I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki malinki! W poniedzialek bylam u lekarza n aUSG widzialam juz raczki nozki takie smieszne patyczki
I chyba od tego momentu do mnie dotarlo juz na 100 % ze wkrotce bede mama. Zaczynam juz do niego mowic , opowiadac jak to bedzie jak polecimy teraz do Polski ze bede sie cieplo ubierac aby nie zmarzl , ehhhhh wierze ze mnie slyszy i sie usmiecha pod swoim malym noskiem , w koncu to jego pierwsza tak daleka podroz Kocham tego liliputkaMiriam, blueberry lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyblueberry wrote:my takoż samo Miriam ja dojeżdżam do stolicy do pracy ale mieszkać tam już nie chciałabym nigdy
-
Miriam wrote:Już po wizycie wszystko ok mały trochę nie chciał współpracować skakał kręcił sie i i tu cytuje lekarza "zobaczcie dlubie w nosie ;(śmiech )" niestety nie dowiedzieliśmy sie czy chłopak czy babka ale ma 6 cm i odpowiada 12 tyg i 4 dni jestem bardzo szczęśliwa zostałam wsadzona w busa i wysłana do teściowej do krasnika pod Lublinem mąż ma dojechać w poatek i zabrać mnie z powrotem w niedziele do Warszawy a z tesciem może jutro na grzyby pójdę a teściowa obiadki będzie mi gotować hihi miejmy nadzieje ze tak będzie hehe
Miriam lubi tę wiadomość
-
Miriam wrote:A mi brakuje jednak tego ze wszędzie blisko było a teraz gdzieś sie wybrać to poprostu wyprawa niby blisko a tak daleko a tak naprawdę do galeri Mokotów mam 10 km
To tak jak ja do m1 w markach. Ale mi to nie przeszkadza kompletnie Staram się jeździć tam jak najrzadziej, wolę lokalne galeryjki i sklepikiMiriam lubi tę wiadomość