I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A dziękuję, nie narzekam Wiadomo to kręgosłup gdzieś strzyknie, to nogi spuchną, to mały pęcherz skopie, ale i tak się cieszę i nie mogę się doczekać kiedy będzie z nami Czas leci jak oszalały, jeszcze niedawno test był robiony, a tu już cała wyprawka praktycznie gotowa dla małego i wielkie oczekiwanie na jego przyjście
-
nick nieaktualny
-
no dokładnie MIRIAM ważne ze sie udało i naprawde teraz to juz dojdziemy do samego konca , mój maluch tak samo jak Twój na prenatalnym fikał skakał mały wiercipięta to takie piękne wzruszające uczucie
-
nick nieaktualny
-
Pamiętam, że byłam w 18 tc na usg i powiedziałam lekarzowi, że nie czuję ruchów, a on, że mam grube łożysko na przedniej ścianie i że spokojnie jeszcze nawet do 4 tygodni mogę nic nie poczuć. I tego samego dnia wieczorem w domu poczułam motylki, które od wtedy pojawiały się co wieczór A po 20 tygodniu wieczorami dostawałam już po kopniaczku. Wczoraj pierwszy raz z kolei poczułam przez skórę coś jakby rączkę Jak mnie niepokoi bo się długo nie odzywa to pukam do niego i mi odpowiada To jest tak słodkie, że mogłabym o tym elaborat napisać ale nie chcę Was zanudzać hihi
-
nick nieaktualny
-
to super;) fajnie ze maluszek daje taakie znaki tez juz bym chciała czasem jezdzi mi w podbrzuszu jakby w jelitach burczało ale to pewnie za wczesnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam ciesze się, że dzidzi takie już duże a co najważniejsze, że wszystko oki.
Magdalena chłopaki górą!!!
Dziewczyny:miriam, blueberry i juicca. Zazdroszczę wam, że razem jesteście na jednym etapie. U mnie jakoś koleżanki ovufriendowe porozjeżdżały się - trochę osamotniona.Miriam, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny