I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
haybeauti wrote:właśnie u mnie jest podobnie. Najgorsze, że mamy spotkanie ze znajomymi w sobotę a ja chce odwołać bo już po mnie widać (jakoś od początku brzuszek mam duży)ale mężuś uważa że fiksuje zapewne ma racje. Już sama nie wiem
-
haybeauti wrote:Miriam trzymam kciuki
Hehe ja też mam jakieś dziwne przeczucie, że to chłopak ale zobaczymy.
Miriam mam małe pytanko! kto u ciebie wie o ciąży? rodzina, znajomi. Bo po tym poronieniu strasznie boje się komukolwiek powiedzieć. W sumie sama nie wiem dlaczego? nie wiem może żeby nie zapeszyć?
Jak jest u ciebie? jeśli oczywiście nie masz nic przeciwko. jeśli nie chcesz odpowiadać zrozumiem -
nick nieaktualnyJuż po wizycie wszystko ok mały trochę nie chciał współpracować skakał kręcił sie i i tu cytuje lekarza "zobaczcie dlubie w nosie ;(śmiech )" niestety nie dowiedzieliśmy sie czy chłopak czy babka ale ma 6 cm i odpowiada 12 tyg i 4 dni jestem bardzo szczęśliwa zostałam wsadzona w busa i wysłana do teściowej do krasnika pod Lublinem mąż ma dojechać w poatek i zabrać mnie z powrotem w niedziele do Warszawy a z tesciem może jutro na grzyby pójdę a teściowa obiadki będzie mi gotować hihi miejmy nadzieje ze tak będzie hehe
zozol, kaaasiaczek_, juicca, szczessciara, magdalena, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZozol ty musisz doczekać 12 tyg a nawet porodu ! Jak ja sie cieszę ze Ty do nas dołączyłas a jak powiedziałam do męża ze jesteś w ciazy to cieszył sie jak głupi kazał przekazać Ci ze bardzo wam kibicuje i tym razem będzie ok musi być
zozol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja tez o Anecie blueberry i zozolku on normalnie jak by was znał hihi a teraz widzę ze akurat wszystkie napisaliśmy na I trymestrze Łuhu jakiś dobry znak chyba nie zapomnę słów mojego męża blueberry sie udało i nam sie uda zobaczysz i tym twoim koleżankom tez sie uda i nazywał was tak Aneta Ciebie to ta od kotka a Zozol ze ta jak ten cukierek
juicca, blueberry, zozol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAż tak miło sie robi ze nie takie smutne tematy ach aż sie rozczulilam .... Jeszcze nie zdążyłam wam podziękować dziewczyny a ze jesteście wszystkie razem to mówię a raczej pisze Dziękuje ze byliście przy mnie w tych ciężkich chwilach i ze dzięki wan widziałam sens życia dalyscie mi dużo wiary i nadzieji Dzuekuje z całego serca
blueberry, juicca, zozol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny