uda zobaczysz i tym twoim koleżankom tez sie uda i nazywał was tak Aneta Ciebie to ta od kotka a Zozol ze ta jak ten cukierek
juicca, blueberry, zozol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAż tak miło sie robi ze nie takie smutne tematy ach aż sie rozczulilam .... Jeszcze nie zdążyłam wam podziękować dziewczyny a ze jesteście wszystkie razem to mówię a raczej pisze Dziękuje ze byliście przy mnie w tych ciężkich chwilach i ze dzięki wan widziałam sens życia dalyscie mi dużo wiary i nadzieji Dzuekuje z całego serca
blueberry, juicca, zozol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny