I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fler, doktor Zarotyński, przyjmuje na Zyblikiewicza 8. Badanie kosztuje 250zł, nie jest to mało (standardowo chyba 200), ale z całym sercem polecam, są to dobrze zainwestowane pieniądze. A, warto zadzwonić ok. miesiąca przed czasem - ciężko się do niego dopchać. Sekretarką jest położna, pomoże ustalić najlepszy termin - rejestracja w godz. 17-19. Doktór ma fejsa, warto zajrzeć, dodaje dużo ciekawostek i zdjęć.
fler, mychowe lubią tę wiadomość
-
Piękny opis Makcza Nasz maluszek chyba sobie spał podczas ostatniego USG, leniuch jeden, a bardzo chciałabym zobaczyć jak się rusza. Rozczulające jest to, że niecałe 6 cm, a są już nóżki, rączki, widać paluszki, szok.
Dziś wreszcie pogadałam z szefową i powiedziałam o ciąży. Ulżyło mi, bo różnie bywa, a tak to przynajmniej nie będę musiała nic ściemniać. Póki co zamierzam pracować jak długo się da.mychowe, magdalena lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
Mychowe, ani się obejrzysz i też dołączysz U nas ciągle coś, szykujemy się do remontu, mąż zaczyna studia podyplomowe, ja kurs księgowy, dni mijają nie wiadomo kiedy. Dobrze, że po Nowym Roku będzie jeszcze dużo czasu, żeby skompletować wyprawkęhttps://www.maluchy.pl/li-68384.png
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jakie bole masz na mysli? Jesli slabsze niz jak podczas okresu i nie sa ciagle, to podobno tak ma byc,bo wszystko sie powieksza. Miewalam tez dziwne klucia raz w lewej pachwinie, raz w prawej. Mialam tez lekkie skurcze,ale bralam nospe. Jesli bole sa do wytrzymania i sa od czasu do czasu, to podobno tak ma byc. Jesli sa ciagle i prawie nie mozna wytrzymac,to lepiej sie zglosic do lekarza. Jestem mama Aniolka, cos o tym wiem...
-
nick nieaktualnyBóle pojawiają się sporadycznie, takie dziwne uczucie jak by coś tam się zaciskało w macicy , w podbrzuszu takie dziwne skurcze raz slabsze raz mocniejsze, czasami coś zakuje z lewej albo z prawej strony , pare razy miałam , że nagle taki boląco-kłujący ból mnie złapał na parę sekund i odpuścił. nie boli mnie cały czas. Teraz delikatne skurcze pojawiają się raz dziennie albo wcale. Mam uczucie "napuchniętego podbrzusza" .
Dziękuję za odpowiedzi, myślałam że to coś bardzo poważnego, mimo wszystko poinformuje o tym ginekologa na spotkaniu.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam :)Dobrze, że są na forum doświadczone kobietkiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 21:59