I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie zrobilam mezowi liste
i wyslalam do sklepu
) przygotowania zadne bo ciagle leze ale czuje sie o wiele lepiej.planuje zrobic zurek na zakwasie (smak mi sie troche zmienil plus katar i mam nadzieje ze nie skonczy sie tak jak z sernikiem ktory byl tak slodki ze jedynie moj maz go dzielnie zjadl :)teskni mi sie za mama i swietami w domu..dzis jeszcze leniuszkuje jutro wezme sie do pracy
ewajoanna lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Stokrotka84 wrote:Pasia27 tez myslalam, ze mi zbada piersi, a tu nic! Nie mialam tez badania ginekologicznego, tylko usg?! Hmm
No to na prawde tez bym byla rozczarowana na Twoim miejscu.kurde ..nawet jak bratowa lazila po tabletki anty to zawsze ja badal na fotelu czy sie cos dzialo czy po recepte..w ogole moglby zerknac czy z szyjka ok i czy stanu zapalnego nie ma..w ciazy jest roznie -
Dziewczyny życzę Wam zdrowych i wesołych Świąt, pełnych słodkiego lenistwa, umiarkowanego obżarstwa, dużo spokoju i odpoczynku
ja święta spędzam u rodziców, więc pewnie trochę postoję z mamą w kuchni, ale generalnie to nastawiam się raczej na leniuchowanie
Ulala witamy w naszym gronieUlala lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki, ja znów się nie odzywałam, bo już od czwartku jesteśmy z meżem w rozjazdach
Przede wszystkim gratuluję Wam udanych czwartkowych wizyt ginekologicznych- cieszę się że jest wszystko okej
Mnie mdłości męczą trochę- chociaż byłam pewna na początku że ich mieć nie będę...a wczoraj znów wymiotowałam...najchętniej bym leżała i spała tylko...mam nadzieję, że to nie będzie się nasilać tylko zmniejszać...zobaczymy...
No i życzę Wam wszystkim Wesołych, Spokojnych, Rodzinnych Świąt Wielkanocnych!!!iśka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Moje przygotowywania do świą ograniczyły się do tego,że upiekłam sernik którego i tak nie będę jadła bo odrzuciło mnie od słodkiego i mięsa. Mąż zrobił zakupy, synek poodkurzał i pomył podłogi. Moje chłopaki właśnie wrócili ze Święconką. Resztę robi mąż. Może jeszcze uda mi się sałatkę skroić. Mdłości mnie męczą okropne. Jem tylko ser żółty i biały, ew.jajka. Także takie będę miała święta...
Kochane wszystkim Wam życzę zdrowych, spokojnych i nie mdlących Świąt Wielkiejnocy, bogatego Zająca oraz mokrego a nie mroźnego Dyngusa!!!! -
ulala witamy CIĘ, wszystkim dziewczynom po badaniu składam oficjalne gratulaje i cieszę się z wami waszymi małymi szczęściami. ja to jestem na wyjeździe więc nie będzie mnie do czwartku, więc korzystam z okazji i życze wam zdrowych i spokojnych Świąt,smacznego jaja i mokrego śmingusa dyngusa. do usłyszenia laseczki:)
Ulala, iśka, rubi67 lubią tę wiadomość
-
Witam Was dziewczyny! Ja też chciałbym do Was dołączyć od 3 dni wiem, że jestem w ciąży. Jest to wprawdzie moja druga ciąża, ale niestety każda jest inna. Pierwszą przechodziłam bardzo dobrze, bez większych kłopotów i troszkę się boję jak będzie z Tą. Już się umówiłam do lekarza (niestety termin dopiero w przyszłym tygodniu). Do tego czasu będę się trochę stresować. Pozdrawiam!
she, iśka, alexis lubią tę wiadomość
-
Gusia wrote:Witam Was dziewczyny! Ja też chciałbym do Was dołączyć od 3 dni wiem, że jestem w ciąży. Jest to wprawdzie moja druga ciąża, ale niestety każda jest inna. Pierwszą przechodziłam bardzo dobrze, bez większych kłopotów i troszkę się boję jak będzie z Tą. Już się umówiłam do lekarza (niestety termin dopiero w przyszłym tygodniu). Do tego czasu będę się trochę stresować. Pozdrawiam!
Ulala i Gusia - witajcieDziewczeta, ja takze Wam zycze Wesolych Swiat, slodkiego lenistwa i zdroweczka przede wszystkim.
Gusi, nie stresuj sie i spokojnie czekaj na wizyte. WSzystko bedzie dobrze i nie martwimy sie na zapas.Pozdrawiam !
Ulala lubi tę wiadomość
-
no ja mam wizyte w piątek , zeby określić gdzie pęcherzyk. jest to moja 3 ciąża lecz w domu dziecko jeszcze nie biega....mam nadzieję,ze tym razem będzie dobze!!
spokojnych świąt :*