I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
polska_dziewczyna wrote:darijka wrote:hej dziewczyny. jestem po wizycie . z maluszkami wszystko ok. jeden 5 cm NT 0,7 mm, a drugi 5,66 cm NT 1 mm serduszka ladnie biją. trochę sie uspokoiłam jeszcze za dwa tygodnie mam odbiór wyników z krwi, ale mysle, ze będzie wszystko ok. jestem szczęsliwa dzisiaj w ogóle to tak mi brzuszek wywaliło, że ło
ulala cieszę się, że z twoimi pociechami wszystko ok.
ale fajnie że dobre wyniki...ale juz urosły...ciekawe jak moja kruszynka:) juz się nie cierpliwie a wizyta 7 maja dopiero...będe mieć robioną przezierność i się mega stresuje...
jeden jest dwa dni młodszy od drugiego podobno mogło się później zagnieździć. oby dalej kruszynki rosły. Ty masz wizytę 7 maja, a ja mam wizytę 6 na pewno Twoja kruszynka ślicznie rośnie a oczekiwanie do wizyty szybko minie mi to teraz tak czas zapierdziela, że ło, wszystkiego dobregopolska_dziewczyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iśka wrote:Dziewczyny badanie usg genetyczne te do 13tyg robi się juz na zewnątrz? Nie dopochwowo? Jutro mam na 14 i się stresuję...
Jak masz pełny pecherz i wszystko widac to nie ma potrzeby robić dowcipnie...ja byłam na usg w środę i było tylko brzuszne -
Dziewczynki dzieki, ze chcialyscie pomoc, moglam od razu wpisac te wyniki, no ale nie pomyslalm Juz wszystko wiem Nie mam powodow do zmartwien, jest OK. Ja nie wiem po co sie tak zestresowalam, zazwyczaj jestem opanowana
Tak poza tym to mam juz taki duzy biust, ze nie za bardzo mi sie podoba i brzuch rosnie z kazdym dniem ;/ Zaczelam juz uzywac oliwki... -
Stokrotka ja bym zrobila to usg nawey jak bedziesz w pl to mozesz ; ja dostalam wczoraj meilem wszystkie moje wyniki wszystko ok moj meil [email protected] na fb mam uktyty profil i niewiem czy mnie mozna znalezc czekam na meilahttps://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Patrze na suwaczek a tu juz 10 tydzien )) bosko :)jutro mam egzamin teoretyczny na prawo jazdy wiec musze jeszcze sie pouczyc mam nadzieje ze pojdzie latwo a jak nie to zdam nastepnym razem ))))
pasia27, m_f lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
darijka wrote:polska_dziewczyna wrote:darijka wrote:hej dziewczyny. jestem po wizycie . z maluszkami wszystko ok. jeden 5 cm NT 0,7 mm, a drugi 5,66 cm NT 1 mm serduszka ladnie biją. trochę sie uspokoiłam jeszcze za dwa tygodnie mam odbiór wyników z krwi, ale mysle, ze będzie wszystko ok. jestem szczęsliwa dzisiaj w ogóle to tak mi brzuszek wywaliło, że ło
ulala cieszę się, że z twoimi pociechami wszystko ok.
ale fajnie że dobre wyniki...ale juz urosły...ciekawe jak moja kruszynka:) juz się nie cierpliwie a wizyta 7 maja dopiero...będe mieć robioną przezierność i się mega stresuje...
jeden jest dwa dni młodszy od drugiego podobno mogło się później zagnieździć. oby dalej kruszynki rosły. Ty masz wizytę 7 maja, a ja mam wizytę 6 na pewno Twoja kruszynka ślicznie rośnie a oczekiwanie do wizyty szybko minie mi to teraz tak czas zapierdziela, że ło, wszystkiego dobrego
kórde to ty co ile masz te wizyty? ...ja jak bedzie 7 maj to minie równe 4 tygodnie od poprzedniej...to nie fer ja też chce częściej....
a co do biegnacego czasu to rzeczywiście leci ale mi nie aż tak...
również wszystkiego dobrego... -
no do mnie dzisiaj dzwonili ze szpitala. przyślą mi harmonogram wizyt i ulotki o bliźniakach. ja jak na razie mam usg co 2 tygodnie- no bo jednak ciąza mnoga. ale jakbym mogła to bym co tydzień chodziła
-
nick nieaktualnyLilka wrote:Patrze na suwaczek a tu juz 10 tydzien )) bosko :)jutro mam egzamin teoretyczny na prawo jazdy wiec musze jeszcze sie pouczyc mam nadzieje ze pojdzie latwo a jak nie to zdam nastepnym razem ))))
Lilka, trzymam kciuki, a mój M twierdzi, że najlepsi kierowcy zdają za drugim razemLilka lubi tę wiadomość
-
Lilka, wlasnie problem z tym usg polega na tym, ze przeziernosc karkowa trzeba zbadac do 14 tyg a ja w Polsce bede w polowie maja (17tc), takze bedzie za pozno. Postanowilam nie robic, naczytalam sie strasznie duzo o tym wczoraj. nawet jak dziecko ma wade genetyczna to i tak je urodze a sama swiadomosc o choprobie genetycznej(jesli takowa wystepuje) wcale nie pomoze.
-
Właśnie wróciłam z usg. Dzidziuś ma 6cm 21mm. Wszystko dobrze. Mały skorpionik daje już o sobie poznać. Dzidziuś tak się obrucił,że ciężko było cokolwiek zobaczyć HI! HI!. Miałam usg dopochwowo i na brzuchu. Między nogi niedało sie zagląnąć i karku też nie dało się zmierzyć ale lekarz zapewnił mnie,ze jest wszystko dobrze a mały leniszek ma nas poprostu gdzieś za dwa tygodnie mam przyjść dla własnego spokoju.
Ot charakterekLalita2710, rubi67, yennefer, Stokrotka84, darijka lubią tę wiadomość
-
Mnie teraz strasznie zimno. Jestem psychicznie wykończona wydalaniem moczu chodzę co 10-15 minut. W nocy też z 5-6 razy jestem. Jestem nie wyspana i potem cały dzień marudna. A tak czasem rano mi nie dobrze , mnie też głowa ost pobolewała ,ale może to kwestia ciśnienia.